- Konu Sahibi rainstarlol
-
canım bilmiyorum ama çok şeker bir hikayeymiş çok hoşuma gitti okurkeno
Bu bir hikaye değil ki.Tamamen gerçek bir olay ama sen inanmamışa benziyorsun.Ne diyebilirim ki,inanıp inanmamak sana kalmış.
öğretmeinde öğretmen değil tam sübyancıymış haa!! Şikayet etmek lazım bunun gibi adamları. Ufacık kıza yaptına bak. Aşık değilmiş, yalnızca çekici buluyomuş seni cnm bence.
Zaten bende bu iki ihtimal üzerinde uzun uzun düşünüyorum.Dediğin gibi,ya sübyancının tekiydi,ya da beni çekici ve sevimli bulduğu için böyle yaptı.Ama ben bunun kesin cevabını öğrenmek istiyorum!Ona asla aşık değilim şimdi,ama onu ve yaptıklarını da unutamıyorum.Meraktan kafayı yiyecem!"öğretmen" sıfatıni hiç yakıştıramadım bu adama. Onunla meslektas olacak olmam gelecek nesil için endişelendiriyor beni. O yaştaki çocuğa yapılmaması gereken hareketler. Tam ergenlik dönemleri ,duygusal açıdan boşlukta olduğu dönemler. Aşk falan değil bu. Ya adam sübyancı ya da sevimli bulduğu için böyle yapıyor. Ama iyi yönden düşünesim gelmiyor. Güzel kardeşim bu yaşlarda olur öyle hayranlıklar ama kesinlikle aşk falan değil bu.
Ben onunla flörtleşmedim ki.Zaten ben o dönem dershaneden ayrıldım ve bu olayınn üzerinden tam 2 sene geçti.Yani şu anda lise 1 deyim.iSTESEM DE ONUNLA FLÖRTLEŞEMEM YANİ!Ama şimdi düşünüyorumda,hani dershanelerde birebir dersler olur ya,hocayla öğrenci boş bir sınıfa kapanıp ders çalışırlar.Keşke ondan birebir ders alsaydım,o gün için süslenip püslenseydim ve onun birebir derste ne yapacağını görseydim!Aaah,ah!Çok pişmanım bunları değerlendiremedğimie!canım 13 yaş da o kadar küçük değil aslında, yani şimdiki zamana göre.
iki kuzenim var ikisi de 13 yaşında ve emin ol ki benim 13 yaşımdaki halimden çok daha olgun ve mantıklılar.
tabi ki nihayetinde çocuklar ama ben anlattığı hikayeyi tehlikeli bulmadım. flörtleştiği öğretmeni de 23 yaşında daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?