• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dershanedeki fen öğretmenime aşıktım

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
33
İstanbul
7.sınıfta ve 13 yaşındaydım. bir dershaneye yazılmıştım.Daha dershanede dersler başlamadan bir deneme sınavı olduk ve gözetmen öğretmenimiz de oydu(aşık olduğum öğretmen)23 yaşındaydı ve gayet yakışıklı bir öğretmendi.Ama o gün benim dikkatimi çekmemişti.Farketmemiştim bile.Sınav bittiğinde,optiği ona verirken benimle baya bir şakalaştı ve yanaklarımı sıkıp bana ''Hoşçakal güzel kız''dedi.Benim yanaklarım kızardı ve sınıftan çıktım.Zaten iltifat aldığımda hep kızarırım.Neyse,bu öğretmen bizim fen derslerimize girmeye başladı ve ders anlatırken gözünü benden ayırmıyordu.Mesela birşey anlatıyor,sonra da ''Öyle değil mi Yeşim''diyordu.Ben ise bu hocanın bana neden kafayı taktığını hala anlamamıştım.Birgün deftere verdiği bir ödevi kontrol ediyordu.Herkesin defterine bakıyor,imzalıyor ve geçiyordu.Sıra bana geldiğinde benim defterime şunları yazdı: Süper,Güzel kız,Bebeğim. Bunları alt alta yazdı ve en alta da ufak bir kalp çizdi.Afallamıştım ve kulaklarıma kadar kızarmıştım.Yanımdaki kız da defterde yazanları gördü ve bütün sınıfa yaydı.1 dakika içinde bütün sınıf bizim sıranın önünde toplanmıştı.Öğretmenim de zor durumdaydı.Ne yapacağını bilemiyordu.Sonunda ''Ne var bunda,hepiniz benim için öylesiniz''dedi.Ben de içimden o zaman niye sırf bana yazdın böyle birşeyi diyordum.Ve o günden sonra ona sırılsıklam aşık oldum.O da sürekli kolunu belime dolayıp''Nasılsın Yeşim''diyordu ve bana sarılıyordu.Ara sıra elini yanağıma koyup okşuyordu.Bir keresinde verdiği bir ödevi sınıfta ben ve iki kız arkadaşım yapmıştık.O da bizi tebrik etmek için tahtaya kalfırmıştı.Onlara sadece ''Tebrik ederim''derken bana sarıldı ve ''Aferin,tebrik ederim Yeşimcim'' dedi. Oysaki fen derslerim kötüydü. Şimdi size soruyorum,bu öğretmen bana aşık mıydı,değil miydi?

öğretmeinde öğretmen değil tam sübyancıymış haa!! Şikayet etmek lazım bunun gibi adamları. Ufacık kıza yaptına bak. Aşık değilmiş, yalnızca çekici buluyomuş seni cnm bence.

Bu bir hikaye değil ki.Tamamen gerçek bir olay ama sen inanmamışa benziyorsun.Ne diyebilirim ki,inanıp inanmamak sana kalmış.

canım inanmamış olsam inandırcı olmadığını dile getirirdim hikayeler her zaman hayal ürünü olmaz ki herkesin hayat hikayesi vardır elbette inandım

hmm şuan kaç yaşındasın ki ? öğretmenin muhtemelen seni sevimli bulduğu için yapmıştır 13 yaşında bir çocuğa aşık olunacağına inanmıyorum çünkü :34:

ama bu tarz şeyler olur tabii komşumuzun kızı var muhtemelen oda 13 yaşında hahaha türkçe öğretmenine aşık olmuştu kız arkadaşı varmış adamınn kıza çok çirkin falan diyordu çocukken olabilir böyle şeyler ben yaşamadım hiç ama yaşayanı gördüm tabii komik tabi braz :1:

öğretmeinde öğretmen değil tam sübyancıymış haa!! Şikayet etmek lazım bunun gibi adamları. Ufacık kıza yaptına bak. Aşık değilmiş, yalnızca çekici buluyomuş seni cnm bence.

Kesinlikle katılıyorum 13 yaşında birde karşındaki kız.. Yazık çook Yazık..

"öğretmen" sıfatıni hiç yakıştıramadım bu adama. Onunla meslektas olacak olmam gelecek nesil için endişelendiriyor beni. O yaştaki çocuğa yapılmaması gereken hareketler. Tam ergenlik dönemleri ,duygusal açıdan boşlukta olduğu dönemler. Aşk falan değil bu. Ya adam sübyancı ya da sevimli bulduğu için böyle yapıyor. Ama iyi yönden düşünesim gelmiyor. Güzel kardeşim bu yaşlarda olur öyle hayranlıklar ama kesinlikle aşk falan değil bu.

sübyancı dediğiniz adam da daha 23 yaşında arkadaşlar:)
benim de buna benzer bi anım var, gerçi ben o zaman 18 yaşındaydım, hoca da taş çatlasın 26 felandı..
neyse bence de çok sevimli bi hikaye:)
canım benim sen gene de dikkatli ol, mantığını konuştur her zaman. abartmadan flörtleş.

canım 13 yaş da o kadar küçük değil aslında, yani şimdiki zamana göre.
iki kuzenim var ikisi de 13 yaşında ve emin ol ki benim 13 yaşımdaki halimden çok daha olgun ve mantıklılar.
tabi ki nihayetinde çocuklar ama ben anlattığı hikayeyi tehlikeli bulmadım. flörtleştiği öğretmeni de 23 yaşında daha.

Simdiki kizlar evet cok daha olgun, yakin cevremdede ornekleri varda,
erkekkardesim mesela 21 yasinda 13 yasinda kiza bakacak olsa valla oyarim o gozlerini :20:
Fiziksel anlamda gelismis olabilir hatta, daha olgun gozukmek icin giyimtarziyla vs ugrasan kiz cokta.
Yanlis hereket, bir egitimci oyle birsey hissediyorsada, ogrencisine bunu hiic ama hiccc belli etmemeli.

sen de haklısın,
ama erkeklerin de geç olgunlaştığını düşünürsek 21 yada 23 erkek için olgunluk yaşı değil, yani sübyancı diye adlandırmak bence hatalı oluyor.
şimdi bunu savunuyorum ama birden bu yaştaki erkeklerin bazı konularda daha toy ve aç oldukları geldi aklıma özellikle cinsellik gibi, evet vazgeçtim savunmuyorum:)

"öğretmen" sıfatıni hiç yakıştıramadım bu adama. Onunla meslektas olacak olmam gelecek nesil için endişelendiriyor beni. O yaştaki çocuğa yapılmaması gereken hareketler. Tam ergenlik dönemleri ,duygusal açıdan boşlukta olduğu dönemler. Aşk falan değil bu. Ya adam sübyancı ya da sevimli bulduğu için böyle yapıyor. Ama iyi yönden düşünesim gelmiyor. Güzel kardeşim bu yaşlarda olur öyle hayranlıklar ama kesinlikle aşk falan değil bu.
Zaten bende bu iki ihtimal üzerinde uzun uzun düşünüyorum.Dediğin gibi,ya sübyancının tekiydi,ya da beni çekici ve sevimli bulduğu için böyle yaptı.Ama ben bunun kesin cevabını öğrenmek istiyorum!Ona asla aşık değilim şimdi,ama onu ve yaptıklarını da unutamıyorum.Meraktan kafayı yiyecem!

canım 13 yaş da o kadar küçük değil aslında, yani şimdiki zamana göre.
iki kuzenim var ikisi de 13 yaşında ve emin ol ki benim 13 yaşımdaki halimden çok daha olgun ve mantıklılar.
tabi ki nihayetinde çocuklar ama ben anlattığı hikayeyi tehlikeli bulmadım. flörtleştiği öğretmeni de 23 yaşında daha.
Ben onunla flörtleşmedim ki.Zaten ben o dönem dershaneden ayrıldım ve bu olayınn üzerinden tam 2 sene geçti.Yani şu anda lise 1 deyim.iSTESEM DE ONUNLA FLÖRTLEŞEMEM YANİ!Ama şimdi düşünüyorumda,hani dershanelerde birebir dersler olur ya,hocayla öğrenci boş bir sınıfa kapanıp ders çalışırlar.Keşke ondan birebir ders alsaydım,o gün için süslenip püslenseydim ve onun birebir derste ne yapacağını görseydim!Aaah,ah!Çok pişmanım bunları değerlendiremedğimie!

23 yaşında diye adamı savunanlar var bence 23 cahil bi yaş değil...neyin iyi neyin kötü olduğuna karar verilebilecek bi yaş ayrıca görevi öğretmenlik sarkıntılık değil...13 yaşınızdaki kızınız başını gelse Allah korusunda o zaman o daha çocuk 23 demezsiniz:20:

Öğretmenin ya kudurmuş ya da tamamen sevimli olduğun için

Yani biz de öğrencimize aferin falan derdik de sarılmazdık :))

Gerçi erkek öğretmenlerin bazıları böyle yapıyor haklısın

Ben bunu azgınlıklarına bağlıyordum

7.sınıf ne ki ya...neye aşık olsun..aşk falan değil o...

benimde beni çok sevimli bulan erkek öğretmenlerim oldu ama aramızdaki samimiyet abi gibiydi

tersi olsa zaten mesafe koyardım

adam bildiğin sübyancıymış.öyle öğrenciye bebeğim deyip sürekli tensel temas kurulmaz

ha bu aşkla zıt kutup bişey zaten..tatmin oluyodu heralde bilemicem

tam ergenlik zamanında ki kızlara flört oyunları...

bir iki hoca gördüm öyle kızlara karşı zaaflı yada gömleği farkında olmadan açılınca böyle gözlerini diken..

kim etmişse onları öğretmen

ayrıca sahidende sizin akrabanız kızınız olsaydı buraya nasıl yazacağınız belliydi..arkadaş falan değiller ya tanıdıkta değil o bir hoca böyle birşey nasıl normal görülür ? hoca-öğrenci ilişkisini sadece üni. de de normal bulurum o da yaşlar yakınsa ve aralarında çıkara dayalı ilişki yoksa

ne yazılabilir daha buraya ay canım seni çok sevmiş sende git açıl hayırlı olsun falan mı ?

Son düzenleme:
Peki,ben size birşey danışmak istiyorum bu konuyla ilgili.Şimdi bahsettiğim bu öğretmenin 9 Şubat'ta doğumgünü var. Bende de onun e-maili var.Sizce öğretmenime kendi ismimle ''26.yaşgününüz kutlu olsun.Beni hatırladınız mı?'' diye mesaj göndereyim mi?

Back