How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lise Yorum ve Soruları Dershane seçimi yardımı

Ozgunce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
8
1
1
İstanbul
Kızlar benim bir kardeşim var şuan 11. Sınıfta ama seneye 12. Sınıf olacak meslek lisesinde okuyor görmesi gereken dersleri görmüyor üniversite sınavlarına hazırlanacak, fakat bir dershaneye yazdırmak istiyorum nereye yazdırsam bir türlü karar veremedim sizden fikirlerinizi almak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Kızlar benim bir kardeşim var şuan 11. Sınıfta ama seneye 12. Sınıf olacak meslek lisesinde okuyor görmesi gereken dersleri görmüyor üniversite sınavlarına hazırlanacak, fakat bir dershaneye yazdırmak istiyorum nereye yazdırsam bir türlü karar veremedim sizden fikirlerinizi almak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bende öyleyim 12ye geçiyorum şuan femdeyim hiç anlaşamıyorum ama şubenize göre değişir hangi dersaneler var şehrinizde

İstanbul'da yaşıyorum. Fem dershanesi, final dergisi dershaneleri var.

Final dersanesi bitti diyebilirim artık femle anlaşamama benim şahsi sorunum ve şubemden dolayıydı bütçenizde uyuyorsa femin kaynagıda iyi

Final dersanesi bitti diyebilirim artık femle anlaşamama benim şahsi sorunum ve şubemden dolayıydı bütçenizde uyuyorsa femin kaynagıda iyi

Siz hangi ilde oturuyorsunuz ?
Final dershanesinin ne gibi bir kötü yanını gördünüz ?
ben finale yazdırmayı düşünüyorum ki büyük ihtimalle final olacak ama daha belli değil.

Siz hangi ilde oturuyorsunuz ?
Final dershanesinin ne gibi bir kötü yanını gördünüz ?
ben finale yazdırmayı düşünüyorum ki büyük ihtimalle final olacak ama daha belli değil.

Mersinde oturuyorum ben burada bitmiş gibi çok disiplinliler ama 12.sınıf ögrencisine ödev veriyorlar okul gibi,kaynakları kötü, derece yapan ögrenci duymuyoruz artık hiç adı bilinmeyen dersaneler bile derece çıkarttılar ama siz bilirsiniz yaşadıgınız yeri daha iyi bilirsiniz

Feme de finale de gitmiş biri olarak söylüyorum ki Final açık ara farkla Fem'den önde. İlkokulda anafen çok iyiydi ama lisede kuramadılar sistemi. Final öğretmenler olarak çok daha iyi ve ilgili. Kaynaklar dersek Fem'in kaynakları her zaman daha iyidir değişmez o. Ben Final'e devam ediyorum şu an ve gayet de memnunum. Kaydolmadıysa finali düşünün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım fınal dershanesıne yazılabılırsın. dıgerlerını pek bılmedıgım ıcın oneremıycem ama feme kesınlıkle yazılma başın cok agrır

Kültür dersanesi cok iyi bir secim olabilir, fem dersanesine gondermeyin mumkunse, fem de sirf cemaate bagli diye tecrubesiz ablalar abileri ogretmen olarak koyuyorlar, bizim bir kac arkadas besiktas femde derse girmis, bazi ogretmenler bazi sorulara cevap bile veremiyor diyor, femi tavsiye etmiyorum ve ben de kultur dersanesindeyim gayet memnunum 11. Siniftayim ben de

Back