dersaneler açık olacak mı

ckpgelsebayramdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
399
382
103
Okullar kapanınca eğitim zorlaştı. lgs senesinde olan öğrenciler için daha da zor şanssız bir yıl iyi okulları isteyenler için. dersaneler kapanır mı
açık mı olur sürekli?

Okullar kapanınca eğitim zorlaştı. lgs senesinde olan öğrenciler için daha da zor şanssız bir yıl iyi okulları isteyenler için. dersaneler kapanır mı
açık mı olur sürekli?
Devlet,ozel,yaygin ve orgun tum egitim ogretim kurumlari kapali hanimefendi. Yani dershane dedikleriniz de kapali.

özel örgün kapandı hepsi kapandı. acaba dedim dersaneler de bunların içine giriyor mu bilemedim net bi bilgi alamadım. bi umut beklemedeyiz artık 2. döneme kalacak açılırısa o zaman

Dersaneniz bilgi vermedi mi? Oğlumun dersanesi online ders işleyecek lerini ayrıca çocukların dışarı çıkma saatlerinde gelip soru çözdürebileceğimizi söylediler. Sanmıyorum o saatlerde çocuğu dersaneye göndermem ama yardım etmeye çalışıyorlar bi şekilde

dersleri çok iyi. sadece matematik özel dersle destek yapacaktık. okullar kapanınca bütün dersleri düşmesin diye okula gidemeyecek gönderelim diye yeni düşündük.
Ama kapalıysa kayıt yaptırmam canlı ders veriliyormuş dersanedede. Açılırsa 2. dönem yaza doğru göndereceğim artık bu yıl eğiitim mahvoldu. üzüldük sağlık olsun.

dersleri çok iyi. sadece matematik özel dersle destek yapacaktık. okullar kapanınca bütün dersleri düşmesin diye okula gidemeyecek gönderelim diye yeni düşündük.
Ama kapalıysa kayıt yaptırmam canlı ders veriliyormuş dersanedede. Açılırsa 2. dönem yaza doğru göndereceğim artık bu yıl eğiitim mahvoldu. üzüldük sağlık olsun.

açık mı olur sürekli?
Aman sakın yazılmayın hem gidemezsiniz hemde paranızdan olursunuz, biz geçen yıl kaba davrandıkları ilgilenmedikleri için kavgayla olayla paramızı aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…