ders seçiminde kararsız kaldım lütfen yardım edin

ayda21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
72
18
3
28
kızlar merhaba ders seçimi yapacam ama çok karsızım yöneylem araştırması dersi hakkında bilgisi olan dersi alan varmı ? strese girdim zor dersler hangisini seçmeliyim bilmiyorum

Bölümünüz ne? Biz de yöneylem zorunlu dersti ama çok faydalı ve zevklidir. Nasıl seçmeli oldu onu anlamadım bölüm farklı galiba

Internet sitesinden ders icerigine bakın.Dersin zorlugu kisiye gore degisiyor aslinda.Ben universitede almadim o dersi bilgim yok.icerigine bakarak fikir edinebilirsiniz belki.

o dersi bilmiyorum ama benim bölüm ağır olduğu için seçmeli dersleri kolay almaya çalışırdım.üst sınıftan birini bulabilirseniz onlara sorun en iyisini onlar bilir.

Seçmeli dersini seçerken mutlu olacağın dersleri seç. Ancak arkadaşlarında dediği gibi üst sınıflardan bilgi al. Çünkü içeriği ilgini çekse de hoca kötüyse o ders sana işkence olur.

Bizde seçmeli dersler ana ders gibi olurdu. Balkan tarihi dersini en insaflısı diye seçmiştim.

Allah size de kolaylık versin.

Bazı geceler vize ve final haftaları rüyalarıma giriyor. Kan ter içinde uyanıyorum.

Seçmelide harbiden dersi değil hocayı seç derim.

Ders değil hoca seçin. Ders bir sekilde geçilirde hoca geçilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…