• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ders çalışmaya başladınız mı?

Tüm dersleri bitirdim. Soru bankasındaki soruları gözden geçiriyorum artık. En son iki haftada da geçmiş yıl çıkmış sorulara bakacağım. Sadece ınkılap tarihini ilk 4 üniteyi konudan çalıştım ama baktım anlamıyorum, sadece sorulara bakıyorum bu dersten. Zorlanacağımı sanmıyorum. Bütün gün açlışıyorum eve gidince bir sürü iş güç. Kızımın dersleriyle ilgilenip onu yatırıp benim derse oturmam gece 12 yi buluyor. Ama bir amaç edindiysek mecbur katlanıcaz bir süre bu duruma. Meyvesini güzel alacağız inş. Allah zihin açıklığı versin hepimize arkadaşlar...

Tüm dersleri bitirdim. Soru bankasındaki soruları gözden geçiriyorum artık. En son iki haftada da geçmiş yıl çıkmış sorulara bakacağım. Sadece İnkılap tarihini ilk 4 üniteyi konudan çalıştım ama baktım anlamıyorum, sadece sorulara bakıyorum bu dersten. Zorlanacağımı sanmıyorum. Bütün gün açlışıyorum eve gidince bir sürü iş güç. Kızımın dersleriyle ilgilenip onu yatırıp benim derse oturmam gece 12 yi buluyor. Ama bir amaç edindiysek mecbur katlanıcaz bir süre bu duruma. Meyvesini güzel alacağız inş. Allah zihin açıklığı versin hepimize arkadaşlar...

ne mutluu
ama tarihten sorulara mı çalışıyorsunuz siz...aslında bende kitabı karış karış çalışmıyorum ama önemli yerlerini çizip onları çalışıyorum..

Tüm dersleri bitirdim. Soru bankasındaki soruları gözden geçiriyorum artık. En son iki haftada da geçmiş yıl çıkmış sorulara bakacağım. Sadece İnkılap tarihini ilk 4 üniteyi konudan çalıştım ama baktım anlamıyorum, sadece sorulara bakıyorum bu dersten. Zorlanacağımı sanmıyorum. Bütün gün açlışıyorum eve gidince bir sürü iş güç. Kızımın dersleriyle ilgilenip onu yatırıp benim derse oturmam gece 12 yi buluyor. Ama bir amaç edindiysek mecbur katlanıcaz bir süre bu duruma. Meyvesini güzel alacağız inş. Allah zihin açıklığı versin hepimize arkadaşlar...

amin canıma.s

Arkadaşlar bir kaç yerde okudum da merak ettim,konu bitirdiklerini söyleyen kişiler bütün ünitelerimi bitirdi yoksa sadece ara sınav ünitilerini mi bitirdi.Bn ara sınav ünitilerini bitirdim gibi sadece birkaç ünite kamu yönetimi ve yönetim organizasyondan var.Sınava 15 gün kalana kadar çalışabildiğim kadar ünite çalışmaya devem edicem,15 günde konu tekrar+geçmiş yıl soruları ve soru bankasından soru çözmeyi düşünüyorum.ıktisat 2. sınıf okuyorum

herkese merhaba bugune kadar azda olsa calıstım ama artık son 1 ay bıraz daha yogunlasırım son 1 ay kala calıstıklarım aklımda kalıyor o sebepten cok erken baslamıyorum hergun 2 unıte calısıcam calıstıklarımı ıse tekrar edıcem 45 unıtem var 23 gunde bıter son 10gunde test cozerım ınsallah gecerım butun derslerımı herkese basarılar

Ben bugün başlayacağım çalışmaya..Özellikle son 1 aya bıraktım..Günde 2 ünite çalışacağım ve sınava hazır olacağım Allah izin verirse...Herkese başarılar diliyorum...Maliye 3.sınıfım bu arada sositososito

bende halkla ilişkiler 2 sınıftayım.4 dersi konu anlatımından çalıştım.ama benim alttanda 2 dersim var .toplam 10 ders ediyor.o yüzden.artık konu çalışmasıyla vakit kaybetmek istemiyorum.bütün soruları topladım .artık sınava kadar sorulardan çalışmayı düşünüyorum.öyle daha kolay gibi geliyor bana

bnde daha çalışıor gibiyim ama hiç çalışmka istemiorum ya napcam bilmiorum hukuk muh.çok zor ve alttangenel muhasebe dersim var:(((

kamu yönetimi 2 sınıfı okuorum off off bu sene çk zorlandım hem iş hem okul

Maliye 3. sınıfım. Ders çalışmayı bitirdim ve bol bol soru çözeceğim kızlar. Hepimize kolay gelsiinn

maşallah kızlar ya benım 5 aylık bı bebegım var 2 dersım bıttı sayılır kaldı 8 ders rabbım yardımcımız olsun.....

işletme yönetimindeyim ,, deneme sınavlarını yaptım genelde 50nin üzerinde alıyorum , sadece etelevizyonu izlesem yetmez mi ya;??? .. zaten bir de eczacılık okuyorum , çalışamıcam valla daha fazla eylülde bütüne girerim olmadı ....

kıslar nsl gidiyor çalışmlar
bittimi bütün konular ben daha çalışıyrm bitimedi yaff bi bitseydi şu derslerr offff

Back