Ders calismamak

Kızlar ders calismiyorumm beynim almıyor sanki ne yapacağım yardım :KK43:
Bende öyleyim. Çünkü artık çok sıkıldım. Ama haftasonu sınavlarım var ve geçen gece sınavda hiçbir şey yapamadığımı gördüm. Dersi bırakınca aklıma o rüyayı getiriyorum ve sabır birkaç gün kaldı diyorum.

Bir aylık yoğun bir program beni bekliyor :110: Ama artık ciğerim soldu istemiyorummmmmm :KK11:

İçimden kahve ağacı çıkacak artık, ne uyuduğum belli ne kalktığım belli gücümün son sınırındayım valla..

Kızlar direnin diyorum sadece, bitecek uyuyacağız güzelce ohh misss:KK68:

Ben kendime güzel bir teknik buldum onu söyliyim. Az ama sık molalar vererek beynimi soğutuyorum anlık reset gibi. Çikolata molası,tuvalet molası, ay çok sıkıldım molası :KK70: Finallerimin bitmesine 1 hafta kaldı şükür mezun oluyorum :dondurma:
Bu cok güzel oluyor ama odaklanma sıkıntısı yaşıyorum ezber yapamıyorum

Sürekli oku, sürekli oku... Aklına girecektir. :KK3:

Ben ezberlemediğim sınavların hepsinden bugüne kadar hep daha iyi notlar aldım. Sadece okudum sınav saatine kadar belki 40 defa. Aklıma girmiyor sanıyordum ama giriyormuş. :KK70:

Şu an ders molasindayim ve kalkmak istemiyorum . :KK43: sınavlarımin bitmesine daha 3 hafta var ....

Hepsini geçemezsem yazin yine ders çalışacağım . Kader mi bu :KK43:

Bu cok güzel oluyor ama odaklanma sıkıntısı yaşıyorum ezber yapamıyorum
Ben yüksek sesle tekrar yapınca aklımda kalıyo ama karşımda bir insan varmış ona ders anlatıyomuş gibi yapıyorum. Sabah erken kalkıp sınav saatine kadar yapıyorum bu tekrarı. Ha bi de sınavdan tam 5 dakika önce okuduğun en iyi hatırladığın olur :)

Ezocum yazarak da güzel ezber yapılıyor, sistematik bir şekilde yazın ve parçalara bölün, o yazdığınız sayfanın yeri sınavda aklınıza gelir.
Aynen aynen doğru diyorsunuz. Ben de özetin özetin özetini çıkartıyorum. En son sayfa geneline uzun süre bakıp ss alıyorum sınavda iyi oluyo hoş oluyo :KK70:

Aynen aynen doğru diyorsunuz. Ben de özetin özetin özetini çıkartıyorum. En son sayfa geneline uzun süre bakıp ss alıyorum sınavda iyi oluyo hoş oluyo :KK70:

Özetin özetini çıkarma kısmı zaten efsane:KK48: Ben de yazdığım sayfanın yerini beynime kaydetmeye çalışıyorum, sınavda hatırlamaya çalışırken de dik dik tepeye bakıyorum:oops: Biri beni izlese sınavlarda sanırım psikopat gibi görünüyorumdur:KK48:

Kendinize odul koyun bi saat calismaya kisa bir video ya da ne bilim cikolata vs. Benim takip ettigim cok dizi oldugu icin kendime dizinin belli bir bolumunu izleme hakki verirdim.

X