ders çalışmaktan yoruldum...

cnm işletme mezunu olunca da sana iş kapıları acılmıycak...bence sağlık sektöründen birini sec..şimdi en iisi bunlar...kuzenim iletme mezunu devlete atanamadı bi otelde çalşıyo...maası da ii değilmiş

Fen edebiyat hangi bölümde acaba dersanelerde öğretmenlik şansın varmıdır yada ücretli öğretmenlik evet sistem değiştiği için biraz zorlayabilir birde çocuk olursa mantıklı bir karar vermen lazım aslında Allah yardımcın olsun

bende cesaret edip yazıldım ama ders çalışamıyorum (
sınava giricem ama hiçbişy bilyrm (

ben senin yerinde olsam yeni üniversite okumak yerine kpss ye abanırdım.
eşimi işe yollar kendim de işe gider gibi düşünüp dersimi çalışırdım.
günde 8 saat çalışsan çok rahat kazanırsın bence daha 6 ay var e bazalin de var.
hem seneye yerleşmiş olursun çocuk vs için de çok beklemek zorunda kalmazsınız böylece 1 sene ertelemiş olursunuz.

evet cnm şuan 27 yaşındayım.4 yıl sonra 31 olacak..insanlar 60 ında bıle unı okuyor ama ne bılım bende o yürek yok gibi geliyor......4 yıl önce keşke okusaydım dıyorum çok pişman oluyorum...bunu 4 yıl sonra da demekten korkuyorum...ama Allah biliyor ya içimden hiç gelmıyor..okumamın tek sebebi kpss de rahat yerleşebilmek.başka hiçbir amaca hizmet etmıyor...

Son düzenleme:
Biri beni anlatmış sanki .

Örgün okul ile aöf sistemi çok farklı .Ben örgünde bütün derslerimi takıntısız ,son 1 hafta kala sabahlayarak verdim .Ama aöf öyle bir durum yok kendi kendinin öğretmeni oluyorsun .
Benim kafam basmıyor ya da sorumluluklarımın farkında değilim .Off bilemiyorum canım çok sıkılıyor .

aynen öyle örgundeyken sabah beşlere kadar ders çalısırdık..ama şimdi kıtabın yuzune bakamıyorum..nedır bu anlamadım..bıkkınlık olmalı.....

aynen öyle örgundeyken sabah beşlere kadar ders çalısırdık..ama şimdi kıtabın yuzune bakamıyorum..nedır bu anlamadım..bıkkınlık olmalı.....

Evet olabilir .O kadar da harç parası ödüyoruz yazık ,günah yani .
Mezun olmadan da bırakmak istemiyorum ,bakalım .

Eğer isteğiniz iş imkanı ise bunu aöf de işletme okuyarak kolaya indirgeyemezsiniz.
KPSS ye bir taraftanda ALES ve ÜDS ye girerdim yerinizde olsam.Açıköğretim işletme yerine bir üniversiteye girmeye çalışırdım.Asistan olarak giremeseniz bile yüksek lisans yapıp doktoranın ders ısmını bitirirsiniz 4 yılda.Neden Ales i denemiyorsunuz:26:

Ben özel sektörde çalışıyorum ki :/ ayrıca kendi mezun olduğum bölüme ilgili bir iş yapamam ,seviyorum .Hiçbir zaman düşünemedim de zaten .

Bu arada ben tekrardan öss gircem ama çalışmak içimden gelmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…