• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 Yaş ve Bir Baltaya Sap Olamamak

Kpss dışında bir alternatif olamaz mı? Farklı eğitimler araştırıp alsanız. Birde kpss çok fena bir şey ya biriyle tanıştım mesela kız 85 almış atanamamış. Geçen gün de bir coğrafya öğretmeni atanamadığı için intihar etti. Devlet istihdam edemiyor.

benim ilk işim işte bunun üzerineydi magazacılık yaptım bir kurumsal firma elemanıydım max factor güzellk uzamnınlıgı yaptım gceci gündüzcüydm avm de calıstım toplantılar oluyordu istanbulda ve maas cok iyidi annem herzamanki gibi önüme set koydu cıktım beni yıldırdı gececiyken eve 11 gidiyorm vay efendim gec geliyorsn
derken beni yıldırmayı basardı 2 yıl calıstım cıktım sonra evlendm ara verdim.

Güzel mesleğiniz varmış, neden kaldığınız yerden devam etmiyorsunuz ? Güzellik uzmanlığından ilerleyebilirsiniz. Farklı eğitimlerle pekiştirebilirsiniz.
Şu an asgari ücretle çalışıyormuşsunuz. Yani iş değiştirseniz maddi açıdan bir kaybınız olmayacak. Cesur davranın, seveceğiniz ve yükselebileceğiniz bir iş bulmaya çalışın.

hepinize fikirlerinzden dolayı tsk ederim
güzel fikirler var
düğün pastaları doğum günü pastaları yapılan butik pastahane acıp pastalar yapmak hayalim
ama gıda tabiki herzaman riskli
ama tutar diye düşünüyrm yasadığım sehirde böyle bişey yapan kimse yok
içanadoluda bir sehir gelişmiş büyük ama bu tarz bişey yok
ben bu işin para getirecegini düşünüyrm
ama benim için paradan ziyade ben bir noktaya gelmek istiyorm
cocugum için çabalamamm gerekirken annesi ondan hırslı cıktı neyse:))
onada caba elimden geldiğince sarf ediyorm
herseyiyle ilgilendim umarım benim gibi bir egitim hayatı ve kariyeri olmaz
basarılı olur insallh:dua:

kızlar slm hepinize
benim derdim başlıktanda anlasıldığı gibi ben bir baltaya sap olamadım.
kamu yönetimi mezunu 2014 te kpss denemiş dersaneye gitmiş tarih sorularıyla ters köse olmus bir basarısız denemem var kızımı eve bıraktım dershanede emek verdim olmadı matematik alt yapım yok.4 kardesin sonuncusuyum kendi emeklerimzle lise okuyup alellade mezun olmus.ve üniversite aöfden okuyup tamamlamıs bir bayanım.potansiyelim ortada.şu an çalısıyorm işim cok rahat cok sükür
ama kendimi cok yeetrsiz hissediyorm alıgım maasla hiç bir yeer varmıyorm eşimin maasıda az kıt kanaat geciniyorz böyle nereye kadar diye bezen efkarlanıyorm:eğlence:
bişey yapmak istiyorum hayat sartları bana böyle bir egitim verdi bu kadarım bu noktayım ama bişey yapmak istiyorm bana yol gösterin
1)çalısıp afedersinz it gibi ders calısıp kpss ye mi asılayım
2)işim su an cok rahat ama maas teknik bir meslegm yok daha fazla artmaz az az artar(asgari ücret alıyorm)
3)kendime güvenim asırı derecede var yeni bir bölüm okuyup meslek sahibimi olayım ilmik ilmik basatan hayatamı asılayım.BAŞARILI KADINLARI GÖRDÜKÇE TEBRİK EDİYORUM ONLARI
4)yeni iş arayıslarına girip yükselmeyemi calısayım
bu arada kızım var 7 yasında ve kardes istiyor bende anne olmak tekrar istiyorm
VELHASIL NE YAPACAĞIMI SASIRDIM COK HIRSLIYIM COCUK İŞİNİ BİLE ERTELEMEYİ BASARIM İÇİN VAZGECMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ANNECİ BİR BAYANKEN İÇİME BİR ÇALIŞAN AZİMLİ HISRLI BİR BAYAN KAÇTI
Hepinizin fikirleri benim için çok ama çok önemli hayatıma yön verecegm artık.hersey kapıda beni bekliyor yol almam için
ben iki seçenekten birisini seçerdim
ya it gibi çalışıp kpss hallederdim
ya da ciddi kendimi ortaya çıkarabileceğim yeteneğime göre bir iş yapardım (ek iş) instagramdan satardım(özel tasarım avize vs gibi)

Back