ben hala kullamaktayım faydalı ama kullanım bitmeden bişey demek istemem
eveeeeeeet canlarım ciğerlerimm...hergün takıp edıorum bu sayyfayı hıc merak etmeyın..bıraz yazayım ıstedım gecenın bu vaktınde boş kalınca..şöyle bır döndüm baktım urunu ılk kullanmaya 27 kasımda baslamısım yanı tam 25 gun olmus..ee snuclar nasılmı koltk altımda durumlar gayet guzel yanı bır deıgısım oldugunu hıssedıyorum ben..bıde gögüs bölgesınde kullanıordum ama orayı yazmamıstım sebebı hormonal bozukluktan cıkan kıllara etkı etmez dusuncesıydı..kımseyı umutlandırmak ıstemedım..nıtekım ordakı kılların bır kısmı yıne ole sıyah cıktı..ama ordada gelısme var yanı bır kısmının daha sarı daha ınce cıktıkları aşikar..özetle ben bu ürünü sevdim sanırm arkadaşlar..ve ınatla kullanmaya devam edecegım..umarım benı yanıltmaz..ha bırde bır kac arkadas senden haber beklıoruz demıstı..urun süper kesınlıkle alın demıyorum ama 50 tlyı nelere vermıoruzkı.hiç düşünmeyın alın v e vakıt kaybetmeyın..şahsen ben mutluyum :)
ha unutmadan hala ıkıncı agdamı yapmadım yarın veya carsamba gunu ınşallah
çok sevindim birazda olsa gelişme olmasına Allah nasip ederse bende sipariş edicem ayın birinde.aycangülün verdiği tarihte yaptım ağdamı bi dahaki ocak ayında verilen tarihde de yaparsam ağdamı bide dermonoxu çaktım mı oh süper olurum inşallah ya hem ayın durumu hem bitkisel tedavi inşallah bende güzel haberler veririm size
seni takip edenlerden biride ben olarak sevindim haberlerine canım.Bacakta kullanmadın mı.Bende bitki dermanı kullanıyorum.ona göre dermonoxa dönücem.Bide kasıklarımda iğneli epilasyonu deneyeyim diyorum ne dersin.gerçi ailem pek yanaşmıyo.şimdiye kadar ilaçlara ağdaya döktüğüm parayı epilasyona verseydim hepsi btmişti.
eveeeeeeet canlarım ciğerlerimm...hergün takıp edıorum bu sayyfayı hıc merak etmeyın..bıraz yazayım ıstedım gecenın bu vaktınde boş kalınca..şöyle bır döndüm baktım urunu ılk kullanmaya 27 kasımda baslamısım yanı tam 25 gun olmus..ee snuclar nasılmı koltk altımda durumlar gayet guzel yanı bır deıgısım oldugunu hıssedıyorum ben..bıde gögüs bölgesınde kullanıordum ama orayı yazmamıstım sebebı hormonal bozukluktan cıkan kıllara etkı etmez dusuncesıydı..kımseyı umutlandırmak ıstemedım..nıtekım ordakı kılların bır kısmı yıne ole sıyah cıktı..ama ordada gelısme var yanı bır kısmının daha sarı daha ınce cıktıkları aşikar..özetle ben bu ürünü sevdim sanırm arkadaşlar..ve ınatla kullanmaya devam edecegım..umarım benı yanıltmaz..ha bırde bır kac arkadas senden haber beklıoruz demıstı..urun süper kesınlıkle alın demıyorum ama 50 tlyı nelere vermıoruzkı.hiç düşünmeyın alın v e vakıt kaybetmeyın..şahsen ben mutluyum :)
ha unutmadan hala ıkıncı agdamı yapmadım yarın veya carsamba gunu ınşallah
neyse ben seni takibe devam edeym güzel hberlerle dön :) bu arada haberin varmı bilmiyorum ama aycangülün ayın evrelerine göre epilasyon günü verdiği sayfayı da takip et derim.tüylere birde bu pencereden bakın diye arat çıkar canım.
ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam msjını görünce daha bi ilk kullanım ve azalması ince çıkmasıda büyük bi gelişme bence inş.bu tempoyla tamamen kurtulmak kısmet olur ya
ne kadar kendımde denesem burda ne kadar yorum ve sonuç o kadar verım demektir..umarım sendende güzel haberler alırız :)
ya bılemıyorum ewrem kendımıde kandırmak ıstemıorum ama koltuk altımda harbıden buyuk gelısme var sımdı tekrar cıkmasını beklıorum gercı temızleyelı daha 2 gun oldu ama bakalım bı ocak ortası olsun sonuclar dahada bellı olmaya baslar dıe dusunuorum..sen ne yaptın bu arada urunu kullanıyor musun yoksa hala almayanlardanmısın ?
kuzeyinkizi61 yazdıklarını okuduktan sonra ben de dermonox almaya karar verdim. konuyu bizimle paylaştığın için çoookkk teşekkürlerinşallah dediğin gibi faydası oluyordur. ben daha önce bu krem türü şeyleri hiç denememiştim. denersem bioder alırım diyordum ama son anda vazgeçtim. sen de en zor yerlerde denemişsin kremi kardeşim ya.. koltuk altı falan. keşke önce zayıf olan tüylerde deneseydin hani bitmesi daha kolay olacak bir yeri... o zaman etkisini daha çabuk anlardın. doktorum demişti ki yüzdeki tüyler ya da kıllar bitmesi en zor olan yerdir. herhalde koltuk altı ve bikini de aynı kategoride. ama bacaklar, kollar vücudun diğer yerleri daha çabuk bitermiş.
gelişmelerini merakla takip ediyorum. arada bir yaz lütfen unutma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?