Dermologica nasl bir marka?

mylilapause

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
1.606
1
merhaba kızlarr size sorum şu;21 yaşındayım ve sivilce problemi yaşıyorum sizce dermologica nasıl bi markaa ...kullananların tavsiyelerini alırsam çok memnun olurum şimdiden teşekkürler canlarrr

ben de kulanmayi dusunuyorum en iyi marka bu oldugunu dusunuyorum ve guzelik uzmanlari dan bu markayi kulaniyorlar

merhaba be 2 sene boyunca kullandim cok da memnun kaldım herkeze tavsiye ederim,2 senenin sonunda ürünlerimi değiştiriyim dedim cildim mahvoldu tekrar dermalogica alıcam

merhaba be 2 sene boyunca kullandim cok da memnun kaldım herkeze tavsiye ederim,2 senenin sonunda ürünlerimi değiştiriyim dedim cildim mahvoldu tekrar dermalogica alıcam

cildin srunlumuydu canım benm sorunlu sivilce izlerim felan var şuan la roche posayın setini kullanıyorum ama degiştirsemmi diye düşünüyorum hala..biraz tarif edermisin canım cildini

Cildim aşırı yaglı gözeneklerim acık ve bol bol siyah noktam var ayrıca cildim eski sivilce izlerim yüzünden kızarık ,yıllarca her markayı denedim .Şu an piyasaya medibac diye yeni bir seri çıkartmıs dermalogica eski seri yenilenmiş ve yeni ürünler ilave olmuş.Yeni sernin ürünlerini almayı düşünüyorum şimdi

bu markanın pirinc içerikli temizleme/peeling olan ürününü bir arkadaşım kullanıyordu ve aydınlık veriyor diye çok memnundu

bende bu aralar sivilcelerle uğraşıyorum
dün bu ürünün temizleme jelini bi de muradın tonik siparişini verdim
en iyisi bunlar galiba

teşekkürler kızlar ben la roche posaydan 2 set bitirdim temizlemede işe yarıyo fakat kesin çözüm vemedi malesef dermologicada aynı para nerdeyse ona geçmek istiyorum bu çilekten sipariş veren varmı ordan önce deneme setini sipariş vermek istiyorum valaa bıktım bu sivilcelerden yaa biri gidiyo biri çıkıyo offf

Strawberry de ben de yeni çıkan medibac serisinin deneme setini gördüm fiyatı 75 tl onu alıp deniycem bi hem de setteki tüm ürünleri denemiş olurum.Geçen eczane de fiyatlarını sordum pahalıydı o yüzden strawberryden almak daha mantıklı.Ben önceden de strawberryden sipariş verdim birkaçkez hicbir sorunla karşılaşmadım kızlar

benimde şimdi geldi dermalogica jelim ve murad toniğim
hemen başlıyorum kullanmaya sonuçları yazarım kızlar

evettt
gittim banyoya kullandım hemen
jelin kokusu kötü parfümlü falan değil sanırım
tonik fresh bişey nasıl havalanıyo yüzüm şuan bilemezsiniz:))
umarım memnun kalırım

Dermologica çoookkk süperr bir marka..ben komple setini almıştım.çok ama çok memnun kalmıştım..o zamanlar biraz sivilce problemi yaşıyordum çok ama çok iyi gelmişti..yaz içinde bir nemlendiricisi var çok hafif süper bişey..ayrıca göz kremi de güneş korumalı ve gözaltı morlukları içinde kapatıcı özelliği var..maskeleride çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim.en azından yıkama jeli-tonik-nemlendirici üçlüsünü alın derim..hihoyyyt

Strawberry de ben de yeni çıkan medibac serisinin deneme setini gördüm fiyatı 75 tl onu alıp deniycem bi hem de setteki tüm ürünleri denemiş olurum.Geçen eczane de fiyatlarını sordum pahalıydı o yüzden strawberryden almak daha mantıklı.Ben önceden de strawberryden sipariş verdim birkaçkez hicbir sorunla karşılaşmadım kızlar

canım ben de o setten 2 gün önce sipariş verdim benm çilekten ilk siparişim bu bekliyorum işte ben 53e vermiştim kampanyasımı bitmiş acaba canım

Yurt disina geliyor mu bunlar ?gamyoncuiremsu
yani bende sparis verebilir miyim site adi verir misiniz kizlar
bazi sitelerin yurt disina hizmeti yok o yuzden sordumm.
tsklerrr

Son düzenleme:
canım strawberryden sipariş verdim ben..yurtdışına gönderiliyodur heralde canım yaa bi sitesine gir bak sena.s

Off of of kizlar ne kadar pahali bunlar yaa..fisfisfis
sizler hangi urunleri aldiniz?:jeyyar:
benim cildim cok hassas karmada sanirim :1rolleyes:

ewet canım yaa çok pahalı gerçekten ben seyahat setinin yaglı ciltler için olanını sipariş verdim kampanyadaydı 53liraya..daha gelmedi ama bu hafta içi gelicek inş bekliyorum elime geçince nasıl oldugu hakkında yazarım canım..bitince bidaha alırmıyım bilmiyorum çünkü çok pahalı gerçekten ..

valla bende hiç bi fayda olmadı
çıkmaya son gaz devam ediyo bu sivilceler
siz ne durumdasınız memnun kaldınız mı?

X