Dermologica nasl bir marka?

canım benimkiler geçiyo çok az bişi kaldı ama sonucu sadece dermologicaya baglamıyorum ben sırf temizlemeylede geçmes sivilceler
ben doktorun verdigi jelle kremi sürüyorum sabah akşam benmkiler geçiyo 1aydır da sivilce çıkmıyo canım ben de
canım jelim differin kremimde nadixa

kızlarrr 1 1buçuk aydır dermologicanın setini kullanıyorum ve cildim mükemmel oldu:lepi: ..daha önce hiçbir dermokozmetik markasından bukadar memnun kalmadım açıkçası:icecream:..benim cildimi çok güzel yaptı çok az biraz izler kaldı onlarıda peelingle geçirmeye çalışıyorum :icecream:..bana çok iyi geldi burda paylaşmak istedim a.s...

kızlarrr 1 1buçuk aydır dermologicanın setini kullanıyorum ve cildim mükemmel oldu:lepi: ..daha önce hiçbir dermokozmetik markasından bukadar memnun kalmadım açıkçası:icecream:..benim cildimi çok güzel yaptı çok az biraz izler kaldı onlarıda peelingle geçirmeye çalışıyorum :icecream:..bana çok iyi geldi burda paylaşmak istedim a.s...

Sana izler için yine dermolagicadan iki ayrı ürün önerebilirim.
İlki Daily microfoliant Toz şeklinde cildi çok hırpalamadan peelingg etkisi yapıyor.Parlaklık veiyor.
İkincisi daily resurfacer Parmağına takıp uygulayabileceğin küçük bir kese gibi. Sanırım bu lekelere daha da etkili
Yıllardır canımı sıkan (artık lazeri düşünmeye başlamıştım) iki sivilce lekesi oldukça hafifledi. Kaldı ki sadece 10 gündür düzenli kullanıyorum

sütlü kahvecim canım daily resurfacerı netten arattım ama nasıl kullanılıyor bu sen ikisinide kullandınmı?eger kullandıysan hangisinden daha memnun kaldın ben de ona göre alayım çünkü biliyosun fiyatlar tuzlu ikisini birden alamam ..cevabını bekliyorum canımcım

ıkisini de kullandım. Lekeler için daily resurfacer daha etkili geldi bana. Cildimi temizledikten sonra, akşamları kullanıyorum. Yarım bir eldiven parmağı gibi. Her biri ayrı ambalajda. Parmağına takıp dairesel hareketlerle cildine süreceksin.. Benim sivilce izlerinden pek birşey kalmadı.
Umarım memnun kalırsın

Fiyatını hiç hatırlamıyorum. Oldukça yüklü bir alışveriş sırasında almıştım.Yardımcı olamadım kusura bakma..

arkadaslar ben nedense cokta memnun kalmadım yani oyle abartılcak bir yanı yok .....diger markalarla kıyaslayacak olursam ben pek bir artısını goremedim...ürünler bittigi gibi murad urunlerinden alacagım ...onlardan daha umutluyum=)

arkadaslar ben nedense cokta memnun kalmadım yani oyle abartılcak bir yanı yok .....diger markalarla kıyaslayacak olursam ben pek bir artısını goremedim...ürünler bittigi gibi murad urunlerinden alacagım ...onlardan daha umutluyum=)

günizcim bana da iyi geldi hatta kullanmay başlayalı sivilce çıkmıyor ben de belkide senin cildinde sorun olmadıgı için etkisini görememiş olabilirmisin canım

tatlısım billmıyorum kı benim sivilce sorunum yok fakat kullandıgım yanlıs bir urun gozeneklerimi biraz acmıstı sona iyi gelir diye dusunup oyle almıstım pekte bir etkisi gormedim....vichy nuıt almıstım gozenekler için o da ise yaramadı....
tatlısım dermalogicanın hangi serisini kullanıyorsun ....

kızlar bu daily microfoliant toz halinde bişey nasıl kullanıyoruz onu? kullanan var mı?

Avcuna bir miktar daily microfoliant dök. Sonra parmağının ucunu ıslatıp tozu karıştır. Sürülecek kıvama gelecek. Bu karışımı yüzüne sürüp bir iki dakika sonra yıkarsın. Eğer cildin kuruysa haftada bir iki kez yeterli. Yaplıysa günlük uygulayabilirsin

X