dermoid kist sonrasi gebelik

hiç bu ameliyatı olup gebe kalan yokmuuuu aşamaları anlatabilecek birii..

Merhaba geçmiş olsun şimdiden bende 2 yıl önce sezeryan sırasında 7cm lik dermoid kist olduğu görüldü doktor sezeryanla beraber kistide aldı , gebelik öncesinde jinekolojik muayenede bişey yoktu gebelik süresincede iyice büyüyebiliyornuş sol yumurtalığımın 3 te 2 si alındı ve ben 19 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür problemsiz bir şekilde yani gebeliğe engel bir durum değil içiniz rahat olsun doktorunuzda sizi bilgilendirir zaten

cok tesekkurler :) ıcımı rahatlattınız Allah ömür versin yavrularınıza)

19 ay sonra oldu dediniz ya .. kistiniz alındıktan sonra korundun uz mu canım

19 ay sonra oldu dediniz ya .. kistiniz alındıktan sonra korundun uz mu canım

Evet korundum bebeğim küçük olduğu için hemen düşünmüyorduk ikinciyi. Hoş bana kalsa daha da koruncaktık ama bir anlık gaflete düştük ama çok şükür allahım ikinciyide nasip etti isteyen herkese de nasip eder inşallah

Korunmayi bıraktığınızda hemen oldumu. Gerçi sen kist varkende hamile kalabilmissin. Ben kalamadim kist varken. Inşallah bundan sonrası ii olur

Korunmayi bıraktığınızda hemen oldumu. Gerçi sen kist varkende hamile kalabilmissin. Ben kalamadim kist varken. Inşallah bundan sonrası ii olur

Emzirdiğim için ilaç kullanmıyordum zaten ilkel yöntemlerle korunuyoduk . Önlem almadığımız ilk seferde hamile kaldım.ilk Gebelikten 9 ay önce jinekolojik muayene olmuştum bir sorun yoktu o zaman o yüzden öncemi yoksa gebelik sırasındamı oluştu bilemiyorum. Ama şikayetlerim gebelik sırasında başladı karnımın solunda yumurta büyüklüğünde kitle geliyordu elime ve bastırrınca ağrı yapıyordu gebelik süresince anlaşılamadı sezeryan sırasında çıktı .

Herşeyin bir zamanı var sizin yavrularda doğru vakti bekliyordur. Dr kontrollerinizi aksatmayın gerekirse birkaç doktordan görüş alın içinizi ferah tutun stres yapmayın olur inşallah Allah yardımcınız olsun

Amin canım . Iyi dileklerin ve cevapların için çok teşekkür ederim.

Merhaba dermoid kist ameliyati olacagim bebek istiyoruz bu smeliyati olup gebe kalan varmi engel degil diyorlar ama acaba cocuk yapmak icin beklemek gerekiyormu bilgisi olanlar yardim edermi lutfenn
Canım naptin ameliyat oldun mu. Nasıl durumun. Merak ettim ..

Iyiyim cnm ciktim hastaneden cok iyi gecti sukur agrim var biraz kac gune geciyo bu agrilar ya ))
Canım ağrı kesici vermedi mi doktorun. Benim ağrım çok olmadı ..iyiyim şimdi misafirlige bile gittim dün =))

Canım ağrı kesici vermedi mi doktorun. Benim ağrım çok olmadı ..iyiyim şimdi misafirlige bile gittim dün =))
Brnim biraz daha agrim var ama daha persembe oldu gecer herhalde bugun biraz kanama oldu normalmi acaba sendede iki gun sonrami olnustu

Brnim biraz daha agrim var ama daha persembe oldu gecer herhalde bugun biraz kanama oldu normalmi acaba sendede iki gun sonrami olnustu
Evet kanama normal canım. Ama miktarına dikkat et. Ben ameliyattan sonra yatagimda n kalktigimda kanamam bayagi oldu. sonra leke leke oluyo azaldı . Hala lekelemlerim var... çok dikkat et kendine üsutme sakin . Ayağını sıcak tut . Corapsiz cetiksiz dolan ma hiç. .

Evet kanama normal canım. Ama miktarına dikkat et. Ben ameliyattan sonra yatagimda n kalktigimda kanamam bayagi oldu. sonra leke leke oluyo azaldı . Hala lekelemlerim var... çok dikkat et kendine üsutme sakin . Ayağını sıcak tut . Corapsiz cetiksiz dolan ma hiç. .

Regl olabiliyormussun sanirim regl benimki tarihi kayabiliyimus senin kac gun surmustu adet gibimiydi

Regl olabiliyormussun sanirim regl benimki tarihi kayabiliyimus senin kac gun surmustu adet gibimiydi
Canım kanamana dikkat et. Benim ameliyatdan sonra leke şeklinde oldu kanamaları. Adet tarihim den 3 gun geçti adet oldum . Şuan adetliyim. Adettim sancılı oldu ya =((

Canım kanamana dikkat et. Benim ameliyatdan sonra leke şeklinde oldu kanamaları. Adet tarihim den 3 gun geçti adet oldum . Şuan adetliyim. Adettim sancılı oldu ya =((
Doktir 15 gun sonra korunmadan iliski yasayabilirsiniz dedi cocuk icin beklemeye gerek yokmus sana bisey dedimi nasil oldun benim hala ottutup kalkarken az bi acim var bide siskinlik oldumu zot yuruyorum one egilerek sanada oluyomu

Doktir 15 gun sonra korunmadan iliski yasayabilirsiniz dedi cocuk icin beklemeye gerek yokmus sana bisey dedimi nasil oldun benim hala ottutup kalkarken az bi acim var bide siskinlik oldumu zot yuruyorum one egilerek sanada oluyomu
Bende bugün gittim kontrola gayet ii geçmiş ameliyatiım . Bize de korunmayin dedi. 1 yıl içinde gebelik olmasa geri gelin dedi ...

Bende bugün gittim kontrola gayet ii geçmiş ameliyatiım . Bize de korunmayin dedi. 1 yıl içinde gebelik olmasa geri gelin dedi ...
Nasilsin sumdi daha iyimisin calisiyornysun raoir verdilrmi sana nasil gidiyor

Nasilsin sumdi daha iyimisin calisiyornysun raoir verdilrmi sana nasil gidiyor
Canım ben ev hanimiyim. . Onun için raporla ilgili konu açılmadı. . Iyiyim a Allaha Şükür sen nasıl sin. . Bebiş Çalışmalara basladiniz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…