dermoid kist sonrasi gebelik

Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama birşey sormak istiyorum. Ameliyat olduktan sonraki bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba?

Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama birşey sormak istiyorum. Ameliyat olduktan sonraki bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba?
Erkek oldu ilk çocuğum da erkek neden sordunuz merak ettim :) bununla ilgili bir çalışmamı var yoksa

Erkek oldu ilk çocuğum da erkek neden sordunuz merak ettim :) bununla ilgili bir çalışmamı var yoksa
İlk çocuğum kız.
Bende de dermoid kist var benim sağda.
Biraz araştırıken sol yumurtalık çatlaynca kız sağdan çatlarsa erkek gibi yazılar okumuştum o ara.
Merak ettim ben de böyle birşey var mı diye.
Ama biraz daha yorum okuyunca tek yumurtalıkla hem kız hem erkek çocuk sahibi olanları gördm.
Böylece o teoriler çürümüş oldu.
Bilimsel olarak da tmm y kromozomu erkekten geliyor evet biliyorum ama hani olur ya belki sağdaki yumurtalılta y kromozomu blki daha etkindr filan gibi düşünceler oluşmuştu kafamda.
Ama tek yumurtalıkla 2 cinsiyette evlat sahibi olanlar olduğu için o düşüncem de saçma geldi.

Benim sol yumurtalığımdaydı kist gerçi çok küçük de kalsa yumurtam hala aktif yumurtlamaya devam ediyor. Bilemiyorum hangisiyle hamile kaldım. İkincide kız istiyordum ama doğdıktan sonra gördümki tek gereken sağlık gerisi mühim değilmiş. Düşünüyorsanız sizede sağlıkla kucağııza almanızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…