dermoid kist sonrasi gebelik

qzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
125
26
34
Merhaba dermoid kist ameliyati olacagim bebek istiyoruz bu smeliyati olup gebe kalan varmi engel degil diyorlar ama acaba cocuk yapmak icin beklemek gerekiyormu bilgisi olanlar yardim edermi lutfenn

Bende olucam bu 3 nisan . Doktorum bana gebeliğe engel degil dedi . Ama 6 ay süre verdi. Bu dönemde hamile kalamadim. Şimdi de ameliyat diyor doktorum. Dermoid kistini alınması gerekiyormuş büyüdükçe yumurtaliga zarar veriyormus

neden uzadıkı 6 ay ben yenı ogrendim hemen oluyorum ameliyatı benımde 9 nisanda sonrası için bişey dedimi doktorunuz

Yeni evliydim gebelik olursa sezaryen la alırım demişti. Ama gebelik olmadı o yüzden olucam

hımm benım bıldıgım gebelık sırasında tehlıkelı olabılıyor ama yanı kıst varken gebe kalmak tehlıkelı hamıleyken alabılıyorlarmıs rısk var yanı sonrasında gebe kalabılmek ıcın ne kadar beklenıyor yada beklenıyormu bılıyormusunuz

2 sene ama yenı ıstıyoruzbebek amellyattan sonra cok beklemek gerekırmıkı aklım ona takıldı sen ıstıyormusun cocuk yasın kac acaba

amelıyattan sonramı altı ay oncesındenmı bahsedıyorsun

Ameliyat dan önce 6 ay bekleyelim demişti doktorum ama gebelik olmayınca ameliyat dedi. Ameliyat dan sonra beklenmiyor demişti doktorum sadece iyileşme süreci var o kadar . 2 hafta falan oda. Ben kapalı ameliyat olcam. 1 senedir çocuk istiyorum 23 yaşındayım. Dermoid kisti gebeliğe engel mi dedi doktorun sana ameliyat için ne dediler

yok oyle bişey demedide benim aklıma taklıdı bende kapalı oluyorum daha cok gencsın masallah:) olur cocugun erken daha merak etme sağsalim oluruz inşallah ameliyatı cıkıncada ıyı olursan yaz olurmu

Yazarım canım . Sen kaç yasindasin. Doktorun ameliyatdan sonra gebelik için bişey dedi mi . Bide sen nerde ameliyat Olcan.

bende oldum ameliyat 3 kere hemde hamile kaldım ama benim 6 tane düşüğüm oldu : hemen hamile kalınabiliyor korkmayın arakadaşlarrr

bende oldum ameliyat 3 kere hemde hamile kaldım ama benim 6 tane düşüğüm oldu : hemen hamile kalınabiliyor korkmayın arakadaşlarrr
Neden 3 kere oldun canım. Ameliyat da n önce gebelik oluştu mu hiç. Seninde mi dermoid kisti ydi

ben 32 yasındayım ankarada olucam ben sen nerdesın

dermoıd tekrarlaması zor bır kıst dermoıd mıydı senınkı dusuklerın sebebı neymıskı ya cok gecmıs olsun amelıyattan sonra beklenmıyor ama acaba rıskmı var dusuk ondanmı oldu doktora sordunmu

Ben istanbuldayim ... ay insallah bu ameliyatdan sonra hamile kalırız.

bıraz korku var tabı ama bısey hıssetmeyız sonucta olur bıter uyanırız cok korkmuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…