dermaterapi yaptıran var mı

sevgultuna

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
148
5
296
İzmir
selam kızlar; son zamanlarda dermaterapi-roller ile yapılan - çok duyuyorum, etrafımdan çok da bilgi edinemedim. benim cildimde çok olmasa da az miktarda akne izi var. işe yarar mı? bu yöntemi kullanan var mı, pleaseeeeee???:18:

sanırım vazgeçicem, bi cevap alamadım şu konuya:(

ooo öyle hemen vazgeçersek güzelleşemeyiz sevgili sevgul...sanırım sitenin kızları aştılar roleri...biz bazı arkadaşlarla lazer yaptırıyoruz rolerle aynı mantık ama rolerde sadece mekanik etki var lazerde ise mekaniğin yanında ısı etkisi ile buharlaşma ve ve daha derine etki...doktorun açıklamasıdır bu..ama ben iki kez dermaroler yapmıştım bu siteden duyup bence idare eder bi yöntem..ama emla ile yapmalısın benim canım yanmıştı..aynı şeyden bahsediyoruz dimi

Ben de bu tedavinin işe yaradığını okudum bir çok kere, aynı şekilde bir dermatolog da daha ilk çıktığında abartılı bir şekilde övmüştü ama o iğnelerin cilde değdiği noktada daha fazla çukur bırakıp bırakmayacağı konusu beni düşündürüyor. Çünkü zaten bu gibi sorunlar yağlı, hassas ciltlerde olduğu için iz kalıyor. Hiç deneyen olmadı mı Dermaroller'i, izlenimleri neler çok merak ediyorum.

sevgul arkadaşım,
daha önce dforumda lazer yaptırdğını çok memnun kaldğını yazmışsın..nerede ve hani makine ile yaptrıdığını söylerimizin benimde ihtiacım varda:(

kızlar merhaba. Dermaterapi yaptıran var mı? Ve fiyatlar ne kadar acaba bilgisi olan yazabilir mi lütfen

Back
X