Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kantoron yağının hepsi orjnalmidir kızlar bende alayım
valla hepsi orijinal mi bilemiyorum ama güvenmek lazım. annem ciceğini toplayıp kendisi yapmıştı:) kaç renk çeşidi var bilmiyorum ama bendeki de kırmızı :)
bende yeni gördüm bu aleti kızlar tavsiye edermsnz nerden alayım titanyumların iyi olduğunu okudum ama canım kıymetlidir kararsızım lütfen yardım :)
Aynen canım söylediğin gibi birde eklemek istiyorum 2 mm yüzeysel bi işe yaramıor arkadaşlar 2,5 -3 mm nerden buldunuz hekim yapmalıymış ya bişe anlamadım ben hem neden yapma aralığı 3 hafta ,yapıosun ertesi gün bişe kalmıo kızarıyor sadece iğnede batmıo az batıo gibi bende mi bi sorun var yahu 2 kez yaptım ama bişe olmadı ümidim kırıldı benim, yapıcam sonuçta para verdim ne kaybederim de ben yazmak istedim çünkü ,olmlu şeyler yazılınca hemen atlıyorum alıyorum ne ürünler aldım off offf ,kızlar iğne boyundandr belki de boşuna almayın derim 2 mm falan amaç bilgilendirmek ve lütfen olumlu sonuç alanlar yanında ne kullanıyor ben bide lierac ampul kullandım bişe olmadı yaa kurtullalım artık yaaaaaaakızlar ben uygulayınca çatlaklarım beyaz kalıyo çatlağımın etrafı kırmızı oluyo nsıl anlamadım bende acaba yanlışmı yapıyorum? sizde durumlar nasıl oluyo
Aynen canım söylediğin gibi birde eklemek istiyorum 2 mm yüzeysel bi işe yaramıor arkadaşlar 2,5 -3 mm nerden buldunuz hekim yapmalıymış ya bişe anlamadım ben hem neden yapma aralığı 3 hafta ,yapıosun ertesi gün bişe kalmıo kızarıyor sadece iğnede batmıo az batıo gibi bende mi bi sorun var yahu 2 kez yaptım ama bişe olmadı ümidim kırıldı benim, yapıcam sonuçta para verdim ne kaybederim de ben yazmak istedim çünkü ,olmlu şeyler yazılınca hemen atlıyorum alıyorum ne ürünler aldım off offf ,kızlar iğne boyundandr belki de boşuna almayın derim 2 mm falan amaç bilgilendirmek ve lütfen olumlu sonuç alanlar yanında ne kullanıyor ben bide lierac ampul kullandım bişe olmadı yaa kurtullalım artık yaaaaaaa