- 13 Aralık 2008
- 393
- 5
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde aynısı oldu ve şuan kahverengi izler kaldı 3 aydır var ve geçmiyo acnelyse kullanma sakın ben bu izleri nasıl geçirceğimide bilmiyorum çatlaklar yokmuş gibi bide bu iz geldi çok iğrenç klava:
sen 20ye nerden aldın link atarmısın yüzümde çukurlar var benimde bu sorun için kullanıp çözüm bulan varmıKıızlarr bayadır takip ediyordum bu sayfayı tatilden bugün döndüm ve döndüğüm gibi dermarollerımı aldım. ebaydan aldım ZGTS diye bir marka altın rengi 192 tane titanyum iğnesi varmış diğerlerinden daha kaliteli görünüyor diye bunu aldım:) Gitti gidiyorda baktım benimkinin aynısı 70 lira benimki kargo dahil 20ye geldi.. Karlı iş valla ben de mi girsem diye düşünmeden edemedim tek satıştan 50 lira kar vay canına:)
Neyse umarım işe yarar gelişmeleri paylaşacağım hele bir gesin de. yanında madecassol krem kullanacağım. Bu arada ben bir parfümeriden queen helene marka 1000 ml lik(dev gibi) bir kakoa yağı almıştım(22 lira) çok güzel nemlendiriyor sizce dermaroller kullandıktan sonra onu kullansam nasıl olur kako yağı da çatlaklara iyi geliyor diyorlar:)