- 12 Temmuz 2010
- 115
- 0
merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır hiç ara vermeden çatlaklarımı geçirmek için hem araştırma yapıyorum hemde bir çok yöntem deniyorum.bende dermaroller siparişi verdim ve cumartesi elime ulaşacağınıı söylediler umarım bir faydası olur çünki bu çatlaklar geçmediği sürece en azından azalmadığı sürece psikolojim hep bozuk olacak.ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama denediğim için söylüyorum daha öncede yaazmıştım madacasol tamam ama lütfen ACNELSEY KULLANMAYIN!!!.o kadar çok tahriş ediyorki ara verdiğinizzde düzeldi sanıyorsunuz ama tamamen bıraktığınızda hem çatlaklarınızın aynen kaldığını hemde kremi sürdüğünüz kısımdaki derinizin her zaman diğer yerlerden daha hassas ve ince kaldığını göreceksiniz 1 yıl bile geçmiş olsa üstünden güneşe çıkardığınızda o bölgenizin daha çabuk renk değiştirdiğini kaşındığını yada tahriş olduğunu göreceksiniz.bende ayı dertten kafayı yiyen ve bunu test edip onaylayan biri olarak uyarmak istedim ama yinede kararsizin çünki çatlakların geçeceği umudu insana herşeyi yaptırıyor.dermarollerim elime geçtiğinde bende gelişmeleri yazarım.çatlaksız günler.