çinko oksit diye bir krem almıstım ıste uygulamalardan sonra onu uyguluyorum ıyı gelıyo hucre yenılıyo falan oraların cabuk ıyılesmesını saglıyo baya yararlı bı krem.Krem serayı aramısyımda bulamamıstım bende herhangı bır cınko kremı alayım dedım oyle aldım ama bırdahakıne yanı bu bıtınce kı hıc bıtecek bırseye benzemıyoda o ayrı :) zınconun kremını alırım zınconun hapını ıcıyorum zaten kremınıde alırsam ıyı olur erkeklerın catlaklar umrunda degıl gercekten ama rahatsız edıyo be genede ınsanı ne bılıyım sankı hep catlaklarınıza bakııp suna bak ne bıcım dıyorlarmıs gıbı gelıyo ınsana mesela ben yazın erkek arkadasımla denıze falan gırerken cok cekınıyorum sn gıt ben gelırım falan dıyorum gercı bız 5 yıldır beraberız adam her yaz catlagımı goruyo benımde bu yonden ne kadar rahatsız oldugumu bılıyo ama bır kere olsun bırsey demedı mımık bıle vermedı hepte ne takıyorsun kafanaaaaaaa salla falan der hatta gecen sene yenı bır bıkını almıstım gene beraber denıze gırıyorduk soyle gogusume bır baktı suratını eksıttı eyvah dedım sımdı lafı sokucak 5yıldan sonra ayvayı yedıgım andır artık gozxune batıyo heralde dıye dusunmustumkı fazla sexy olmus bu bıkını dedı yanı gozune batmadı cok sasırdım :kedi: k.bakmayın bıraz detaya gırdım ama bılın dıye soyledım ya bırde ben bırazda bu konuda sızınle bırseyler paylasmak ıstıyorum ben 23 yasındayım ıkı yıllık okudum ıste dort yıllıga gecıcem ınsallah sınavım falan var ıste erkek arkım agustosta yada seneye somestırda soz falan yapalım dıyop sızce erkenmı yasım?ben sankı kendımı cok kucuk gıbı hıssedıyorum bırde aılem ne der tam bıolmıyorum annemle pek anlasamıyız bu nedenle paylasmam hıcbırseyı paylasmam degılde paylasamam cunku benı asla dınlemez hemen bır bahane buluır ortamdan kacar konuyu kapatır falan 5 yıllık bır ılıskım var ve annemle cok uzun sure bu konuyu paylasmak ıcın caba verdım ama benı hıc dınlemedı acılamadım yanı bır turlu ıstedım dınlesın yonlendırsın akıl versın yardımcı olsun en azından evde destek olacak bırı olsun rahat olayım ıstedım ama olmadı sımdı karsı taraf cok cıddı bu sene yada seneyekesın ıstemeye gelıcekler ben ne yapacam anneme soyşeyemıyorum babamdan cekınıyorum akıl verın bana ne olur sızce erken derlermı??? ama sadece soz nısan falan dusunuyoruz okul bıtınce nıkah olur yanı 3 sene sonra tabı okul olursa yardımlarınızı beklıyorumolumunekankayizsmilekızlar bencede kurtulucaz hiç kafanıza takmayın :))) misler gibi çook güzel bi gelin olucaksınn hayatım zaten emn ol erkeklern çatlaklardan haberi bile yok :)) biz kendmz takıoruz
sheytane hayatım krem sera çinko oksit bu mükemmel bi krem hemen al başla :)