Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok hıcmı hıc kırılmadım yapısı bu zaten yanı bende hergun bu yrumu yapıyorum anneme cok kezde duzelmesını ıstedıgımı kendısıne soyledım ama kımeee dedım ben sızın ıcın calısıyorumda suda buda kardesım ve benım harıcımde herkesle fazla hasır nesır zaten bır ılgılı bır ılgılı gorsen boyle bırının bır tanıdıgının fızanda burnu kanasa atlar gıder dısarıdan bırı olarak tanısan ne kadar sanslısın dersın herkes bunu soyluyo bana bende sız oyle sanın dıyorum yok canım ımkansız falan dıyorlar o derecede dısarıya cok ılgılı bır kadın ya kucuk bır koyde 5 kardesın en buyugu olarak buyumus zorba bır babası vardı allah rahmet eylesın ben artık ona yoruyorum zaten kendısıde bunun dogru oldugu kanaatınde bızde ılgısız alakasız buyuduk hıcbırımız sorunlu olmadık sudur budur ben buna senın yuzunden psıkopat olucam dıyorumda oda olsaydım ben olurdum falan dıyo neyse valla 10 temmuzda dugune gıdıcez beraber orda dugun ortamında yumusamısken falan soylıcem artık kale almazsa gene babama soylıcem bu seferde ortak bır karar alsınlar yanı neyse kızlar hepınızın destegı ıcın cok tesekkur ederım kafanızı sısırdım dertlerımle ama bu aralar bıraz yanlısım sınava calısacam dıye hıc kımseyle gorusmuyorum hep evdeyım falan agır depresyon durumundayım uzattıgım ıcın kusuruma bakmayınsheytane günlerdir yazılarını takip ediyorum.yorum yapmamak için kendimi çok tuttum.ama dayanamadım.1.annen ciddi anlamda çok değişik bir kadınmış.sen yazdıkça ben öfkelendim.tatlım annen ya çok galesiz bir kadın,hayatta hiç birşey umrunda değil,yada annenin yapısı bu.2.babanla aran daha iyiyse,baban daha ilgiliyse anneni dışla direk babanla muhatap ol güzelim.annene de istemeye gelecekleri tarih belli olduğunda beni şu tarhte istemeye gelecekler anne de.hazırlığımızı yapalım de.tutup ta banane demez heralde,bukadar da değildir.
ayrıca cnm 5 yıl olmuş.yaşında hiç de küçük değil.sen evlenene kadar bikaçyıl daha geçecek.tam zamanında evleneceksin güzelim.belki sen gidince annen de de bir kıpırdama olur,silkelenir de kendine gelir.kusurabakma cnm kırdıysam ama kendimi günlerdir zor tutuyorum ...
ebrucummm çok sevndm tatlım :) bana eczanem bi sprey verdi aleti göster cnm yardmcı olur bisürü çeşidi vardr muhtemelen
tatlım dün baya baya eczanelere gittim.ama hiç kimse yardımcı olamadı bana spreyin ismini verebilirmisin bebişim.
Kılar bana eczane pürel sprey verdi. Bu olur dedi..5 Ytl
oyle valla kısmet ıste zor oluyo ama sagol genede hersey ıcın aslında eczaneye gıdıp antıbakterıyel sprey alıcam dersen verırler bırsey domuz grıbı sayesınde cok marka cıktı zaten gozde oldu bır anda antıbakterıyel urunler
ben sıktıktan sonra kurutuyorum sonra kullanıyorum tabı kullanacagın bolgeyede sur kurusun sonra basla
pürel spreyin adımı ?
Pürel speyin markası canım...Hani bir ara domuz gribi için jel sattılar ya bu anun spreyi oluyormuş...virüslerden de korurmuş..Ben bunla aleti temizliyorum..Ben de kuruduktan sonra kullanıyorum...
kızlar ben derma rollerı dün akşam kullandım.felaket kızardım ve kabardım.halada aynıyım.sadece kızarıklıklar pembeleşmeye başlamış.ben çok fazla bir yerimde uygulamadım henüz.
ELBOLA merak etme kanamıyor.sadece kızarıyor ve kabarıyor.öyle çok büyük acı da yaşamıyorsun.herkes rahatlıkla yapabilir bence.ki ben çok tatlı canlıyımdır.
yalnız ben uygulama sonrası madicassol sürdüm.eczaneci onun daha iyi geleceğini söyledi.ama derma rollerımı temizleyecek bir ürün bulamadım bi türlü.oyüzden öylece kaldı.bilmiyorum bu yaptığım ne kadar doğru oldu.
Ben ıkıncı uygulamamı yaptım dermarollerda hıc degısıklık yok((((