• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermapen yaptıranlar

Ablanstarbebegim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
210
267
23
32
Mutlu seneler hanımlar
Dert mi demeyin lütfen, benim için dert😇
Dermapen yaptırmak istiyorum yüzüme
Ama biraz tedirginim olumsuz bir durum olma ihtimaline karsın.. Faydalarını da merak ediyorum, sonuç aldınız mı?
Tecrübesi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Teşekkür ederim şimdiden

Ben yaptirdim 3 seans bence hicbir fark olmadi bosuna aci cektim ugrastim para harcadim uc gun kirmizi suratla gezdim hic degmedi hemde prp ile yaptirdim cokta iyi bir hastanede

Ben bir kaç kişide gördüm. Yüzleri çukur çukur olmuş. Acaba uygulama ile mi alakalı?
Ben cilt lekelerin için altın iğne yaptırmıştım. Ondan memnun kaldım. 3 seans yaptırmanız gerekiyor. Senede bir.
Yüzüme aydınlık vermesi için de gençlik aşısı yaptırmıştım.

Ben yaptirdim pandemiden once 5 seans .Yatırmıştım 3 u prp olarak, daha öncede. 4.seans somon dna olarak yapti. Ben memnun kaldım. Baya kabuklar.vs oldu ama 1 hafta olmadanToparladı canlılik verdi, sivilce lekelerini giderdi skarlara faydası oldu

Doğru yerde yaptırırsanız bebek gibi cildiniz olur 28 günde,ama doğru olan kanlı yaralı değil.en güzeli dermaroller alıp evde kendiniz yapın ayda 1 nazikçe

Back
X