- 15 Mayıs 2012
- 269
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yıllardır cildiye doktorum var barış dervent gerçekten işinin ehli biraz yaşlandı unutkanlık var ama gerçekten iyi bi doktor.dediğim gibi iğne gibi bişey var elektrik akımı veriyo daha öncedende yaptırdım leke falan kalmadı.ben sana tavsiye ederim aslında onun leke karışım kremlerde veriyo ben baya kullandım lekeleri de yok ediyodu ama zaman alıyo diye cosmelan yapptırdım.onun karışımı hidrkinon ve acneys karışımı veriyo.oda cildi soyuyo uzun vadede ilacın etkisi de azalıyo.biraz tuzlu 250tl.muayene ücreti.ama yakmadan para almıyo.para canlısı bi doktor değil.bi git bencede türkiyenin en iyi cildiye doktoru devam kremi bitince barış beyin ilacıyla devam edicem.leke devasıne bence ikisi de aynı soyuyo ecneys soyuyo hidrokinon rengi açıyo cosmelan baskılıyo bence aynı hiç değilse o karışım 25tl. cosmelan 650tl.
bu arada bence dermamelan yaptırma yazık o kadar paraya cosmelan tedavinde herhangi bi gelişme olmadıysa dermamelanda da olmaz.
bu arada bana dermemalan 15 gun ara ıle 2 kur olarak yapıldı, ılkınde daha yogun ve 12 saat ,2.de daha ınce ve 10 saat bekleterek uyguladılar,devam kremını 3 gun sonra kullanmaya basladım,bu arada hydra vıtal k yerıne mesoestetıc ın fast skın repaır kremını kullandım ,tabı ılk 3 gun buna ılave advantan ve bepanthene ıle dermovate ve madecassol kremı donusumlu olarak kullandım,cıldım şişti çok gerildi hatta tup patlamıs gıbı sıstı,ama deger mıydı dersenız bence deger,2.ayım bıtmek uzere bebek gıbı cıldım oldu,goren herkes begenıyor ben uygulamayı http://www.medisestetik.com/de yaptırdım,nesrin hanım her aşamasında çok ılgılı ve destek verıcıydı,hala da tedavımı 3 gunde bır fotograflarla paylasıyoruz ,su anda hydra vıtal k ve dermamelan dn kaevam kremı kullanıyorum ,koruyucu olarak day-long kullanıyorum ve aksam evde bılgısayar acacaksamda mutlaka kullanıyorum ,sanırım devam krenını duzenlı kullanmak basarıyı artırıyor ,evet pahalı ama bugune kadar dermalogıca olsun,dr murad olsun,kımyasal peelıng ten lasere kadar herseyı deneyıp basaramamıs bırı olarak sonuctan cok memnunum,umarım lekelerıne benım kadar takan herkes kuru kullanır,ve memnun kalır
bişey sorucam kaşları bıyıkları nasıl alıyosunuz benim kaşlarım çok kalınlaştı.sadece alttan alıyom.bıyıklarımıda makasla kesiyom.bi hafta dinlendirdim ya kaşlarımı silce aldırıyım mı
deri soyuldukca kılcal damarlar çıkıyo.iğneye eketrik verip yakıyo doktor