Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın msnrana doktorun devam kremi kullanımın için ne dedi yani yine günde bir kez kullanmaya devam mı edeceksin ve kılcal damarlarının durumu için ne dedi birbirimiz ile deneyimlerimizi paylaşırsak bu dönemde yaşayacaklarımızı daha rahat atlatırız şimdiden tşk ediyor lekesiz bir gelecek diliyorum sevgiler
ben sadece dermamelan maliyeti olarak söylemedim benim sorunlu oldu biliyorSUN 3 tüp kadar k vital kullandım bunun yanısıra şişmemek için kullandığım çeşit çeşit kremler yapılan bakımlar KULLANDIĞIM İLAÇLAR VAR BUNUN İÇİND,E AMA SEN SORUN YAŞAMASAN BİLE DERMAMELANIN MALİYETİ EĞER DEVAM KREMİNİ ÜÇ KAVANOZ KULLANIRSAN YAKLAŞIK 6 BİN ZATEN YANİ BANA ÖYLE ÇIKARILMIŞTI KALEM KALEM MALİYETİ DERMAMELANI TEKRAR YAPTIRMAK İÇİN BENCE BİRAZ BEKLE DERİM EN AZINDAN BU YIL İÇİNDE YAPTIRMA CİLDİ ÇOK İNCELTİYOR BU İŞLEMLER AZICIK GÜÇLENSİN CİLDİN
arkadaşlar bencede devam kremi cildi soyduğu için kılcam damarlar çıkıyo ben bu hafta devam kremini kullanmıca cildiye doktoruma gidip kılcal damarları yaktırıcam.
benim yaptırdım yakma olayı lazer değil bi iğne var.biraz elektrik akımı oluyo okadar daha öncede yaptırdım burun kenarlarımda burnum üstünde var sizde hala soyulma oluyomu