- 9 Şubat 2010
- 45
- 0
- 47
Pislik sana derler adından belli için kararmış katran saçma etrafa.Adını bile gizlemeye çalışan sorunlu birisin.özgüveni sıfırın altında kompleksle cornfleksi ayırt edemeyen kadınlardansın :))))))[/QU
Senin olmayan seviyene inmicem.lütfen arkadaşlar sizde yazmayın bu moron kendi kendine çirkefleşmeye devam etsin.
Seviye indin bir kere ha ha ha Ha Ha Ha ben inmiyorum yüzündekierle sana mutsuzluklar diliyorum.asıl çıkamayacağın için inmemiş oluyorsun cicim.hadi sana B'ye.muhatabım sen değilsin kendi kendine acıştın.Sana laf yetmez sıkıldım cvp vermekten sadece normal karşılıyorum yüzümdeki lekelerle yaşamak zor anlıyorum seni.sadece gülüyorum....
Zeki gündüz krem kullanımından 2 ay sonraki Halim reklam yaptığımı düşünen arkadaşlara kapak olarak hazırladım
Cesareti olan resimlerini koydun hep beraber görelim
Cesareti olan resimlerini koydun hep beraber görelim
lekelerin gitmiş halimi gitmemiş halimi gerçekten dalga geçmiyorum..
........
Sana gıcık olsamda bunu demek istemezdim yüzde herhangi bir değişikllik göremedim.Lekeler olduğu gibi duruyor.
O senin düşüncen ben ve etrafım sonucu görüyor makyaj yapmadan dışarı çıkıyorum ayrıca fotoğrafı çekmeden hemen önce kremi sürmüştüm kızartıyor biraz.inanmak zorunda değilsin sen lekelerinde mutlu yaşa.12 senedir mücadele ettim bu kadar bile sonuç almadım hepsinin ardından koyulaşarak ve yayılarak gelmek oldu.resimlerde çok belli olmuyor bir sürü ışık hilesi ile kadınları taş yapıyorlar normalde daha iyileşmiş durumda
Ayrıca benim lekelerinin tedavisi devam ediyor biten giden sıfırlanmaz bişey yok nerden uydurdun anlamadım işe yaradığından bahsediyorum sen bunu anlaşamıştım ayrıca burda işim yok başka başlıklara yazıyorum daha ban bişey yazma yazmam merakından öl
Bence sen yüzüne değil beynine baktır o yüzünden daha vahim.
Bence sen yüzüne değil beynine baktır o yüzünden daha vahim.
Yaşlı huysuz ve lekeli ha ha ha hahahahahaha...............[/
bana lekeli diyene bak. :)
Merhaba Arkadaşlar,
7-8 yıldır,yüzümde(göz altında ve bıyık kısmında) hamilelikten,güneşten oluşan lekelerle uğraşıyorum.Ne yaptımsa geçiremedim,kimyasal peelingler,salyangoz kremleri,leke açıcı ürünler(dcl,md,expigment...),maya maskesi,yoğut-karbonat maskesi,yumurta akı maskesi,limon suyu,elma sirkesi......Geçenlerde Dermamelan'ı duydum,bi güzellik salonunun uygulama sonuçlarına baktım,sonra da internetten araştırdım,sonuçlar çok cezbedici ama karar veremedim çünkü uygulamanın 2.500 TL olduğunu öğrendim.
Bu işlemi yaptırıp olumlu sonuç alan varmı?Ya da sorun yaşayan...
Merhaba şimdilik kimse yazmıyor anladığım kadarıyla ben cosmelanın 3 haftasına girdim. Ilk hafta çok zor geçti acıya dayanan biri olarak söylüyorum. Lekelerimde %90 iyileşme var bugun tekrar kalan maskeyi uyguladım yalnız 6 saat beklettim. Bakalım devamı ne olacak diğer arkadaşlar durumlarını yazarsa sevinirim