Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Zeki gündüz krem kullanımından 2 ay sonraki Halim reklam yaptığımı düşünen arkadaşlara kapak olarak hazırladım

Zeki gündüz krem kullanımından 2 ay sonraki Halim reklam yaptığımı düşünen arkadaşlara kapak olarak hazırladım

Cesareti olan resimlerini koydun hep beraber görelim

Eklentiler

• $image.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 137
  • $image.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 143
  • $image.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $image.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 123
lekelerin gitmiş halimi gitmemiş halimi gerçekten dalga geçmiyorum..

O senin düşüncen ben ve etrafım sonucu görüyor makyaj yapmadan dışarı çıkıyorum ayrıca fotoğrafı çekmeden hemen önce kremi sürmüştüm kızartıyor biraz.inanmak zorunda değilsin sen lekelerinde mutlu yaşa.12 senedir mücadele ettim bu kadar bile sonuç almadım hepsinin ardından koyulaşarak ve yayılarak gelmek oldu.resimlerde çok belli olmuyor bir sürü ışık hilesi ile kadınları taş yapıyorlar normalde daha iyileşmiş durumda

Ayrıca benim lekelerinin tedavisi devam ediyor biten giden sıfırlanmaz bişey yok nerden uydurdun anlamadım işe yaradığından bahsediyorum sen bunu anlaşamıştım ayrıca burda işim yok başka başlıklara yazıyorum daha ban bişey yazma yazmam merakından öl

Bence sen yüzüne değil beynine baktır o yüzünden daha vahim.

Reactions: lrn

Selam canım sorunu okudum cvp vermeden geçemedim benım bi arkadaşım MELANO OUT SYSTEM yaptırdı ve yuzu inanılmaz karaydı lekeliydi şuan sonucunu görmen lazım ışıl ışıl bembeyaz bı tane leke kalmadıkı daha yarısı kullanıldı dermamelanla aynı içerikte sadece farklı fırma ve fıyatı 2000 tl tabı devam ürününde fıyat yukselır ama kesınlıkle garantı sonuc alıyosun + OZONE MERKEZİ BOSTANLI DOKTOR BİLGE HASANUSTA yaptı onun işlemini İZMİR de kesın sonuc almak ıstıyorum dersen bence yaptır derm

Merhaba arkadaşlar ben bir hafta önce cosmelan yaptırdım. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Size önerim ve asla parfüm içeren ürünler kullanmayın çeşitli ürünler okudum sizleri takip ederken avatan medacossol v.b bu ürünler yüz için uygun ürünler değil malesef melanin pigment salgısı artırıyor. Lütfen kullanmayın. Size sorum kaç ay oldu cosmelan yaptıralı şuan lekeleriniz ne durumda.

Merhaba şimdilik kimse yazmıyor anladığım kadarıyla ben cosmelanın 3 haftasına girdim. Ilk hafta çok zor geçti acıya dayanan biri olarak söylüyorum. Lekelerimde %90 iyileşme var bugun tekrar kalan maskeyi uyguladım yalnız 6 saat beklettim. Bakalım devamı ne olacak diğer arkadaşlar durumlarını yazarsa sevinirim

mrb benim lekelerim ameliyattan sonra kaldı cosmelan çok etkili olmadı bende.

kızlar nihayet lumixyl setini aldım 3 gün oldu gelişmeleri yazıcam.İnşallah dermamelan aramıza tekrar gelir.Bu arada yüzümü KONJAC süngerle yıkıyorum.sevdim bence güzel bir ürün

Iyi aksamlar arkadaslar
Ben dermamelan yaptirdim bugun bir hafta oluyor burdan siyah ve dermamelan arkadaslarimizin 1yili aşan mucadelelerini okudum benim icin bulunmaz bilgi kendilerine Burda tesekkur ediyorum tecrubelerinize dayanarak korkullarimin cogunu yendim
Siyah lumixyl Seti almisin senden Ricam biraz anlatirmisin dermamelan gibimi ?tesekkurler

mrb lumixyl 4 lü set halinde alpin den aldım içinde yıkayı jel renk açıcı ve peel ve koruyucu var 3 haftayım.şuan çok az bi açılma var 8 hafta sonuçlar görülmeye başlanıyormuş.google yazarsınız zaten bilgiler çıkıyor.dermamelan gibi değil şişme sokulma kızarma olmuyo herşey normal bu biraz şaşırttıcı işte durum bu dur.Başka sorunuz varsa cvplarım.İnşallah size müjdeli haberler veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…