Uzun ve açıklayıcı bilgilerin çok teşekkür ediyorum ,bende 2009 yılından beri lekelerle mücadele halindeyim küçücük ben şeklinde oluşmuş bir güneş lekesinden kurtulmak isterken lekerim lazer ve kimyasal peeling sonucu büyüdü ,expigment vs.soyucuların içinde bulunan maddeye alerjim var şişiriyor günlerce iyileşmiyordum,gözyaşları ,bunalımlar ,dökülen yüksek meblağlarda paralar,prpler ,dermaroller ve grenn pell işlemleri sonuç fiyasko idi en sonunda öyle çaresiz kaldım ki dermamelana başvurdum bana en iyi gelen yöntem bu oldu yüzde altmış kadar sonuç aldım şu anda lekelerim çok daha az belirgin ama devam kremimi kullanıyor ve cildimi destekliyorum,gündüz kremini bende gördüm aradım son derece ilgili anlattılar ,fakat cildimin reaksiyon vereceğinden korktuğum için almaya çekindim,maske şeklinde yapılmış formundan oldukça şikayet vardı internette üstelik ,cildimin bu haline şükrederek devam kremimi kullanmAya devam ettim ,senin gündüz kremi tecrübene nereden ulaşabilirim okumak istiyorum ,zaman ayırarak verdiğin cevaba
Çok teşekkür ederim yine görüşmek üzere