Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Selam ,sudocream içine hametan,bepanten,madecoscol,endocare nemlendirici karıştırıyorum endocare nemlendirici şeklinde benimkinin üzerinde ekstra nemlendirme yazıyor İngilizce olarak ,sen kendine uygun çeşidini seçebilirsin cildinin durumuna göre bu karışıma bio oil bile ekliyorum zaman zaman ,ayrı bir krem kutusunda hepsinden azar azar sıkarak iyice karıştırıyorum ,bu karışım hücre yenilenmesine ve kırışıklıklara birebir madecascol kremi gündüz kullanacaksan bu karışımı katma içine ,fakat ben bu karışımı uyumadan önce kullanmanı tavsiye ederim .damar belirginleşme sorunun var ise bio oil çok iyi geliyor ,bu karışım bana iyi geldi ama her cilt tipi farklıdır,cildinin ihtiyaçlarına göre davranmanı tavsiye ederim

Kremlerin yağsız formda olanlarını tercih ediyorum yani merhem tarzında yağlı olanlarını değil .

ilgin için çok teşekkür ederim canım. hamiltonu deneyeceğim.aslında uzun bir süre coppertone kullandım ama yine lekeler koyulaşmıştı.

dermamelan arkadaşım senin 1 yıldan beri lekeler ile mücadeleni ve arkadaşlarına çok yardım etmeye çalıştığını yazılarından okudum.aslında işe giderken daylong sürsem ve güneşe çıkmasam bir kez sürmem yeterli olurmu.gün içinde tekrar yüzümü silip en baştan makyaj yapabileceğim ortamım yok.o nedenle daylong cazip geliyor.yeterki uzun süre korusun.anında lekelerim koyulaşabiliyor.güneşe çıkmam gün içinde.

Havuza denize girmedikten sonra normal yaşantında daylong seni tüm gün koruyacaktır ben yıllardır kullanıyorum sana gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim ben daylong actinicia üzerine schrammek bb kullanıyorum tüm gün hem cildim korunuyor hemde harika görünüyor

Çinko içerikli pişik kremi internetten araştırabilirsin ,ben çok memnunum,ayrıca burada verdiğim tavsiyeler 2009 yılından beri verdiğim mücadelenin bir sonucudur yani denedim kullandım ve gerçekten iyi olanları kullanmaya devam ediyorum ve tavsiye ediyorum rastgele tavsiyelerde bulunmuyorum

Eczanelerde rahatlıkla bulabilirsin hem fiyatı uygun hemde çok uzun süre gidiyor ben karışımıma bundan da ekliyorum.sevgiler lekesiz günler nehir hanım

Arkadaşlar bu yaptığınız karışımlar dermamelan,cosmelan dadece cildinizi yıpratıp güneşe daha savunmanız ve lekelrin daha beter hale gelmesinden öteye geçemez.ayrıca cosmelan dermamelan sadece paranızı ve umutlarınızı alır lekeleriniz kalır.

Senin tavsiyelerini bekliyorum özlem819277,bu kadar kesin ve net konuştuğuna göre leke ve yapılan yaptırılan işlemler hakkında ,verilecek tavsiyelerin olduğunu düşünüyorum ,iyigünler dilerim

Senin tavsiyelerini bekliyorum özlem819277,bu kadar kesin ve net konuştuğuna göre leke ve yapılan yaptırılan işlemler hakkında ,verilecek tavsiyelerin olduğunu düşünüyorum ,iyigünler dilerim

Sevgili dermamelan öncelikle 10 yıllık güneş lekelerim var bu arada kimyasal peelling lazer uygulamaları daha beter hale getirdi.bir müddet bıraktım güneş kremleri vs ile evde bile sürerek güneşten kaçarak korunmaya çaşlıştım.2009 yılın don aylarında acnelyse expigment karışımı uygulayarak cildimi soydum öncelikle güzel gelişmeler kaydettim.lakin sadece lekelerime sürmeme rağmen yayıldı ve daha beter hale geldi ve alnımda avuç içi kadar yanaklarımda bıyık bölgesi lekeler çoğaldı.güneşlenme eve kapan nafile yıllardır tatil bile yapmadım.bu arada filiz çavuşoğlu bana cosmelanı önerdi.geçmiş deneyimlerimden dolayı balıklama atlamadım araştırdım yapılan işlemin çok sağlıklı olmadığı kanaatine vardım.grçmişte ilaç firmasında uzun yıllar çalışmış biri olarak Dr rın para için herşeyi yaptıklarını biliyorum.bunişlemlerin başında umut vaad edip iş bitiminde senin cildin hassas gibi söylemlerde ağızlarında pelesenk.yaptıkları işlemi sana söyleyeyim birçok asit karışımını yüZünüze sürüp üzerine maske ile derin peelling yaparak günlerce soyulma devamı güneşe karşı hassaslaşmasına ve hatta cilt kanserine davetiye çıkarmadan başka bişey değil.işlemle ilgili sana imza da attırıyorlar riskler anlatıldı kabul ediyorum bitti gitti git derdimi marco paşaya anlat seni kim dinler imzan var.

Çok uzattım biliyorum. yaptığı da ışık peelling denilen melano out sistem aynı mantıkla işliyor bu işlemler kesinlikle ilerleyen dönemlerde cilt kanserine sebebiyet verebilir.bunu hastalarına söyleseler kimse yaptırmaz.lazerline denilen yerde 2250 tl diyorlar seansına bana senin lekelr 2 seansta gider dediler bu kadar parayı verip birde şu lekeli yüzümü de aramak var diye vazgeçtim sonuçta riskleri kabul ettiğine dair imza alıyorlar.cildim hassas beyaz tenliyim asit suratında 12 saat kalırsa mazallah delinir bile.uzun lafın kısası makyajla kapatıcılarla gezmek bana daha mantıklı geldi.belli bir süre sonra yeniden int araştırmalarına başladım.çok tesadüfi olarak gündüz kremle tanıştım.bununla ilgili olarak deneyimim bu başlık altında uzun uzadıya yazdım bakmak istersen bir göz at.şuan lekelerim oldukça açıldı.hiç bir şekilde güneş kremi kullanmıyorum.1 ay öncesinde markete. Bile makyajla giderken şuanda makyaj yapmadan günlük işlerimi hallediyorum.çok mutluyum.sorun varsa cvp vermeye çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun ve açıklayıcı bilgilerin çok teşekkür ediyorum ,bende 2009 yılından beri lekelerle mücadele halindeyim küçücük ben şeklinde oluşmuş bir güneş lekesinden kurtulmak isterken lekerim lazer ve kimyasal peeling sonucu büyüdü ,expigment vs.soyucuların içinde bulunan maddeye alerjim var şişiriyor günlerce iyileşmiyordum,gözyaşları ,bunalımlar ,dökülen yüksek meblağlarda paralar,prpler ,dermaroller ve grenn pell işlemleri sonuç fiyasko idi en sonunda öyle çaresiz kaldım ki dermamelana başvurdum bana en iyi gelen yöntem bu oldu yüzde altmış kadar sonuç aldım şu anda lekelerim çok daha az belirgin ama devam kremimi kullanıyor ve cildimi destekliyorum,gündüz kremini bende gördüm aradım son derece ilgili anlattılar ,fakat cildimin reaksiyon vereceğinden korktuğum için almaya çekindim,maske şeklinde yapılmış formundan oldukça şikayet vardı internette üstelik ,cildimin bu haline şükrederek devam kremimi kullanmAya devam ettim ,senin gündüz kremi tecrübene nereden ulaşabilirim okumak istiyorum ,zaman ayırarak verdiğin cevaba
Çok teşekkür ederim yine görüşmek üzere

Gündüz kremi ile ilgili yazdıklarınızı buldum okudum ,ama başka bir arkadaş yüzünün morarıp yaralar ile dolduğunu yazmış benim cildimde çok hassas günlerce yaralarla gezmek istemiyorum üstelik cildimin durumu şu anda iyi sayılır hafif bir schrammek blamish balm ile kamufle edebiliyorum lekelerimi ,yine Eve kapanmak yaralarla uğraşmak istemiyorum tek korkum bu ,ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ediyorum tekrar ,sevgiler lekesiz günler

Selam
Gündüz kremi ile ilgili yazdıklarınızı buldum okudum ,ama başka bir arkadaş yüzünün morarıp yaralar ile dolduğunu yazmış benim cildimde çok hassas günlerce yaralarla gezmek istemiyorum üstelik cildimin durumu şu anda iyi sayılır hafif bir schrammek blamish balm ile kamufle edebiliyorum lekelerimi ,yine Eve kapanmak yaralarla uğraşmak istemiyorum tek korkum bu ,ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ediyorum tekrar ,sevgiler lekesiz günler.

Selam

Öncelikle gündüz krem yüzünde morarma yara yapacak kadar güçlü değil mutlaka saf hali kullanılmıştır.saf halini zaten vitiligo cilt kanserlerinde ve zor vakalarında kullandıklarını biliyorum.işin açıkçası bende saf haline cesaret edemem.zaten saf halini de herkese uygulamıyorlar.krem tabiki uygulamayı biraz uzatarak zahmetsiz hale getiriyor.ben yüzüme sürdüğümde ilk 5dak yanma batma kızarma oluyor ama sadece o kadar.yara olmadı sadece ben aceleci davranıp ilk kutuda yarısını 10günde sürünce lekelerim karardı.korktum bıraktım yüzümü güneşe hasaslaştırıp mahvetti zannettim aslında kremin işleme sonucu bu tabi benim fazla fazla sürmem olayı çabuklaştırdı.şuan yetkililer nasıl derse o miktarda kullanıyorum .ve hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.ama gören yüzüne ne yaptırdım diyor.çok güzel olmuşsun diyorlar.şunu tavsiye edebilirim kremi pahalı demezseniz alıp öncelikle küçük bir alanda denemenizi ve cilt tolere ederse tüm yüzünüze sürerseniz olabilir.yetkililerde çok ilgili mutlaka sizi aydınlatacaklardır.ben onur beyle irtibat halindeyim.kendisini aşan durumlarda uzman kişilere danışarak yönlendiriyor.hüseyin beyde çok ilgili bu uygulamanın 76 bin kişiye uygulandığını istediğiniz kişiyle irtibata geçebileceğinizin garantisini veriyorlar.bendende rica ettikleri için olumlu geri dönüşümümü paylaşıyorum.biz millet olarak kötü olanı yorumlarız iyiyi kendimize saklarız.ben kendime Müslüman değilim yıllardır bu sıkıntı ile boğuştuğum için ben olumlu sonuçlar aldım ama sizin bileceğiniz iş tabiki ama denemelerden bişey kaybetmem dedim yola çıktım oldukça hasas bir cildim var ama alerjil değilim.kısacası ben memnun biriyim.siz bence kremle ilgili detaylı bilgiyi yetkililerden alın belki kanaat getirirsiniz belkide size önermezler çünkü bir işlem yaptırmışsınız ve devam kremi kullanıyorsunuz siz danışın.alerjiknolduğunuz için benim söylemlerimle değil uzmanların yol göstermeleri daha doğru olur

Selam
Gündüz kremi ile ilgili yazdıklarınızı buldum okudum ,ama başka bir arkadaş yüzünün morarıp yaralar ile dolduğunu yazmış benim cildimde çok hassas günlerce yaralarla gezmek istemiyorum üstelik cildimin durumu şu anda iyi sayılır hafif bir schrammek blamish balm ile kamufle edebiliyorum lekelerimi ,yine Eve kapanmak yaralarla uğraşmak istemiyorum tek korkum bu ,ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ediyorum tekrar ,sevgiler lekesiz günler

Dermamelan umarım %60lık fayda devam eder geri dönmez ama devam kremini bıraktığınız anda dönecek ve daha beter olacak diye düşünüyorum benim bütün girişimlerimin sonucu bu oldu.ayrıca devam kremlerini ömür boyu kullanmak zorunda kalabilirsiniz dediler melano out sistem (ışık peelling)için yani köprüden geçene kadar vaadlerde bulunuldu.bende parasından geçtim cildin bu kadar soyulmasının çok kötü sonuçlarının olabileceğini biliyorum.expigment Amerika'da yasaklanmış bir etken madde ve çoğu leke tedavisi kremlerinde hidtokinon içermez ibaresi var.ömür boyu güneşten kaçarak yaşanmaz

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim şimdi elimde devam kremi var o bittikten sonra gündüz kremi deneyebilirim zaten bütün yüzümde sorun yok sadece lekeli bölgelere kullanırım hem o zamana kadar gündüz leke kreminin etkilerini ve sonuçlarını sende daha iyi görmüş olursun ve bana da ara ara bu konuda cildindeki gelişmeler hakkında bilgi verirsen sevinirim sevgiler yardımların için teşekkürler bu sorunu yaşamayan bilemez leke problemi insanın yaşama sevincini yokediyor

Sevgiler dermamelan

Ben gündüz kremi sabah akşam kullanıyorum ilk önce akşamdı şimdi 2tekrar halinde.bakalım zaman ne gösterecek umarım denilen gibi lekelerim geçer .umutluyum şuana kadar olan gelişmelerden umarım herkeste aynı başarılı sonuçlar olur.gerçekten lekeler insanı canından bezdiriyor herseyden önce makyaj yapmadan acil durumlarda o halde dışarı çıkmak çok kötü.yününe tüp mü patladı diyen bile oldu bana

Inşallah herşey yolunda gider hep birlikte kurtuluruz lekelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…