Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Nasıl gidiyor ?var mı gelişme özlemcim

Selam dermamelan

Yaklaşık 10gündür sabah akşam kullanıyorum.şuan için güzel gidiyor alanındaki leke daha yavaş ilerliyor açılma anlamında ama 2 doza geçince biraz daha açılma oldu açılma gözle görünüyor.şimdi yüzüm porselen gibi olmadı ama olacağına eminim yüzüme denediğim hiç bir formül bu kadar işe yaramadı bu biraz zaman meselesi Aten şunun şurası 1 aydır kullanıyorum.gerçekten sonuçtan çok memnunum tamamen geçeceğine inanıyorum.10senelik lekelr bunlar tabi bir anda geçmez söylediğim gibi güneş lekesi ağacın kökleri gibi cilde yerleşir o nedenle kat kat sıtma ile ancak geçici sonuçlar elde edilebilir.

Çok sevindim Özlemcim inşallah lekelerden tamamen kurtuluruz eskisi kadar kötü olmasa da bende lekelere hala sahibim çekmeyen anlayamaz leke sorunu insanın yaşam kalitesini düşürüyor gelişmelerini arA ara sorarım sana olurmu ?peki cildinde yaralanma şişme vs.oluşturuyormu ilacı kullanırken gündüz ilacı kullandığında sosyal hayatına nasıl devam edebiliyorsun?lekelerini kamufle etme durumun olabiliyormu gündüz ilacını kullandığında,teşekkür ederim açıklayıcı mesajların için sevgiler lekesiz mutlu günler

Çok sevindim Özlemcim inşallah lekelerden tamamen kurtuluruz eskisi kadar kötü olmasa da bende lekelere hala sahibim çekmeyen anlayamaz leke sorunu insanın yaşam kalitesini düşürüyor gelişmelerini arA ara sorarım sana olurmu ?peki cildinde yaralanma şişme vs.oluşturuyormu ilacı kullanırken gündüz ilacı kullandığında sosyal hayatına nasıl devam edebiliyorsun?lekelerini kamufle etme durumun olabiliyormu gündüz ilacını kullandığında,teşekkür ederim açıklayıcı mesajların için sevgiler lekesiz mutlu günler

Selam dermamelan

Öncelikle öyle yaralar veya şişme olmuyor.sadece biraz yanma ve kızarma oluyor ayrıca nefes alırken kokusu biraz rahatsı edici ama sürerken sürdükten sonra o koku rahatsız etmiyor.çok hafif pullanma şeklinde yer yer soyulmaşarım oldu ama yir makyaj yapmak istediğimde yaptım sıkıntı yok.gündüz kremi sürünce yalnız 4 saat bişey sürülmemesi gerek.eğer çalışıyorsan geceleri sürersin bu da sıkıntı yaratmaz.ayrıca lekelr zamanla silikleşmeye başladığından daha az kozmetikle sıkıntı kalkıyor.suan sadece fondoten sürmek yeterli geliyor bana daha önceden pudra,kapatıcılarla bile tam kapatmayız alttan siyah gölge şeklinde görünüyordu.sonuçtan şimdilik çok memnunum umarım tamamen kurtuluruz kurtulurum.gerçekten leke ile uğraşmak çok yorucu.istediğinde sorularına cvp vermeye çalışırım.görüşmek üzere hoşçskal

dermamelan lekelerin nasıl oldu. 2 kez maske yapmışmıydın merakediyorum bende cosmelan yaptırdım da ama lekeler hala aynı duruyor pek anlamadım yüzüm kırmızı olduğu için.alttan leke belli

dermamelan lekelerin nasıl oldu. 2 kez maske yapmışmıydın merakediyorum bende cosmelan yaptırdım da ama lekeler hala aynı duruyor pek anlamadım yüzüm kırmızı olduğu için.alttan leke belli

Öncelikle geçmiş olsun ,ben ikinci kez maskeyi uygulamadım ne yazık ki çünkü ilk uygulamadan sonra öyle çok şiştim ki adeta canavara dönüştüm hastaneler serumlar iğneler ile. Normale dönmem bir ayı buldu ,ikinci uygulama beni öldürürdü sanırım keşke cosmomelan yerine dermamelan yaptırsa idin belki başarı şansı yüksek olurdu ben bunca tehlike atlatmama rağmen dermamelan yaptırdığıma pişman değilim çünkü lekelerim oldukça azaldı devam kremini kullandıkça da lekeler gidiyor mesela benim sağ tarafımdaki leke işlemden sonra hala belirgin iken devam kremini kullana kullana şu anda yok denecek kadar azaldı sağ tarafımda ise şakağıma doğru var saçımla falan kamufle oluyor bunada şükür burada daha önce de yazdım schrammek blamish balm ile zaten dermamelan işleminden öncede kimse lekelerimin farkında değildi şimdi çok daha iyi durumdayım azıcık bir blamish balm ile işi hallediyorum cildim ışıl ışıl görünüyor ama benim lekelerim çok büyük ve geniş alanda değildiler

Nehircim devam kremini ihmal etme cildini daylong actinicia ile koru tam gün koruma sağlıyor inşallah sonuç iyi olur ben devam kremine hala devam ediyorum çok az sürdüğüm ve buzdolabında sakladığım için bir yıl gidiyor bir kavanoz ,mesoclinic yetkilisi ile görüştüm bu şekilde devam kremini kullanarak yaşayan hastaları varmış daha iyi bir yöntem çıkana kadar ben kendim için bunu yapıyorum o kadar çok yöntem denedim ki devam kremini kullanarak lekelerimi baskılamak bana daha mantıklı geldi ,doktorların sana da bahsetmiştir cosmomelan ve dermamelan ne yazık ki lekelere kalıcı çözüm değil bi de cildin iyice iyileşince ayva çekirdeği maskesi yap internette var tarifi oda iyi geldi benim cildime tavsiye ederim

Nehircim devam kremini ihmal etme cildini daylong actinicia ile koru tam gün koruma sağlıyor inşallah sonuç iyi olur ben devam kremine hala devam ediyorum çok az sürdüğüm ve buzdolabında sakladığım için bir yıl gidiyor bir kavanoz ,mesoclinic yetkilisi ile görüştüm bu şekilde devam kremini kullanarak yaşayan hastaları varmış daha iyi bir yöntem çıkana kadar ben kendim için bunu yapıyorum o kadar çok yöntem denedim ki devam kremini kullanarak lekelerimi baskılamak bana daha mantıklı geldi ,doktorların sana da bahsetmiştir cosmomelan ve dermamelan ne yazık ki lekelere kalıcı çözüm değil bi de cildin iyice iyileşince ayva çekirdeği maskesi yap internette var tarifi oda iyi geldi benim cildime tavsiye ederim

Cildinizi bu kadar soymak cilt kanserine götürür acaba bunu söylüyor mu Dr lar.allah size akıl fikir versin

Özlem hanım leke problemini sizde yaşadınız lütfen,Allah size akıl fikir versin diyerek,sert cümleler kurmayın ben bir müddet daha bu şekilde lekelerimi baskılıyorum ,kaldı ki sizin kullandığınız gündüz leke kreminin de gün gelip cilt kanserine yol açmayacağı ne malum , dikkat ederseniz burada amacım insanlara leke probleminde destek olabilmek ve gayet saygılı cümleler kuruyorum ,açıkçası Allah size akıl fikir versin tarzında bir söylemde bulunmanız beni çok üzdü ,bu kadar sert bir eleştiriyi hak etmediğimi düşünüyorum iyiakşamlar lekesiz günler

Burada leke problemimi ve yaşadıklarımı paylaşmaya ve bu sorundan muzdarip herkese yardımcı olmaya gayret ettim ,fakat herkesin yaptıkları kendisini bağlar ,kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ben benim yaptıklarımı yapın demiyorum sadece fikir vermeye yardımcı olmaya gayret ettim ,bu günden sonra leke deneyim ile yazmaya son veriyorum burada birbirimize destek verdiğimiz herkese ayrı ayrı teşekkür ederim umarım birgün hepimiz leke problemimden kurtuluruz herkese lekesiz bir gelecek diliyor forumdan ayrılıyorum benden buraya kadar ...

Burada leke problemimi ve yaşadıklarımı paylaşmaya ve bu sorundan muzdarip herkese yardımcı olmaya gayret ettim ,fakat herkesin yaptıkları kendisini bağlar ,kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ben benim yaptıklarımı yapın demiyorum sadece fikir vermeye yardımcı olmaya gayret ettim ,bu günden sonra leke deneyim ile yazmaya son veriyorum burada birbirimize destek verdiğimiz herkese ayrı ayrı teşekkür ederim umarım birgün hepimiz leke problemimden kurtuluruz herkese lekesiz bir gelecek diliyor forumdan ayrılıyorum benden buraya kadar ...

uzun zamandır yazmıyor yeni arkadaşlar da gelmiş dermamelan nereye ya ...özlem hanım biz aylardır yazıyoruz böyle kafa cümleler kurmuyoruz birbirimize .Sen peki kullanıdğım kremin kanser yapmadığını nerden biliyon içeriyini bile bilmiyorsun kremin. kullanıcı yorumlarını oku.burda da reklam yapma.

canım arkadaşım sen çok iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyorsun ne kadar teşekkür etsem az gelir. kendini üzme lütfen. özlem hanımın gündüz kremi reklamını yaptığını anlamıştım zaten.lütfen bizi yalnız bırakma.allah herkesin kalbine göre versin.

Son düzenleme:
canım arkadaşım sen çok iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyorsun ne kadar teşekkür etsem az gelir. kendini üzme lütfen. özlem hanımın gündüz kremi reklamını yaptığını anlamıştım zaten.lütfen bizi yalnız bırakma.allah herkesin kalbine göre versin.

Firma benim mi de reklamını yapayım kalbime göre belirti zaten yaptır görücez senin suratınızda ne hale geldiğini.ben resim bile koydum.işe yaramayın bir sistem dermamelan belki ara bir kaç kişide işe yaratmıştır.senin eğitimin nese bana kafa tutuyorsun.bilgimle döverim seni cnm.bana inanmak zorunda değilsin araştır int denen bişey var yaptıranların yüzde 95 de işe yaramamıştır

Senin anlama kapasiten ancak ona yeter.istediğini yaptır gör sonuçlarını burda biri demiş tca deneyimim görücez onların suratları da ne hallere gelicek denemesi bedava.size vakit ayırıpts bildiğini ve denenmişi ispatlarıtla ortaya koymak kabahat.hatun milleti hepiniz aynı düz ve sığ mantık bu kafayla başınıza çok işler gelir.hadi geçmiş olsun hepinize

Firma benim mi de reklamını yapayım kalbime göre belirti zaten yaptır görücez senin suratınızda ne hale geldiğini.ben resim bile koydum.işe yaramayın bir sistem dermamelan belki ara bir kaç kişide işe yaratmıştır.senin eğitimin nese bana kafa tutuyorsun.bilgimle döverim seni cnm.bana inanmak zorunda değilsin araştır int denen bişey var yaptıranların yüzde 95 de işe yaramamıştır

özlem olacak eli sopalı artık burda yazma git kendine gündüz krem başlıklı bir sayfa aç ve orda yaz senin gibi kaba birinin burda işi yok.

Pislik sana derler adından belli için kararmış katran saçma etrafa.Adını bile gizlemeye çalışan sorunlu birisin.özgüveni sıfırın altında kompleksle cornfleksi ayırt edemeyen kadınlardansın :))))))[/QU

Senin olmayan seviyene inmicem.lütfen arkadaşlar sizde yazmayın bu moron kendi kendine çirkefleşmeye devam etsin.

X