Arkadaşlar merhaba.Benim 3 yıldır özellikle gözlerimin kenarlarında güneş lekelerim var.Ben 1 yıldır Zafer Kurumlu'ya gidiyorum.Birçok krem kullandım.2 defa hafif bir şekilde asitle soydu yüzüümü soyulma falan olmadı,sonra leke kremleri peelingler verdi. Son gittiğimde de lekelerimin derinde olduğundan dolayı ilerleme olmadığını bana bir maske yapacağını (ALnımın falan çok kızaracağını söyledi)sonra benim de sadece gece süreceğim devam kremi ile (Devam kreminin adını ne kendi ne sekreteri verdi) bir kremin olduğunu,onun zar gibi yüzümü soyacağını gündüzde cokça nemlendireceğimi böylelikle lekelerden kurtulacağımı söyledi.Ancak bu yapacağı işlem hakkında bana hiçbir şey söylemedi.Sadece kremin çok pahalı bir şey olduğunu biliyorum.Bir de güneşler çıktı o konuda benim endişem var ama doktor çok rahat ve kendine güveniyor.Buradaki yorumları okuduğumda bana yapılmak istenen dermamelan gibi geldi.Sizler gibi bu konuda tecrübeli değilim.Başka doktora da gitmedim..Bana söylenmeyen ama yarın yapılacak uygulama da sizce Dermamelan mı? Güneşler çıkıyor ve kalabalık bir ortamda çalışıyorum kırmızı ve soyulan bir yüzle iyice dikkatleri çekip psikolojimi de iyice bozmak istemiyorum.Doktoruma da güveniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.Zaten koyu olan lekelerden daha da koyulaşmadan kurtulmak istiyorum.Bana ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Son düzenleme: