Arkadaşlar merhaba.Benim 3 yıldır özellikle gözlerimin kenarlarında güneş lekelerim var.Ben 1 yıldır Zafer Kurumlu'ya gidiyorum.Birçok krem kullandım.2 defa hafif bir şekilde asitle soydu yüzüümü soyulma falan olmadı,sonra leke kremleri peelingler verdi. Son gittiğimde de lekelerimin derinde olduğundan dolayı ilerleme olmadığını bana bir maske yapacağını (ALnımın falan çok kızaracağını söyledi)sonra benim de sadece gece süreceğim devam kremi ile (Devam kreminin adını ne kendi ne sekreteri verdi) bir kremin olduğunu,onun zar gibi yüzümü soyacağını gündüzde cokça nemlendireceğimi böylelikle lekelerden kurtulacağımı söyledi.Ancak bu yapacağı işlem hakkında bana hiçbir şey söylemedi.Sadece kremin çok pahalı bir şey olduğunu biliyorum.Bir de güneşler çıktı o konuda benim endişem var ama doktor çok rahat ve kendine güveniyor.Buradaki yorumları okuduğumda bana yapılmak istenen dermamelan gibi geldi.Sizler gibi bu konuda tecrübeli değilim.Başka doktora da gitmedim..Bana söylenmeyen ama yarın yapılacak uygulama da sizce Dermamelan mı? Güneşler çıkıyor ve kalabalık bir ortamda çalışıyorum kırmızı ve soyulan bir yüzle iyice dikkatleri çekip psikolojimi de iyice bozmak istemiyorum.Doktoruma da güveniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.Zaten koyu olan lekelerden daha da koyulaşmadan kurtulmak istiyorum.Bana ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?[/Q
Doktorunla konuş uygulamanın adını öğren ve araştır.Doktorlara da fazla güvenme ne yazık ki ülkemizdeki doktor cebine girecek paraya bakıyor benim doktorumda çok emin konuşmuştu yüzümü mahvetti.diğer arkadaşlarında yorumlarını okuduysan çoğumuzun lekesi doktorların yanlış tedavisi uygulaması sonucu oldu.Dermamelan kesinlikle sosyal hayatı etkiliyor.
Tesekkur ederim fikirlerin icin.Yarin uygulamaya gitmemeye karar verdim.bana tam aciklama yapilmamasi da kafami karistirmisti zaten.dermomelan oldugunu ben arastirmalarim sonucu ogrendim ne yazik ki.dedigin gibi bu bile doktorlara guvenmem gerektigini acikliyor ...
Benim lekelerin durumu aynı devam kremini hala günde bir kez kullanıyorum ,lekelerimin durumu aynı derken çok koyu değiller ama sıfırlanmışta değiller ,eskisi kadar çok takmıyorum kafama ,belki de çok kötü durumda olmadıkları için takmıyorum bundan sonra bu forumda yalnız senin için duruyorum siyahcım beni unutmadığın ve değer verdiğin için çok teşekkürler ,lumixy sonucunu merakla bekliyorum
Silkpeel uygulaması lekelere kesin çözüm mü diyor doktor ,fiyatı neymiş siyahcım
Ben doktordan satın alıyordum ,istanbulda reynu kozmetik satıyormuş Nişantaşı tarafında yerleri ,son olarak bi arkadaşım vasıtası ile yabancı bir siteden internet üzerinden temin ettim 50 ml si 190 küsur falan gibi bi fiyata geldi normalde 30 ml doktordan 186 lira idi ,ama kurtarıcı bir ürün yıllardır çok ama çok memnunum kullanma miktarına göre 30 ml bana yaklaşık 5 6 ay gidiyor
Bir Bilgim yok ürün hakkında lekeye yönelik bir ürün mü ?kızlar perricone md ürünlerini kullanan var mı fiyatları pahalı ama işe yaradığı söyleyenler de var kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Bir Bilgim yok ürün hakkında lekeye yönelik bir ürün mü ?
leke kırışıklık sıkılık hepsini kapsıyor sitesinden de baktım baya etkili bi ürüne benziyor da fiyatları pahalı o yüzden fazla araştırmadan da almak istemiyorum.
Canım ,hergün kullanıyorum buna rağmen 5 6 ay gidiyor amazondan almış bu seferkini 50 ml sanırım bir sene idare eder beni cildimde bir sorun olmasa bile artık bu üründen vazgeçemem çünkü cildime ekstra bir parlaklık ve harika bir görüntü veriyor
Siyahcım,daylongun iyice emmesini bekle öyle sür schrammek kremi,Ebaydan almış arkadaşım
mrn bende lumixyl den önce kullanıyorum ürünler gerçekten çok iyi nem olsun topparlama olsun ama lekelerde ne yazıkki başarılı değil leke için düşünme ama nemlendirici sıkılaştırıcı olacak gerçek etkili ..mavi suyu mesela lumixyl den sonra almayı düşünüyorum ondan herkes memnun..