Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar merhaba.Benim 3 yıldır özellikle gözlerimin kenarlarında güneş lekelerim var.Ben 1 yıldır Zafer Kurumlu'ya gidiyorum.Birçok krem kullandım.2 defa hafif bir şekilde asitle soydu yüzüümü soyulma falan olmadı,sonra leke kremleri peelingler verdi. Son gittiğimde de lekelerimin derinde olduğundan dolayı ilerleme olmadığını bana bir maske yapacağını (ALnımın falan çok kızaracağını söyledi)sonra benim de sadece gece süreceğim devam kremi ile (Devam kreminin adını ne kendi ne sekreteri verdi) bir kremin olduğunu,onun zar gibi yüzümü soyacağını gündüzde cokça nemlendireceğimi böylelikle lekelerden kurtulacağımı söyledi.Ancak bu yapacağı işlem hakkında bana hiçbir şey söylemedi.Sadece kremin çok pahalı bir şey olduğunu biliyorum.Bir de güneşler çıktı o konuda benim endişem var ama doktor çok rahat ve kendine güveniyor.Buradaki yorumları okuduğumda bana yapılmak istenen dermamelan gibi geldi.Sizler gibi bu konuda tecrübeli değilim.Başka doktora da gitmedim..Bana söylenmeyen ama yarın yapılacak uygulama da sizce Dermamelan mı? Güneşler çıkıyor ve kalabalık bir ortamda çalışıyorum kırmızı ve soyulan bir yüzle iyice dikkatleri çekip psikolojimi de iyice bozmak istemiyorum.Doktoruma da güveniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.Zaten koyu olan lekelerden daha da koyulaşmadan kurtulmak istiyorum.Bana ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

Son düzenleme:

Arkadaşım o kadar çok seslendin ki bana tekrar geri dönme ihtiyacı duydum ,evleneceğini yazmıştın Kasım'da evlilik nasıl gidiyor

Benim lekelerin durumu aynı devam kremini hala günde bir kez kullanıyorum ,lekelerimin durumu aynı derken çok koyu değiller ama sıfırlanmışta değiller ,eskisi kadar çok takmıyorum kafama ,belki de çok kötü durumda olmadıkları için takmıyorum bundan sonra bu forumda yalnız senin için duruyorum siyahcım beni unutmadığın ve değer verdiğin için çok teşekkürler ,lumixy sonucunu merakla bekliyorum

canım benim iyiki geldin.formda kimse kalmasada biz yazalım.nişanladım ama düğünü ekime erteledik .3 hafta önce aydın duyguya gittim biraz bilgi aldım ürünleri almaya karar verdim.silkpeel uygulaması pahalı geldiği için yaptırmadım sadece ürünleri aldım çok az bir açılma var henüz 3 haftayım .kızarma şişme falan yokı ufak ufak soyulma var gibi ama dermamelan daki gibi değil aşırı değil gelişmeleri yazarım öptüm

Silkpeel uygulaması lekelere kesin çözüm mü diyor doktor ,fiyatı neymiş siyahcım

Silkpeel uygulaması lekelere kesin çözüm mü diyor doktor ,fiyatı neymiş siyahcım

O bir iddia da bulunmadı ama silkpeelin yapılırsa evde de lumixyl desteklersenizse daha kısa sürede sonuç alabilceğimi falan söyledi .lumixyl şuan piyasada olan kremlerin leke konusunda en iiyisiymiş falan sonuçları görücez.ben sana fondöten yerine kullandığın DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK KOZM nerden temin ediyorsun bir de fiyatı hakıında bilgi verirsen sevinirim ben günlük kullanım için istiyorum .bu arada sana kaç gün ay gidiyor.

Ben doktordan satın alıyordum ,istanbulda reynu kozmetik satıyormuş Nişantaşı tarafında yerleri ,son olarak bi arkadaşım vasıtası ile yabancı bir siteden internet üzerinden temin ettim 50 ml si 190 küsur falan gibi bi fiyata geldi normalde 30 ml doktordan 186 lira idi ,ama kurtarıcı bir ürün yıllardır çok ama çok memnunum kullanma miktarına göre 30 ml bana yaklaşık 5 6 ay gidiyor

5-6 ay gidiyorsa çok iyi hergün kullanıyormusun.ben bb kullanıyorum ama sivile yapıyor.hangi siteden almış diğer sitelere güvenemiyorum ebay ve amazonda var.

kızlar perricone md ürünlerini kullanan var mı fiyatları pahalı ama işe yaradığı söyleyenler de var kullanan var mı tavsiye eder misiniz

Canım ,hergün kullanıyorum buna rağmen 5 6 ay gidiyor amazondan almış bu seferkini 50 ml sanırım bir sene idare eder beni cildimde bir sorun olmasa bile artık bu üründen vazgeçemem çünkü cildime ekstra bir parlaklık ve harika bir görüntü veriyor

leke kırışıklık sıkılık hepsini kapsıyor sitesinden de baktım baya etkili bi ürüne benziyor da fiyatları pahalı o yüzden fazla araştırmadan da almak istemiyorum.

mrn bende lumixyl den önce kullanıyorum ürünler gerçekten çok iyi nem olsun topparlama olsun ama lekelerde ne yazıkki başarılı değil leke için düşünme ama nemlendirici sıkılaştırıcı olacak gerçek etkili ..mavi suyu mesela lumixyl den sonra almayı düşünüyorum ondan herkes memnun..

hangi satıcı dan olmuş bilgin varmı.çok satan var emin olamadım.birde daylongu sürdükten sonra üzerine sürüyorsun demi.

Siyahcım,daylongun iyice emmesini bekle öyle sür schrammek kremi,Ebaydan almış arkadaşım

Siyahcım,daylongun iyice emmesini bekle öyle sür schrammek kremi,Ebaydan almış arkadaşım

renk olarak hangisini almam gerekiyor.ben buğday tenliyim.şimdilik daylong kullanmıyorum lumixyl setin içinden çıkan koruyucuyu kullanıyorum ama daylongun actinicanın küçüklerinden aldım .bu bitince alıcam.

Bende buğday tenliyim ,honey kullanıyorum ,sanırım iki renk seçeneği var Classic ve honey Classic olanın testerine bakmıştım çok beyaz ,ben çok koyu sayılmam çok açıkta değilim ,honey tenimle çok uyumlu

bak canım bu markanın cold plasma diye bir ürünü var ben onu almaya karar verdim gibi tek düşündüren fiyatı işte ama çokta iyi diyorlar bilemiyorum testerını falan bulsam ona göre alsam bulamıyorumda. y dışında ünlülerin kullandığı bi markaymış çokta merak ediyorum. yüzdeki 10 etkiyle savaşıyormuş. nuxe da bende nemlendiricisiyle göz kremi var ama onuda eczacı çok methetti ama bende bi etkisi olmadı gene hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. az para değiller çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…