Merhabalar kızlar ilk 10 sayfayı okuyabildim 40 sayfanın tamamını okuyamadım ama son bi kaç sayfaya baktığımda hala çare arıyo gibisiniz. Bana bugün görüştüğüm bir yerde enzim peeling yani cosmelan önerdi 2000tl devam kremi vs var dedi sizin yaptırdığınızın aynısı öneriler vs. bu konuda sanırım 3 -4 kişi yaptırmış hiç mi birinizde lekelerinize çözüm olmadı
Ben kimyasal peeling yaptırdım, karbon peeling yağtırdım prp yaptırdım, jetpeel yağtırdım ama hiçbiri işe yaramadı. Daha önce gittiğim dermatolog expigmet vermişti onu ara ara sürüyordum, dün gece çalışıyordum güneş batmak üzereydi masamda güneşe sırtımı vermiş olduğum için süreyim neyse vs dedim sürdüm gece 12 ye kadar çalıştım ara ara sürdüm expigmenti sonra aldı beni iyice bir yanma
sabah kalktığımda suratım pancar gibiydi
ki hala öyle, onun üzerine bugün görüştüğüm yerde bu kızarlıklık yatıştıktan sonra attache ürünleri ile 8 seans leke kürü yapalım, 8 hafta sürer 9. hafta itibari ile enzim yaparız dedi. Toplam maliyeti bana devam kremlerinin maliyetini bilmiyorum ama 3500 tl dedi enzim 2000, 8 seans leke kürü 1500 tl. Şu kızarıklıklar geçince ortaya ne çıkacak merak ediyorum yanık soyulması olacak gibiduruyor yüzümde ama bakalım. Eğer siz çözüm olmadı diyorsanız hiç yaptırmıyım enzim peelingi, denediğiniz en azında hafifleten uygulamalar olduysa önerirseniz sevinirim.