Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Siyah arkadaşım ,endocare kremin için de parfüm yok kokusuz bir krem ama içeriğinde parapen var mi bilmiyorum

Dermamelan işlemi zor bir süreç benim için zordu en azından senin cildinin yapısına bağlı olarak ki seninde cildin çok hassas dermamelan işlemimden sonra şişme problemi yaşayabilirsin ben aşırı şiştim yüzüm tanınmayacak hale geldi ve yüzümün tekrar oturması bir ayı buldu ,fustungen kullanıcısı var bu forumda hem işlemden memnun kalmışhem de doktoru çok iyi imiş ondan da bilgi alabilirsin o bu süreci doktorunun ilgili olması acısından çok daha bilinçlı ve rahat geçirmiş dermamelan yaptırmakla iş bitmiyor devam kremini de kullanmak önemli oda şişiriyor kızartıyor alışana kadar onla da mücadele ettim ama kullanmayı bırakmadım devam kremi beni parça parça soymadı ince ince soydu cildimi ,ama dermamelan işleminden sonra üç gün içinde resmen kat kat soyuldum parça parça derilerim döküldü

Peki bu soyulma surecinde insanlar farkettimi yani ne kadar surdu normal bir cilde ulasman cunku ben lazer sonrasi 10gun odamdan cikmadim okadar taninmaz haldeydim ki aynaya bakmaya korkuyodum bu yuzden soruyorum yani insan icine cikmani engelliyomu dermemalen :KK43: ailem bi daha eve o yuzle gelirsem sanirim bu sefer tepkileri farkli olur ilk islemi habersiz yaptirmistim cnku beni gorduklerinde bomba mi patladi yuzunde demislerdi:KK43:(

Bir on gün sürer insan içine çıkacak duruma gelmen şişkinlik oluyor maske yıkandıktan sonra ödem oluyor yaklaşık 10gün ev hapsini göze al ,yaptırıp ertesi gün hayata katılabileceğin bi yöntem değil

Bir on gün sürer insan içine çıkacak duruma gelmen şişkinlik oluyor maske yıkandıktan sonra ödem oluyor yaklaşık 10gün ev hapsini göze al ,yaptırıp ertesi gün hayata katılabileceğin bi yöntem değil

Anladim canim tesekkur ederim ilgine:)bugun yapan doktorla gorustum simdi havalr isindi kışa kadar beklemelisin dedi.o zamana kadar daha da cillenmem umarim sagolsun gunese koruyucuyla bile ciksam bana leke olarak geri donuyo:KK43:( rica etsem peki senden oncesi sonrasi veya soyulma aninin fotosu varsa benimle paylasirmisin buradan yollamak istemezsen mailimi de verebilirim sana:)

O tarz resimler çok vardı elimde bilgisayarımda idi fakat bilgisayarıma format atılmak zorunda kalınca resimlerde gitti gün gün çektim hatta resimlerimi ama üzgünüm bana özelden telefonunuzu yazın arzu ederseniz sizi arayayım soracağınız soruları öyle sorun

O tarz resimler çok vardı elimde bilgisayarımda idi fakat bilgisayarıma format atılmak zorunda kalınca resimlerde gitti gün gün çektim hatta resimlerimi ama üzgünüm bana özelden telefonunuzu yazın arzu ederseniz sizi arayayım soracağınız soruları öyle sorun

Tuh ya fotolarin gitmesine cok uzuldum:KK43: bende gun gun cekmistim yuzumu:) ilginize cok tesekkurler sizede sorun olmazsa yazarim numarami konusuruz iyi aksamlar

arkadaşım inşallah toparlanmışsındır.seni merak ettim.
bu arada dermamelan benim dediğim ürüne internetten bakabildin mi

Birçok şey araştırıp yayınlamıştın ya siyah ,hangisini internetten bakmamı söyledin tekrar yazabilirmisin acaba sevgiler ,lekesiz günler

Benim için sorun olmaz sizi aramak görüşmek üzere sevgiler ve lekesiz günler diliyorum

Söylediğin ilaç iyi gibi dene bence fiyatı iyi ,bizim bugüne dek lekelerimiz için harcadığımız paraları düşünürsek ,geçenlerde yaşlı bir hanım gençliğinde lekeleri olduğunu limon içinde Sedef düğmeyi eritip,limon Sedef düğmeyi eritiyormuş ,lekelerine sürdüğünü ve lekelerden bu şekilde kurtulduğunu söyledi onada başka bir hanım lekeli cildini görerek tavsiye etmiş ,kocakarı yöntemi deriz ama sizinle paylaşmak istedim

tşkler canım
kesin karar veremedim biraz daha beklicem hemde daha iyi araştırıcam şuan en iyisi bu diyolar ama

Sen istanbulda yaşıyorsun siyah ,yaz döneminden sonra Işık peeling yapan persin Dinçer'den bilgi alıp işlemi yaptırmayı düşünebilirsin eğer lekelerim tekrar eski durumuna, gelirse bende bu yöntemi denemeyi düşünüyorum zaten bu işlem kışın yapılıyormuş yazın yapılamaz ,videodaki kadın nasıl güzel anlatmış lekelerle yaşamanın ne zor olduğunu bende her akşam lekelerimin eskisi kadar koyulmaması için dua ederek uykuya dalıyorum ben yüzde yüz sonuç almasam bile şu Halim'e bile binlerce kez şükürler olsun ,kullandığım bio oil kılcal damarlarımın belşrginliğini önemli ölçüde azalttı yaklaşık bir aydır kullanıyorum bio oili bu sabah uyandığımda yüzümü inceledim kılcal damarlarım eskisi gibi belirgin değil ,hepimizin lekelerinden yüzde yüz kurtularak bu sorunu aşmamızı canı gönülden diliyorum ,benim amacım sadece bu sorunu yaşayan arkadaşlara destek ve yardımcı olmak sevgiler ve lekesiz günler

Siyah ,umarım ilacın ismini doğru yazmışımdır ,madem en iyisi bu diyorlar eğer yaz döneminde kullanılabilecek bir ürün ise ilacı kullan derim ,faydanın neden geleceği belli olmuyor ,belki sana da iyi gelecek cildinle uyumlu ilaç budur

Siyah ,umarım ilacın ismini doğru yazmışımdır ,madem en iyisi bu diyorlar eğer yaz döneminde kullanılabilecek bir ürün ise ilacı kullan derim ,faydanın neden geleceği belli olmuyor ,belki sana da iyi gelecek cildinle uyumlu ilaç budur[/QUOTEl

kılcal damar için olan kremi nasıl kullanıyorsun sadece kılcal damarların üzerinemi sürüyosun

lumixyl hiç kullanan yok birinin fikrini alsak doktor sitesinde doktora sordum cvp yok.kime sorsak bilmiyorum.bi de çelişkide kaldım hidrokinon yasaklandı diyolar hidrokinondan 12 -14 daha etkili diyolar bu nasıl bişey ben kullandıktan sonra kesin bu da yasaklanır.ABD siyaseti gibi kozmetiği de

Bio oil kılcal damarlar için özel bir yağ değil ,ama benim kılcallarımın belirginliğini önemli ölçüde azalttı ,şu bahsettiğin kremin Türkiye'de dağıtımını yapan firmanın telefon numarası yok mu internette ,eczanelerden mi yoksa internet üzerinden mi temin ediliyormuş ,yazın kullanılabilyormuymuş ,fiyatı da makul,cosmomelan devam kreminin ardından ara vermeden bence bu kremi kullanmaya bAşla ki lekeler koyulaşmasın ,bu Arada forumda lekeden muZdarip herkes yok oldu ikimizden başka siyah arkadaşım ,herkes sorunlarını çözdü sanırım ,yazan kimse kalmadı,ben leke maceram tamamlana dek bu forumda yazmaya devam edeceğim,bu konudan çok çekmiş biri olarak insanlara yardımcı olmak istiyorum

Bio oili tüm yüzüme sürüyorum zararı yok ,aksine lekelerde ve yara izlerinde de etkili imiş üstelik alerji vs yapmadı bana istersen incele internette ,ben bir aydır kullanıyorum amacım kılcallara fayda sağlamak değildi ama kılcallarımı çok azalttı hele sağ tarafımda ki kılcal çok belirgindi bugün inceledim samimiyet ve sevinçle söylüyorum ki çok azalmış belirginliği ,nemlendirme için endocare da kullan siyah ben ondan da yok memnunum ,dönüp dolaşıp endocare tavsiye ediyorum burda ama gerçekten böyle bir süreçte çok yardımı oldu bana dermamelan soydu cildimi endocare cildimi yapılandırdı ,cilde bişey vermeden soymak gerçekten tehlikeli cildi soyarken endocare ile onu destekliyorum

Bio oili alıcam.hergün mü kullanıyosun ben cosmelanı 3 haftadır sürmüyom.zaten çok az kaldı bu arada endocare kremin salyongoz kremki olanı var onumu alsam nette onu daha güzel anlatmışlar.benim sadece leke sorunum yok akne izlerim de var
benim aslında leke sorunum yok tu nasıl olduğunu anlatıyım ben kendimi bildim bile aknelerele uğraştım sivilce değil akne 2 defa roaccatane tedavisi oldum.neyse bu tedavinin sonunda aknelerden kurtuldum izlerinden de kurtuluyum .diye bi doktorla anlaştım dermabrazyon için bana
%80 izlerden kurtulucan diyo öyle güzel anlatıyo ki neyse ameliyat oldum bi hafta yüzüme bi maske taktı pansuman falan maske çıktı akne izi olmayan yerleri bile kazımış facia o kadar kötü yapmışki neyse neler neler yaşadım 3000 tl. verdim yüzüm günden güne iyileşeceği yerde karardı simsiyah oldu söylüyorum anlamıyo iyi iyi diyo aslında durum facia hayatımın en büyük hatalarından dır bi de demez mi yüzüm yara bere içinde kese yap o zaman anladım bu diplomalı e.... anla neyse cildiye doktoruma gittim .merhemler falan filan derken sonuncusu da cosmelan biliyosun...paramın 2000 tl geri aldım onun sayesinde cosmelan yaprırdım bu sitede herşeyi yazdım tutuşmuş nasıl arıyo beni beniim hakkımda nasıl yazarsın o kadar para kaybettim diye ben de ağzıma ne geldiyse söyledim.sonunda 2000tl kurtardık ama ne fayda cilt bi türlü eski haline gelmiyo hala o doktor müsvettesine her aynaya baktığımda beddua ediyom inşallah tutar .o yüzden artık hiç bi doktora inanmıyom

X