Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Endocare kremin içinde parfüm yok ki kokusuz bu tarz tedavi yaptıranların yani soyma vs. Cildinde yapılandırma sağlayan bir ürün ben endocareden gercekten çok memnunum

Endocare lipocutane cream ekstreme skin repair ,ben bunu kullanıyorum

Cilt tipi kişiye özeldir bu forumda herkes aynı işlemi yaptırdı ve sonuçlar hepimizde farklı gelişti eğer imkanın varsa siyah ürün seçimin için doktoruna Danış evet doktorlara güvenmiyoruz ama en azından böyle bir süreçte ezbere iş yapmamış olursun ,çünkü hâli hazırda kullandığın bir leke ilacı yok ,güneş tepemizde lekeler daha kötü hale gelmesin ,

Cilt tipi kişiye özeldir bu forumda herkes aynı işlemi yaptırdı ve sonuçlar hepimizde farklı gelişti eğer imkanın varsa siyah ürün seçimin için doktoruna Danış evet doktorlara güvenmiyoruz ama en azından böyle bir süreçte ezbere iş yapmamış olursun ,çünkü hâli hazırda kullandığın bir leke ilacı yok ,güneş tepemizde lekeler daha kötü hale gelmesin ,[/QUOTE

benim doktorum çok pahalı 250tl.veriyorum şimdi gidersem o parayı vermem gerekecek bi de çok yaşlı tel.derdimi anlatamam
zaten o hepsine karşı masasında bi ton kozmetik var hepsi de çok kaliteli marka dediklerimizden o yine hiçbirini önermiyo kozmetik firmaları onu zamanında tehdit etmiş kozmetik markaları onun için mafya neyse o karşı en son cosmelanı sormuştum baya fırça yemiştim.başka kim olabilir????

Peki doktorun ,nasıl bir tedavi vermişti sana bu lekelerden kurtulmak adına ,verdiği tedaviyi uygulasan tekrar,bu kadar karşı ise cosmomelan vs.gibi yöntemlere ,kendisi meslek hayatında lekelere karşı nasıl bir yöntem geliştirmiş ?benim sana tavsiyem o dediğin krem,yaz döneminde kullanılıyor mu öncelikle bunu araştır ,

Peki doktorun ,nasıl bir tedavi vermişti sana bu lekelerden kurtulmak adına ,verdiği tedaviyi uygulasan tekrar,bu kadar karşı ise cosmomelan vs.gibi yöntemlere ,kendisi meslek hayatında lekelere karşı nasıl bir yöntem geliştirmiş ?benim sana tavsiyem o dediğin krem,yaz döneminde kullanılıyor mu öncelikle bunu araştır ,

formülü
expigment%4 30gr
acnelyse 20gr
hidrokinon 2 gr

nemlendiri çinko oksit yeşil beyaz
Çinko 20g Pomad
ama sadece bu diğeri çinko oksit kremlerde katkı maddesi varmış
yaz kış kullan bişey olmaz iyice koruduktan sonra dedi. antı aging özelliğide varmış sana bişey söyleyim mi bu karışım cosmelandan daha iyiydi ama salaklık işte 1 ayda %95 duyunca dayanamadım bi de yasaklanması olumsuz yorumları okunca korktum ne bileyim

kremlerini nasıl kullanıyon rutinlerini yazarm ısın
ben mesela dün gece schaebens maskemi yaptım ardında endocare kremi kullandım yattım sabah sabamed sabunla yüzümü yıkadım. bıyık ve burun bölgesine hamilton koruyucu kullandım göz çevresine çinko oksit sürdüm .15 dk.sonra missha 42 korumalı bb kremini sürdüm.zaten evdeyim direk güneş ışığına maruz kalmıyom bu ara sivilcelerim çoğaldı

kremlerini nasıl kullanıyon rutinlerini yazarm ısın
ben mesela dün gece schaebens maskemi yaptım ardında endocare kremi kullandım yattım sabah sabamed sabunla yüzümü yıkadım. bıyık ve burun bölgesine hamilton koruyucu kullandım göz çevresine çinko oksit sürdüm .15 dk.sonra missha 42 korumalı bb kremini sürdüm.zaten evdeyim direk güneş ışığına maruz kalmıyom bu ara sivilcelerim çoğaldı

bio yu göz kapaklarına sürüyomosun benim kılcallar en çok orda bi de göz altı kreminden memnunmusun bana iyi bi gözaltı kremi lazım kırışıklarım başlamak üzere

Gözkapaklarıma sürmüyorum sadece lekeli bölgelerime sürüyorum biliyorsun kılcallarımdan ne kadar dertli idim bir ara ,hatta nasıl tedavi ettiririm diye burada da paylaşmıştım,şimdi hiç bir tedavi düşünmüyorum kılcallarım için ,sabah çok erken uyanıyorum ben beş buçuk gibi normal yıkıyorum yüzümü sadece suyla sonra bio oilimi azıcık Halis zeytinyağı ile karıştırıyorum zeytinyağım tamamen doğal ama marketlerde satılanlardan değil taş baskı diye geçiyor ismi ,bu karşımı lekeli bölgelerime sürüyorum sonra bir saat sonra falan endocare sürüyorum bir müddet sonrada daylong actinicamı sürüyorum güneş koruması için ,çok az schrammek blamish balm ile lekelerimi kamufle edebiliyorum artık,mercimek tanesinden daha küçük bir miktarı yetiyor bu ürünün neyse akşam saatlerinde clinioue marka yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum lavanta suyunu buz kalıplarına döküp hazır bulunduruyorum bunla cildime masaj yapıyorum bir 15 dakika sonra devam kremimi sürüyorum daha sonrasında da cildim şişmesin diye kendim keşfettiğim krem karışımım var bunu uyguluyorum ki bunun içinde de çinko kremi mevcut ,krem günlüğüm böyle işliyor siyahcım benim gözaltı kremini düzenli sürmüyorum o bakımdan bu çok iyi diye sana tavsiye edemem ama sanırım endocare çinko vs .kullanımım gözaltılarımı iyi durumda tutuyor ki zaten problemli bir göz altım yok ,doktorunun sana verdiği karışım seni devam kremi kadar şişirip kızarttmıyorsa bence lekelerine tedaviye o şekilde devam et

Teşekkür ediyorum arkadaşlar bilgi ve önerileriniz için.
Hamilton güneş koruyucu sürüyorum bugün yetkililk sınavı vardı mecburen güneşe çıktım ama yüzümde sürekli güneş koruyucu sürdüme limdeydi kutusu ama şöyle söyleyeyim çok ilginç oldu yüzümü n kırmızılığının %80i gitti üst deri katman katman soyuldu hala soyuluyor lekenin olduğu yer ve yüzümün diğer taraflarının rengi açıldı yüzümü soydurmuşum gibi oldu :S Lekeli bölge küçülmüş, derimin soyulduğu yerlerdeki gözeneklerim görğnmeyecek kadar azalmış kızarıklık hepten gidince tabi tam belli olacak. Sürekli güneş koruyucu sürdüm gün içinde şimdi evdeyim die bepanten krem sürüyorum. Şu lekeler yüzünden o kadar dua ettim ki yanlışlıkla da olsa diğer uygulattığım lazeriydi oyuydu buyuydudan daha ilginç derecde renk açılımı yaşadım hem mutluyum hem merakla devamını bekliyorum. Dermamelan ve cosmelandan ve leke küründen vazgeçtim açıkçası bi tam durumuna bakayım yüzümün artık sonrasında sizin kullandığınız önereceğiniz kremleri kullanmayı düşünüyorum. %30luk bi sonuç için 2000tl veremem maalesef :/ Sizlerinde çoğu memnun kalmamış zaten ben ondan daha fazlasını elde etmiş gibi görünüyorum kazara da olsun şimdilik. Allahım şu lekelerden kurtarsın artık bizi :KK43:

Gözkapaklarıma sürmüyorum sadece lekeli bölgelerime sürüyorum biliyorsun kılcallarımdan ne kadar dertli idim bir ara ,hatta nasıl tedavi ettiririm diye burada da paylaşmıştım,şimdi hiç bir tedavi düşünmüyorum kılcallarım için ,sabah çok erken uyanıyorum ben beş buçuk gibi normal yıkıyorum yüzümü sadece suyla sonra bio oilimi azıcık Halis zeytinyağı ile karıştırıyorum zeytinyağım tamamen doğal ama marketlerde satılanlardan değil taş baskı diye geçiyor ismi ,bu karşımı lekeli bölgelerime sürüyorum sonra bir saat sonra falan endocare sürüyorum bir müddet sonrada daylong actinicamı sürüyorum güneş koruması için ,çok az schrammek blamish balm ile lekelerimi kamufle edebiliyorum artık,mercimek tanesinden daha küçük bir miktarı yetiyor bu ürünün neyse akşam saatlerinde clinioue marka yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum lavanta suyunu buz kalıplarına döküp hazır bulunduruyorum bunla cildime masaj yapıyorum bir 15 dakika sonra devam kremimi sürüyorum daha sonrasında da cildim şişmesin diye kendim keşfettiğim krem karışımım var bunu uyguluyorum ki bunun içinde de çinko kremi mevcut ,krem günlüğüm böyle işliyor siyahcım benim gözaltı kremini düzenli sürmüyorum o bakımdan bu çok iyi diye sana tavsiye edemem ama sanırım endocare çinko vs .kullanımım gözaltılarımı iyi durumda tutuyor ki zaten problemli bir göz altım yok ,doktorunun sana verdiği karışım seni devam kremi kadar şişirip kızarttmıyorsa bence lekelerine tedaviye o şekilde devam et

lavanta suyunu bende yapıcam.aktardan mı aldın.aynı cosmelan gibi bence bi farkı yok 25tl.eczacı yapıyo.doktor hafta da 2 ptesi perşembe en fazla 3 e çıkabilir.bi de bu kremden dikkat etmen gereken krem kararmaya başladığı zaman çöpe atıcan karanlıkta tutucan ışık almıcak 1,5 2 ayda bi tazelemen lazım sadece geceleri süreceksin çinko oksitin güneşten de koruduğunu biliyormusun

Günaydın siyah öncelikle,senin aldığın çinko kreminden bende alayım tarif edermisin bi zahmet,çinkonun güneşten koruduğunu biliyorum evet ,senin şu karışım tarzı bişey bana da verilmişti,ama bi kere sürdükten sonra yanık gibi oldu suratım günlerce geçmemişti ,o karışımın içindeki leke ilacına alerjim var sanırım kullanamadım ama sende reaksiyonu yok ise haftada iki gün kullan bence iyi gelmişti diyorsun ben bloglardan birinde Nil İdil erişçi diye bi kadın okumuştum bu expigment kullandığını yazıyordu ,bana yanık oluşturmamış olsaydı ben kullanırdım

Lavantayı aktardan alıyorum kaynar su ekleyip demlenmesini bekliyorum soğutup kalıplara döküyorum sağ olsun bu forumda fustungen tavsiye etmişti şişmemi kabarmamı önlüyor lavanta cildimi yatıştırıyor ,okuyorsa hala forumu kendisine tekrar teşekkür ediyorum ,msnrana ve fustungenden uzunca bir süredir haber yok haberlerini bekliyorum sevgiler ve lekesiz günler

Günaydın siyah öncelikle,senin aldığın çinko kreminden bende alayım tarif edermisin bi zahmet,çinkonun güneşten koruduğunu biliyorum evet ,senin şu karışım tarzı bişey bana da verilmişti,ama bi kere sürdükten sonra yanık gibi oldu suratım günlerce geçmemişti ,o karışımın içindeki leke ilacına alerjim var sanırım kullanamadım ama sende reaksiyonu yok ise haftada iki gün kullan bence iyi gelmişti diyorsun ben bloglardan birinde Nil İdil erişçi diye bi kadın okumuştum bu expigment kullandığını yazıyordu ,bana yanık oluşturmamış olsaydı ben kullanırdım
:

çinko oksit yeşil beyaz
marka:mega-farma pomad
içeriği:3gr çinko oksit 17 gr vazelin
toplam :20 gr
linki:Çinko 20g Pomad
bunda dikkat etmen gereken kışın kıvamı çok katı sert o yüzden doktor kışın peteğin üstünde yada latında tutacaksın yazın fazla bi sıkıntı yok bi de kremi uzun süre kullandığında yüzündeki yazıları pul pul dökülüyo bi de delik olmasın krem çok çabuk bozuluyo ben bi almada 5 tane birden alıyom.5 tl zaten bi de çok yoğun sürme iyi ben memnunum benim sayemde yengem ablamda başladı hepsi memnun

doktorun görüşü bu krem nemlendiriyo güneşten koruyo yaraları yanıklara iyi geliyo lekeleri bile açıyomuş bi de lazer epilasyondan sonrada kullanıyom iyi

bu krem benimde yüzümü kıpkırmızı yapıyo şişiriyom soyuyo 2-3 hafta sonra herşey normale dönüyo cilt alışmaya başlıyo soyulmalar azalıyo renk yavaş yavaş açıyo ben hidrokinonun yasaklanması beni tedirgin etti .kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım.lekelerden kurulucam diye cilt kanseri olmayım.
bu arada demet şenerin 12:00 16:00 arası zorunlu olmadıkça kendi ve çocuklarını dışarıya çıkarmadıgını anlattı.bembeyaz yani sadece biz değiliz herkes aynı durumda yaşayış tarzımızı değiştirmeliyiz.ben çok üzülüyodum bide ben güneşi denizi seven biriydim.tabi artık yok
mesela japonlar yazın şemsiyeyle dolaşıyo keşke bu bilinç daha önceden yerleştirseydi okullarda mesela benim lekelerimin güneşle fazla alakası yok ameliyat sonrası ama olsun uzakdogu halkı bu konuda çok bilinçli ben güneşlenen bi japon hiç görmedim
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/15538570.asp

Son düzenleme:
Hergün buraya yazma imkanım olmuyor hayat telaşı malum ,verdiğin ve paylaştığın bilgiler için teşekkürler ,artık lekeye dair internette araştırma yapmaktan çok yoruldum ,yapılan araştırmalar,harcanan para ve zaman ve ne yazık ki tam anlamı ile bir sonuçta alamıyoruz ,leke sorunu tam bir bela ,başına gelmeyen bizi anlamıyor ,Allah yardımcımız olsun ,sevgiler ve lekesiz günlere hep beraber inşallah

X