Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cilt tipi kişiye özeldir bu forumda herkes aynı işlemi yaptırdı ve sonuçlar hepimizde farklı gelişti eğer imkanın varsa siyah ürün seçimin için doktoruna Danış evet doktorlara güvenmiyoruz ama en azından böyle bir süreçte ezbere iş yapmamış olursun ,çünkü hâli hazırda kullandığın bir leke ilacı yok ,güneş tepemizde lekeler daha kötü hale gelmesin ,[/QUOTE
benim doktorum çok pahalı 250tl.veriyorum şimdi gidersem o parayı vermem gerekecek bi de çok yaşlı tel.derdimi anlatamam
zaten o hepsine karşı masasında bi ton kozmetik var hepsi de çok kaliteli marka dediklerimizden o yine hiçbirini önermiyo kozmetik firmaları onu zamanında tehdit etmiş kozmetik markaları onun için mafya neyse o karşı en son cosmelanı sormuştum baya fırça yemiştim.başka kim olabilir????
Peki doktorun ,nasıl bir tedavi vermişti sana bu lekelerden kurtulmak adına ,verdiği tedaviyi uygulasan tekrar,bu kadar karşı ise cosmomelan vs.gibi yöntemlere ,kendisi meslek hayatında lekelere karşı nasıl bir yöntem geliştirmiş ?benim sana tavsiyem o dediğin krem,yaz döneminde kullanılıyor mu öncelikle bunu araştır ,
Endocare lipocutane cream ekstreme skin repair ,ben bunu kullanıyorum
kremlerini nasıl kullanıyon rutinlerini yazarm ısın
ben mesela dün gece schaebens maskemi yaptım ardında endocare kremi kullandım yattım sabah sabamed sabunla yüzümü yıkadım. bıyık ve burun bölgesine hamilton koruyucu kullandım göz çevresine çinko oksit sürdüm .15 dk.sonra missha 42 korumalı bb kremini sürdüm.zaten evdeyim direk güneş ışığına maruz kalmıyom bu ara sivilcelerim çoğaldı
Gözkapaklarıma sürmüyorum sadece lekeli bölgelerime sürüyorum biliyorsun kılcallarımdan ne kadar dertli idim bir ara ,hatta nasıl tedavi ettiririm diye burada da paylaşmıştım,şimdi hiç bir tedavi düşünmüyorum kılcallarım için ,sabah çok erken uyanıyorum ben beş buçuk gibi normal yıkıyorum yüzümü sadece suyla sonra bio oilimi azıcık Halis zeytinyağı ile karıştırıyorum zeytinyağım tamamen doğal ama marketlerde satılanlardan değil taş baskı diye geçiyor ismi ,bu karşımı lekeli bölgelerime sürüyorum sonra bir saat sonra falan endocare sürüyorum bir müddet sonrada daylong actinicamı sürüyorum güneş koruması için ,çok az schrammek blamish balm ile lekelerimi kamufle edebiliyorum artık,mercimek tanesinden daha küçük bir miktarı yetiyor bu ürünün neyse akşam saatlerinde clinioue marka yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum lavanta suyunu buz kalıplarına döküp hazır bulunduruyorum bunla cildime masaj yapıyorum bir 15 dakika sonra devam kremimi sürüyorum daha sonrasında da cildim şişmesin diye kendim keşfettiğim krem karışımım var bunu uyguluyorum ki bunun içinde de çinko kremi mevcut ,krem günlüğüm böyle işliyor siyahcım benim gözaltı kremini düzenli sürmüyorum o bakımdan bu çok iyi diye sana tavsiye edemem ama sanırım endocare çinko vs .kullanımım gözaltılarımı iyi durumda tutuyor ki zaten problemli bir göz altım yok ,doktorunun sana verdiği karışım seni devam kremi kadar şişirip kızarttmıyorsa bence lekelerine tedaviye o şekilde devam et
:Günaydın siyah öncelikle,senin aldığın çinko kreminden bende alayım tarif edermisin bi zahmet,çinkonun güneşten koruduğunu biliyorum evet ,senin şu karışım tarzı bişey bana da verilmişti,ama bi kere sürdükten sonra yanık gibi oldu suratım günlerce geçmemişti ,o karışımın içindeki leke ilacına alerjim var sanırım kullanamadım ama sende reaksiyonu yok ise haftada iki gün kullan bence iyi gelmişti diyorsun ben bloglardan birinde Nil İdil erişçi diye bi kadın okumuştum bu expigment kullandığını yazıyordu ,bana yanık oluşturmamış olsaydı ben kullanırdım
Günaydın siyah öncelikle,senin aldığın çinko kreminden bende alayım tarif edermisin bi zahmet,çinkonun güneşten koruduğunu biliyorum evet ,senin şu karışım tarzı bişey bana da verilmişti,ama bi kere sürdükten sonra yanık gibi oldu suratım günlerce geçmemişti ,o karışımın içindeki leke ilacına alerjim var sanırım kullanamadım ama sende reaksiyonu yok ise haftada iki gün kullan bence iyi gelmişti diyorsun ben bloglardan birinde Nil İdil erişçi diye bi kadın okumuştum bu expigment kullandığını yazıyordu ,bana yanık oluşturmamış olsaydı ben kullanırdım