Dermamelan işlemi zor bir süreç benim için zordu en azından senin cildinin yapısına bağlı olarak ki seninde cildin çok hassas dermamelan işlemimden sonra şişme problemi yaşayabilirsin ben aşırı şiştim yüzüm tanınmayacak hale geldi ve yüzümün tekrar oturması bir ayı buldu ,fustungen kullanıcısı var bu forumda hem işlemden memnun kalmışhem de doktoru çok iyi imiş ondan da bilgi alabilirsin o bu süreci doktorunun ilgili olması acısından çok daha bilinçlı ve rahat geçirmiş dermamelan yaptırmakla iş bitmiyor devam kremini de kullanmak önemli oda şişiriyor kızartıyor alışana kadar onla da mücadele ettim ama kullanmayı bırakmadım devam kremi beni parça parça soymadı ince ince soydu cildimi ,ama dermamelan işleminden sonra üç gün içinde resmen kat kat soyuldum parça parça derilerim döküldü
Bir on gün sürer insan içine çıkacak duruma gelmen şişkinlik oluyor maske yıkandıktan sonra ödem oluyor yaklaşık 10gün ev hapsini göze al ,yaptırıp ertesi gün hayata katılabileceğin bi yöntem değil
O tarz resimler çok vardı elimde bilgisayarımda idi fakat bilgisayarıma format atılmak zorunda kalınca resimlerde gitti gün gün çektim hatta resimlerimi ama üzgünüm bana özelden telefonunuzu yazın arzu ederseniz sizi arayayım soracağınız soruları öyle sorun
Siyah ,umarım ilacın ismini doğru yazmışımdır ,madem en iyisi bu diyorlar eğer yaz döneminde kullanılabilecek bir ürün ise ilacı kullan derim ,faydanın neden geleceği belli olmuyor ,belki sana da iyi gelecek cildinle uyumlu ilaç budur[/QUOTEl
kılcal damar için olan kremi nasıl kullanıyorsun sadece kılcal damarların üzerinemi sürüyosun
Bio oili alıcam.hergün mü kullanıyosun ben cosmelanı 3 haftadır sürmüyom.zaten çok az kaldı bu arada endocare kremin salyongoz kremki olanı var onumu alsam nette onu daha güzel anlatmışlar.benim sadece leke sorunum yok akne izlerim de var
benim aslında leke sorunum yok tu nasıl olduğunu anlatıyım ben kendimi bildim bile aknelerele uğraştım sivilce değil akne 2 defa roaccatane tedavisi oldum.neyse bu tedavinin sonunda aknelerden kurtuldum izlerinden de kurtuluyum .diye bi doktorla anlaştım dermabrazyon için bana
%80 izlerden kurtulucan diyo öyle güzel anlatıyo ki neyse ameliyat oldum bi hafta yüzüme bi maske taktı pansuman falan maske çıktı akne izi olmayan yerleri bile kazımış facia o kadar kötü yapmışki neyse neler neler yaşadım 3000 tl. verdim yüzüm günden güne iyileşeceği yerde karardı simsiyah oldu söylüyorum anlamıyo iyi iyi diyo aslında durum facia hayatımın en büyük hatalarından dır bi de demez mi yüzüm yara bere içinde kese yap o zaman anladım bu diplomalı e.... anla neyse cildiye doktoruma gittim .merhemler falan filan derken sonuncusu da cosmelan biliyosun...paramın 2000 tl geri aldım onun sayesinde cosmelan yaprırdım bu sitede herşeyi yazdım tutuşmuş nasıl arıyo beni beniim hakkımda nasıl yazarsın o kadar para kaybettim diye ben de ağzıma ne geldiyse söyledim.sonunda 2000tl kurtardık ama ne fayda cilt bi türlü eski haline gelmiyo hala o doktor müsvettesine her aynaya baktığımda beddua ediyom inşallah tutar .o yüzden artık hiç bi doktora inanmıyom