Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Diğer arkadaşlar sanırım leke probleminden kurtuldular ,artık kimsenin sesi soluğu çıkmıyor,hergün yazmak zor fakat arada paylaşınlarınızı ve son durumunuzu bekliyoruz

Diğer arkadaşlar sanırım leke probleminden kurtuldular ,artık kimsenin sesi soluğu çıkmıyor,hergün yazmak zor fakat arada paylaşınlarınızı ve son durumunuzu bekliyoruz

haklısın canım
lekeler büyük sıkıntı ben araştırmayı seven biri olarak araştırmaya devam edicem.burda da sürekli yazıcam

dermamelan lekeler için kullandığın ürünleri burda yaz bence boşuna ,insanlar yalan reklamlara inanıp almasın bende yazıcam

Nasılsın siyah lekelerinin durumu nedir sevgiler lekesiz günler

4 ay önce cosmelan yaptırdım 2 uygulama arasına 2 ay ara verdim devam kremini ilk uygulamada 7 gün kullandım 2. uygulamadada sadece günde 1 defa uyguladım. yani doktorun dediğinn yarısını bile yapmadım bu rağmen lekelerim bir yanağımda yüzde 80 diğerinde de yğzde 60 geçti söylenenleri tam yapsaydım tamamen geçerdi galiba... şimdi tek korkum bu lekelern tekrar çıkması. benm sorum bu uygulamalar lekeleri baskılıyo mu yoksa yok mu ediyo eğer baskılıyosa tekrar çıkar bunlar...

Baskılıyor Diye biliyorum ,şanşlı imişsiniz başarılı bir sonuç almışsınız

evet canım lekeleri baskılıyo yok etmiyo.güneşten çok iyi koruman lazım.

Nasılsın siyah lekelerinin durumu nedir sevgiler lekesiz günler

bio gerçekten kılcallara çok iyi geldi sana çok tşk ederim.lekelerde sanki biraz açıldı ama ben artık cosmelan kullanmıyorum velamask kullanıyorum 1 haftadır hafta 3 yapıyom.şuan iyi buarada hala araştırmaya devam ediyom şuan herşey yolunda.
lavantayıda yaptım 1lt kaynayan suyun içine 1 yemek kaşığı lavanta koydum 5dk.kaynattıktan sonra soğuma bıraktım sonra kalıplara döktüm.dün gece 1 kalıbı yüzümde geldirdim yarım saat yüzümde beklettim sonra yıkadım.arkasından bio sonrasından nemlendiricimi kullandım

Son düzenleyen: Moderatör:
Lavantayı kaynatmana gerek yok siyahcım üzerine kaynar su ekleyip demlendir ve soğumasını bekle inşallah daha iyi olacağımız günler olacak sevgiler arkadaşım

dermamelan lavantayı buz kalıbını yüzünde gezdirdikten sonra duruluyormusun detaylarıyla anlatırmısın

merhaba ben daha öncede yazmıstım lazer sonucu bende lekelendım die ben maalesef mersindeyim hanıma gitme sansım yok eger sizin gitme sansınız varsa görüşüp kullandıgı sıstem hakkında falan bilgi verirmisinz bizede?

Hayır durulamıyorum siyah buzlarınızı yüzümde gezdiriyorum sadece 10 dakika sonra devam kremimi sürüyorum ben

Anladim canim en kisa zamanda gidersin umarim:) belki cozumumuz olur ya:) lekesiz gunler dilegiyle hoscakal

bilemedim ki simdi walla dedigim gibi imkanim olursa gidip goruscem ben cunku o kadar tv ye cikiyo twitterdan herkesi cevapliyo kotu bise yapip adini lekeleyecegini sanmiyorum aslinda..ama tabi kimseye guven olmaz orasi ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…