Diğer arkadaşlar sanırım leke probleminden kurtuldular ,artık kimsenin sesi soluğu çıkmıyor,hergün yazmak zor fakat arada paylaşınlarınızı ve son durumunuzu bekliyoruz
4 ay önce cosmelan yaptırdım 2 uygulama arasına 2 ay ara verdim devam kremini ilk uygulamada 7 gün kullandım 2. uygulamadada sadece günde 1 defa uyguladım. yani doktorun dediğinn yarısını bile yapmadım bu rağmen lekelerim bir yanağımda yüzde 80 diğerinde de yğzde 60 geçti söylenenleri tam yapsaydım tamamen geçerdi galiba... şimdi tek korkum bu lekelern tekrar çıkması. benm sorum bu uygulamalar lekeleri baskılıyo mu yoksa yok mu ediyo eğer baskılıyosa tekrar çıkar bunlar...
Nasılsın siyah lekelerinin durumu nedir sevgiler lekesiz günler
Lavantayı kaynatmana gerek yok siyahcım üzerine kaynar su ekleyip demlendir ve soğumasını bekle inşallah daha iyi olacağımız günler olacak sevgiler arkadaşım
Hayır durulamıyorum siyah buzlarınızı yüzümde gezdiriyorum sadece 10 dakika sonra devam kremimi sürüyorum ben
bilemedim ki simdi walla dedigim gibi imkanim olursa gidip goruscem ben cunku o kadar tv ye cikiyo twitterdan herkesi cevapliyo kotu bise yapip adini lekeleyecegini sanmiyorum aslinda..ama tabi kimseye guven olmaz orasi ayri[/QUO
bende gidip görüşmek istiyordum insan olumsuz yorumları okuyunca gitmek istemiyor bi de 3000 tl falan istiyomuş.bende o kadar para yok.bende lumixyl almaya karar verdim .2 ay süre veriyolar .şimdi yabancı blogları araştırıyorum bu arada cildim olumlu sonuçlar almaya başladım velamask ve endocare sayesinde gözeneklerim çok küçüldü bio da kılcallara iyi geldi.bana tavsiyelerde bulunan dermamelan a çok teşekkür ederim.