Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

barış bey ve medicalparktaki doktor bana da aynı karışımı vermişti. ama aynı cosmelandaki gibi soyup soyup durdular. kırmızılık da cabası. hidrokinon yasaklanmış pek çok ülkede dediler ama tr de serbest sanırım halen.

cosmelan 2 yemi devam etsem napıcam bilmiyom onunda artık bi etkisi olduğunu düşünmüyorum boşuna soyup duruyo

Öncelikle yaşadığın zor dönem için çok üzüldüğümü söylemeliyim sevgili msnrana ,devam kremi beni ince ince soyuyor öyle kabuk kalkmıyor cildimde sen bence hergün sür devam kremini en Azından şu güneşli günlerde lekelerinin koyulaşmasını engeller bol bol nemlendir cildini ben endocare kullanımını bırakmadım ayrıca devam kremini sürdükten sonra hametan bepanten çinko içeren bir kremi karıştırıp yüzüme sürüyorum bu karışım belki de yüzümün daha düzenli soyulmasına senin gibi kabuk kabuk atmamasına sebeb oluyor böylece soyulma görüntü açısından rahatsızlık vermiyor bana sende bir dene derim sevgiler lekesiz günler

cosmelan 2 yemi devam etsem napıcam bilmiyom onunda artık bi etkisi olduğunu düşünmüyorum boşuna soyup duruyo

ikisinin de içeriği soyup içindeki açıcı maddeyi cilde vermek. cosmelanı bitir zaten çok pahalıydı ziyan olmasın sonra diğerine devam et bence.

bana iyi bi nemlendirici tavsiye edermisiniz.ben topicrem kullandım iyiydim sonra doktor hem koruyucu hemde nemlendirici diye çinko oksit yeşil beyaz verdi onu kullandım şimdi ise missha nın gündüz astar dedikleri boomerını üstüne bb kremini kullanıyorum.akşamları yine aynı markanın numune ürünlerini kullanıyorum.bi de maskelerini aldım ama sonradan öğrendimki korede bu marka fazla tercih edilmiyomuş aldım bi kere devam kremini de 2 haftadır kullanmıyom salı arkadaşlarla buluşma günüm o yüzden çarşamba perşembe kullanıcam.yine 2 hafta ara vericem.bitene kadar böyle.öncede hafta birdi şimdi 2 haftada 2 gün üstüste kullanıyorum ne kadar doğru biliyorum .lekelere ölüm.

arkadaşlar.. expigment expigment diyorsunuz cahil olduğunz için ilaçlara ticari isimleriyle sesleniyorsunuz. expigment hidrokinon içeriri. etken madddesi budur. bu da birçok ülkede yasaklanmış, lösemiye yol açtığı düşünülen bir maddedir. doğaldır ki türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde satılır. çünkü bizim insanımızn canı ingiliz ve amerikalıalr kadar kıymetli değildir. bu hidrokinon üzlerce farklı ticari isimle bulunabilir. en çok afrika'da kullanılır... bunu sürüp güneşe çıkmak initihar demektir. hele o kızaran yerlerle çıktıysanız muhtemelen birkaç yıla cilt kanseri gelişecektir. bu ürün depigmentasyona yarar ya da melanin inhibitörüdür vücudun doğal kalkanını kaldırır ultraviyole ışınlarına tam geçit verir. bilip bilmeden en tehlikeli ilaçları kullanıp hem yüzünüzü mahdeviyorsunuz hem kan kanserine (lösemi) davetiye çıakrıyorsunuz ya.

Ben endocare kullanıyorum nemlendirici olarak çok memnunum ayrıca çinko kremi de sürüyorum cildi yenileme özelliği var hatta devam kreminden 15 dakika sonra endocare hametan çinko kremi içeren karışımı uyguluyorum sabah uyanınca bio oil ve bir müddet sonra endocare sonra day long ac tinica ve lekeli kısımlara çok az schrammek blamish balm ile kamufle yapıyorum yıkama jeli olarak clinioue kullanıyorum nemlendici içeren kurutmayan bir yıkama jeli sonra lavanta içeren buz küplerini yüzümde dolaştırıp bir 10 dakika sonra devam kremini uyguluyorum

korkunç aşk acısı çekiyorum berbatım bunu yeri bura da değil yazayım dedim sadece

Bu kadar sevip ,bu kadar acı çekiyorsan niçin dönmüyorsun ona geri ,eğer aranızda aşılamayacak sorunlar yoksa bence gurur yapma gerçek bir aşkta gurur yoktur,kaldı ki ben böyle duyguların karşılıklı olduğuna inanırım sen acı çekip üzülüyorsan oda aynı hisleri yaşıyordur muhtemelen

o kadar kremi kullanamam sadece endocare kullansam zeten ben artık fazla soymucam 2 hafta 2 gün kullanıcam diğer günlerde cildimi beslicem

Endocare kullan sadece yenileyici özelliği var elinde çinko kremin varsa onunla gece maske yapıp uyu cildin beslensin nemlensin,msnranaya çok üzüldüm zaten leke derdi mahvetti kızı bi de aşk acısı çekmeseydi şimdi o lekeler daha da kötü gelir gözüne

kızlar o beni bıraktı. yemek bile yiyemiyorum. senden hoşlandım o kadar dedi. öldüm öldüm dirildim. benden nefret ediyor. neyse buraya yazmak paylaşmak da güzel.

Gerçekten seni sevmeyen biriyle zaten nereye kadar msnrana, unutmaya gayret et işine gücüne ailene sarıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…