devam kremim 3 ay geçti havalar zaten soğuk diye
buzdolabına koymadım.az kaldı zaten bitince cildiye doktorum verdiği acn+hidrokinon+exp karışımı kullanıcam hafta 3 gün ptesi çarşamba cuma gündüz sadece lekeli bölgelere hamilton ve üstüne missha bb kremi ev için böyle dışarı çıkarsamda hamiltonu sürüp fondötenimi sürücem bb tam kapatmıyo.
devam kremini sürekli süren arkadaşlar merak ediyorum soyulma hala devam ediyom.koruyucularınızı heryıl yeniliyormusunuz.bişey daha
hamilton mu
daylong acnitica mi
bi marka daha duydum
SOLANTE PİGMENTA sizce hangisi
barış bey ve medicalparktaki doktor bana da aynı karışımı vermişti. ama aynı cosmelandaki gibi soyup soyup durdular. kırmızılık da cabası. hidrokinon yasaklanmış pek çok ülkede dediler ama tr de serbest sanırım halen.
cosmelan 2 yemi devam etsem napıcam bilmiyom onunda artık bi etkisi olduğunu düşünmüyorum boşuna soyup duruyo
ikisinin de içeriği soyup içindeki açıcı maddeyi cilde vermek. cosmelanı bitir zaten çok pahalıydı ziyan olmasın sonra diğerine devam et
tşkler.koruyucu ne kullanıyorsun benm 1 seneyi geçti yeni alıcam hamilton mu alsam solenta pigment daylong mu kararsızım ben daylong actinicayı 2 sene kullandım çokta memnundum.ama barış bey hamilton al dedi, en iyisi bu dedi avustralya standartlarından bu standart olması gerekiyomuş falan en yoğun güneş ordaymış uzun uzun anlattı.ama ben sürülmesinden hiç memnun değilim kireç gibi bişey sürülmesi zor yüzde beyazlık bırakıyo solenta yı araştırdım hem lekeleri de yok etmede etkiliymiş .siz ne düşünüyorsunuz
korkunç aşk acısı çekiyorum berbatım bunu yeri bura da değil yazayım dedim sadece