Üzüldüm hikayene siyahım,doktorlar konusunda al bendende o kadar benim hikayemde benzer seninkine ,ufacık bir güneş lekesi için 2009 yılının Ekim ayında doktorun bir seansta geçer,bunu yüzünde taşımana gerek yok vaadine kanıp kabuklu lazer diye bişey yaptırdım,leke geçeceği yerde büyüdü ,sonra kimyasal peelingten medet umdum oda fiyasko ,her cilt tipine lazer ve kimyasal peeling uygulanmazmış bazı ciltler bu uygulamalardan sonra iyice pigment artışına girermiş ,ee doktorlara güvendim ,sonuç harcanan bi sürü para ve bunalımlı berbat bir dönem ,işin özeti bende artık cilt doktorlarına hiç güvenmiyorum hepsi para için bol boş vaat veriyorlar ,dermamelan işlemimdeki doktorda bu süreçte yanımda olmadı ben öyle şişince kadın kendini geri çekiverdi ,ben kendi çabalarım ile atlattım bu dönemi ,bende bu günleri yaşarken bana bu zorluğu yaşatanlara hep içimden dedim ki benim yaşadığım zorluğun bin beterini yaşasınlar ,bio oili hergün iki kez kullan bence sabah ve akşam yara izlerine,renk düzensizliklerine ,çatlaklara vs,iyi gelen komple bir bakım yağı,senin izlerinde bir nevi yara izi siyah,kimbilir belki de iyi gelir cildine ,3ay kullanın diyor düzenli ,sende zor bir süreç yaşamışşsın ,kimbilir ne gözyaşları döktün seni çok iyi anlıyorum sevgiler ve lekesiz günler diliyorum arkadaşım