Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Üzüldüm hikayene siyahım,doktorlar konusunda al bendende o kadar benim hikayemde benzer seninkine ,ufacık bir güneş lekesi için 2009 yılının Ekim ayında doktorun bir seansta geçer,bunu yüzünde taşımana gerek yok vaadine kanıp kabuklu lazer diye bişey yaptırdım,leke geçeceği yerde büyüdü ,sonra kimyasal peelingten medet umdum oda fiyasko ,her cilt tipine lazer ve kimyasal peeling uygulanmazmış bazı ciltler bu uygulamalardan sonra iyice pigment artışına girermiş ,ee doktorlara güvendim ,sonuç harcanan bi sürü para ve bunalımlı berbat bir dönem ,işin özeti bende artık cilt doktorlarına hiç güvenmiyorum hepsi para için bol boş vaat veriyorlar ,dermamelan işlemimdeki doktorda bu süreçte yanımda olmadı ben öyle şişince kadın kendini geri çekiverdi ,ben kendi çabalarım ile atlattım bu dönemi ,bende bu günleri yaşarken bana bu zorluğu yaşatanlara hep içimden dedim ki benim yaşadığım zorluğun bin beterini yaşasınlar ,bio oili hergün iki kez kullan bence sabah ve akşam yara izlerine,renk düzensizliklerine ,çatlaklara vs,iyi gelen komple bir bakım yağı,senin izlerinde bir nevi yara izi siyah,kimbilir belki de iyi gelir cildine ,3ay kullanın diyor düzenli ,sende zor bir süreç yaşamışşsın ,kimbilir ne gözyaşları döktün seni çok iyi anlıyorum sevgiler ve lekesiz günler diliyorum arkadaşım

[aynen öyle çok kötü günlerdi
internetten sipariş verdim ürünler
Bio Oil Cilt Bakım Yağı 60 ml
Endocare Gelcream 30ml
bi de maskeler aldım
Schaebens Dinlendirici Maske Anti Stres
Schaebens Nemlendirici Maske
Schaebens Ölü Deniz Çamuru Maskesi Yosunlu

c vitaminli bi de serum mu alsam
bu arada bunlara bakarken benev diye bi marka gördüm ürünleri oldukça iyiye benziyo

C vitamini bende kullanmıştım lekelere hiç bir faydası yok tavsiye etmem benevde kullandım oda boşa para onuda tavsiye etmem ,ben 38 yaşındayım ,14 yaşında bir oğlum var ,işletme fakültesi mezunuyum

Gercekten maddi anlamda çok yıkıcı o kadar para döküp bir arpa boyu yol bile gidememek ise çok acı

doktor sitesinde lumixyl sormuştum ya cvp geldi
Deri ve Zührevi Hastalıklar / Lekeler

Merhabalar. Lekelerin türünün ne olduğu önemli . Bence Cosmelanı öneren doktorunuzla bir görüşseniz iyi olur. geçmiş olsun
Prof. Dr. Hayriye SARICAOĞLU

Gözaltımın için shıseıdo kullanıyorum ama çok şükür ki yaşıma rağmen gözaltı durumum gayet iyi morluk şişlik kırışıklık vs.problemim yok

Güneşli günler geldi siyah,bence öncelikle yaz döneminde kullanılabilecek mi araştırdığın ürün onu öğrendin mi ,aksi takdirde lekelerin daha da kötü duruma gelebilir , ben devam kremime devam ediyorum ,buzdolabında saklıyorum iki ay daha yeter sanırım ,sonra bi kavanoz daha alıp kullanıcam ,günde bir kez kullanıyorum bazen kızartıyor hala ,sevgiler ve lekesiz günler

haklısın. ürün hakkında bilgi alabileceğim kimse yok.napıyım anlamadım bende 32 yaşındayım ama herkes 25 diyo belki kullandığımız ürünler belki bu işe yaradı.

benim cildiye doktorum bana herzaman kozmetikten uzak dur diyo belki de haklı bu kremlerin içeriği çok fazla parfüm ve paraben var en iyi çinko oksit pomad yeşil beyaz ona göre bu krem herşeye çare bi zararını görmedim 120 tl göz kremi aldım sanki onu 2 haftadır kullanıyom sanki kırışıklar daha da arttı.bende yine çinko oksit sürmeye başladım o ondan daha iyi nebileyim kafam iyice karıştı

Son düzenleme:
Benim lekelerimi arttırmadı ama sen bilirsin bacaklarına falan kullan istersen öyle değerlendir benim kılcallarıma iyi geldi o bakımdan tavsiye ettim bende kozmetikten uzak duru yorum ama bunun bi zararını görmedim

Benim lekelerimi arttırmadı ama sen bilirsin bacaklarına falan kullan istersen öyle değerlendir benim kılcallarıma iyi geldi o bakımdan tavsiye ettim bende kozmetikten uzak duru yorum ama bunun bi zararını görmedim

kullanıcam canım o kadar para verdim napalım yalnız bilgin olsun 2 üüründe de parfüm var

Merhabalar kızlar ilk 10 sayfayı okuyabildim 40 sayfanın tamamını okuyamadım ama son bi kaç sayfaya baktığımda hala çare arıyo gibisiniz. Bana bugün görüştüğüm bir yerde enzim peeling yani cosmelan önerdi 2000tl devam kremi vs var dedi sizin yaptırdığınızın aynısı öneriler vs. bu konuda sanırım 3 -4 kişi yaptırmış hiç mi birinizde lekelerinize çözüm olmadı :KK43:
Ben kimyasal peeling yaptırdım, karbon peeling yağtırdım prp yaptırdım, jetpeel yağtırdım ama hiçbiri işe yaramadı. Daha önce gittiğim dermatolog expigmet vermişti onu ara ara sürüyordum, dün gece çalışıyordum güneş batmak üzereydi masamda güneşe sırtımı vermiş olduğum için süreyim neyse vs dedim sürdüm gece 12 ye kadar çalıştım ara ara sürdüm expigmenti sonra aldı beni iyice bir yanma :KK43: sabah kalktığımda suratım pancar gibiydi :KK43: ki hala öyle, onun üzerine bugün görüştüğüm yerde bu kızarlıklık yatıştıktan sonra attache ürünleri ile 8 seans leke kürü yapalım, 8 hafta sürer 9. hafta itibari ile enzim yaparız dedi. Toplam maliyeti bana devam kremlerinin maliyetini bilmiyorum ama 3500 tl dedi enzim 2000, 8 seans leke kürü 1500 tl. Şu kızarıklıklar geçince ortaya ne çıkacak merak ediyorum yanık soyulması olacak gibiduruyor yüzümde ama bakalım. Eğer siz çözüm olmadı diyorsanız hiç yaptırmıyım enzim peelingi, denediğiniz en azında hafifleten uygulamalar olduysa önerirseniz sevinirim.

Merhabalar kızlar ilk 10 sayfayı okuyabildim 40 sayfanın tamamını okuyamadım ama son bi kaç sayfaya baktığımda hala çare arıyo gibisiniz. Bana bugün görüştüğüm bir yerde enzim peeling yani cosmelan önerdi 2000tl devam kremi vs var dedi sizin yaptırdığınızın aynısı öneriler vs. bu konuda sanırım 3 -4 kişi yaptırmış hiç mi birinizde lekelerinize çözüm olmadı :KK43:
Ben kimyasal peeling yaptırdım, karbon peeling yağtırdım prp yaptırdım, jetpeel yağtırdım ama hiçbiri işe yaramadı. Daha önce gittiğim dermatolog expigmet vermişti onu ara ara sürüyordum, dün gece çalışıyordum güneş batmak üzereydi masamda güneşe sırtımı vermiş olduğum için süreyim neyse vs dedim sürdüm gece 12 ye kadar çalıştım ara ara sürdüm expigmenti sonra aldı beni iyice bir yanma :KK43: sabah kalktığımda suratım pancar gibiydi :KK43: ki hala öyle, onun üzerine bugün görüştüğüm yerde bu kızarlıklık yatıştıktan sonra attache ürünleri ile 8 seans leke kürü yapalım, 8 hafta sürer 9. hafta itibari ile enzim yaparız dedi. Toplam maliyeti bana devam kremlerinin maliyetini bilmiyorum ama 3500 tl dedi enzim 2000, 8 seans leke kürü 1500 tl. Şu kızarıklıklar geçince ortaya ne çıkacak merak ediyorum yanık soyulması olacak gibiduruyor yüzümde ama bakalım. Eğer siz çözüm olmadı diyorsanız hiç yaptırmıyım enzim peelingi, denediğiniz en azında hafifleten uygulamalar olduysa önerirseniz sevinirim.
bnce gereksiz %30 lekelere iyi geliyo oda yazın geri gelebiilirmiş ben pişmanım

Son düzenleyen: Moderatör:
yada silkpeel lumixyl dene derim ben param olsa mutlaka yaptırırdım.ben sürekli araştırıyom en iyi şimdilik bu gözüküyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dermamelan yaptırdım yüzde yüz sonuç alamasanda ve çok zorlu bir süreç geçirsemde iyi ki yaptırmışım yüzde 60 kadar faydasını gördüm bence yaptır senin saydığın herşeyi bende yaptırdım cildime Prp ,lazer vs vs .hiçbiri bu oranda sonuç vermedi bu arada expigmenti üst üste sürmekle büyük hata ermişsin yeni lekelere davetiye çıkartmışsın güneşli günlerede girdik hiç çıkmamaya çalış güneşe Allah yardımcın olsun

X