Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Lumixyl Topical Brightening Creme - Lumixyl Aydınlatıcı Leke Giderici Krem 30 ml
Devrim yaratan Lumixyl Peptidin tirozinaz enzimini hidrokinona göre çok daha etkin bir şekilde inhibe ettiği görülmektedir. Tüm cilt tipleri için güvenilirdir
kullanıcı yorumlarını bulamadım yeni bi ürün herhalde
ben araştırmaya devam ediyorum

Lumixyl Leke Giderici Sistem

Hiperpigmentasyon Problemlerinde Etkin ve Güvenilir İyileşme

Lumixyl Stanford Üniversitesinde görevli Dr. Basil Hantashve ekibi tarafından geliştirilmiş leke giderici etkiye sahip en yeni moleküldür. Lumixyl™ toksik olmayan, iritasyona neden olmayan ve etkili bir hidrokinon alternatifi leke giderici sentetik bir peptittir. Lumixyl’in, trozinazı inhibe etmekte hidroklinona göre 17 kat daha etkili olduğu kanıtlanmıştır.
Son 20 yıl içinde cilt lekelerini gidermede ilk yenilik olan Lumixyl aşağıda belirtilen problemlerde güçlü ve sürdürülebilir etki göstermektedir.

Melasma
Post İnflamatuar hiperpigmentasyon
Güneşe bağlı lekeler, yaşlılık lekeleri ve karaciğer rahatsızlığına bağlı lekeler
Photo damage( Güneş hasarı)
Sistemik hastalıklar ve ilaç tedavilerinin neden olduğu hiperpigmentasyon

kızlar doktorla görüştüm seans 600tl paket alınırsa indirim yapılırmış bu arada cosmelan ABD yasaklanmış ne kadar doğru bilmiyom .valla artık doktorlara inanmıyom hepsinin derdi para

Bence seti al kullan siyah ,yüzde beşlik bir fayda sağlasa bile kar kardır üstelik güneşli günlere girdik lekelerinin koyulaşmasını önlersin şu seansı 600 0lan işlem nasıl bir işlemmiş ki

Devam kremini sadece lekeli bolgelerdemi butun yuzunuzdemi kullandiniz bana butun yuzume kullanmam soylendi ama acikcasi cesaret edemedim iyi ki kullanmadim diyorum her yerimde kilcallar artacak idi simdi kremi surdugum yerde kilcallar cok belirgin bu durum da beni cok uzuyor ne yapicaz bu kilcallara

benimde kılcal sorunum vardı lazer yaptirdim onca zaman arastirdim vs. drumun bana dediği hassas bir cilt oluşu ve sefafliktan kaynaklandığı yani diğerlerine göre cildimiz daha sefaf ince ondan gözüküyor. ve bi çatlak başladı mi bunu hic bi kremle geri döndürmeniz MÜMKÜN değil. yani kremle kılcal gitmez varis gibi bisiy bu. çatlak basladi mi zamanla da yayılır kimisinde hizli kimisinde yavaş. ben lazer olup kazasiz belasiz atlatmama rağmen 2 sene sora tekrar başladı ozaman kadar yoğun diil ama hafifden başladı lazer yapılmayan yerden. yediklerin içtiklerin güneş illeti hersey etkilio. lazer yaptırıp yada ışık tedavisi ki ben ışığı seçmem gerekicekmiş lazer yeterli gelmedi hassas ya :KK43: damarları yaptırdıktan sora tekrar oluşmaması veya yavaşlatmak için yapabileceğiniz tek sey cildi kalinlaştirmak ki bu da oldukça zor kremler biyere kadar içten halletmemiz lazım ben bi miktar başardım. benim anlamadğım cildimiz daha ince hassas olduğundan damarlar cikio iken nasil cildinizi sürekli incelterek lekeden kurtulcam die damarları artirmayı leke soyma die cilt soyarak göze aldığıniz. damarlarınızı artırır uc bes leke bi makyaj ile kapatilir ama damarlar cok zor üstelik cildinizdeki dolasim bozulur beslenmesi bozulur buda dahada sivilce tüy kil leke demek yapmayin arkadaşlar ii hesap edin. inşallah hepimiz kurtulucaz ama ii arastirin.

Her işlemin artısı varken eksileride oluyor lekelerim hayli hafifledi kılcal damarlarım da daha iyi durumda hatta lazer vs yaptırmayı düşünmüyorum kılcal damarlarım için cildimi bol bol çinko ile besledim yenileyici yapılandırıcı kremler sürdüm doğal zeytinyağı ile yaptığım at kestanesini uyguladım bende farkındayım cildi soymanın tehlikesinin ama lekelerle yaşamak çok zor bir durum yaZ sıcaklarında kapatıcılar sürmek vs vs ciltten bişey alırken onu devamli besleyerek güçlendirmeliyiz böylece bu soyma sürecini daha az hasarla atlatırız gönül isterdi ki leke problemi ile hiç karşılaşmamış olsa idik , bence makyajla kapatırım aman ne olacak tarzında kolayca aşılacak bir sorun değil ben bu sorunu yaşayan insanların bu dertlerinden dolayı mutsuz ve sıkıntılı yaşadıklarına hatta lekeleri yüzünden sık sık bunalıma girip hayattan koptuklarına öyle eminim ki ,Allah başka dertler vermesin ama leke problemim yanında kılcal damar problemi devede kulak gibi, kaldı ki uyguladıklarım ile kılcallarım şu anda belirginliğini kaybetti

leke bence daha büyük problem
bu arada dermamelan nemlendiricinin içinde parfüm ve paraben varmı
bu bi tür mikrodermabrazyon makinası adı silkpeel uygulama bu dediğim leke kremiyle kombine ediliyo

tıpicremde varmış şok oldum.aylarca bu kremi kullanmıştım yayani parfümü yüzüme sürmüşüm sonrada lekeler niye gitmiyo diyom

Ciltlekesi Rumuzlu arkadaşım ,bana özelde n mesaj atmışsın ama benim henüz özel mesaj yollama hakkım yok sorularını sorarsan burdan yardımcı olurum sana forumda ayrıntılı olarak dermamelan deneyimimi ve kullandığım ilaçları paylaştım okumanı tavsiye ederim leke sorunu zor bir konu keşke çillerinle yaşamayı kabullenip leke sorunu yaşamasa idin bende ufacık bir lekeden ne sorunlara bulaştım keşke lazer hiç yaptırmasa idim. Doktorlara bende artık senin gibi hiç güvenmiyorum binbir vaatle insanın parasını alıp geri dönülmez hallere getiriyorlar dermamelan işlemini yaşadığım tüm zorluklara rağmen tavsiye ederim lekelerim geçmedi ama çok hafiflediller devam kremi ne devam ediyorum bu Halim'e çok şükür umarım lekelerim bu halde kalır koyulaşmaZlar yine,benim , lazer ve kimyasal Peeling ile küçük bir güneş lekem kocaman hale gelmişti

Ciltlekesi Rumuzlu arkadaşım ,bana özelde n mesaj atmışsın ama benim henüz özel mesaj yollama hakkım yok sorularını sorarsan burdan yardımcı olurum sana forumda ayrıntılı olarak dermamelan deneyimimi ve kullandığım ilaçları paylaştım okumanı tavsiye ederim leke sorunu zor bir konu keşke çillerinle yaşamayı kabullenip leke sorunu yaşamasa idin bende ufacık bir lekeden ne sorunlara bulaştım keşke lazer hiç yaptırmasa idim. Doktorlara bende artık senin gibi hiç güvenmiyorum binbir vaatle insanın parasını alıp geri dönülmez hallere getiriyorlar dermamelan işlemini yaşadığım tüm zorluklara rağmen tavsiye ederim lekelerim geçmedi ama çok hafiflediller devam kremi ne devam ediyorum bu Halim'e çok şükür umarım lekelerim bu halde kalır koyulaşmaZlar yine,benim , lazer ve kimyasal Peeling ile küçük bir güneş lekem kocaman hale gelmişti

Ah canim ah iki tane cil icin suan ne haldeym bi gorsen kulak kismina yakin yerlerim surf bolgesel lekelerle doldu:KK43: 1.sayfadan itibaren okudum yazdiklarinizi memnun kalan bir kisi var ama sanirim sizler cok sorunlarla ugrasmissiniz:KK43:benim cildde fena hassa zaten acaba dermamelanla daha kotu olurmuyum die korkuyorm:KK43:benim sorum su bu kremi kullandiginda soyulmalar nasil oldu yani dikkat cektin mi?ben lazer snrasi aynaya bile bakamayacak kadar kotuydm cnku:KK43:bi daha ayni seyleri yasamak istemiyorm:KK43:kabuklanman kac gun surdu ve devam kremi hala soyma yapiomu? İlgilendigin icin tesekkur ederim arim bu yaz doneminde yuzumuze gunes leke birakmaz:)))

Dermamelan işlemi zor bir süreç benim için zordu en azından senin cildinin yapısına bağlı olarak ki seninde cildin çok hassas dermamelan işlemimden sonra şişme problemi yaşayabilirsin ben aşırı şiştim yüzüm tanınmayacak hale geldi ve yüzümün tekrar oturması bir ayı buldu ,fustungen kullanıcısı var bu forumda hem işlemden memnun kalmışhem de doktoru çok iyi imiş ondan da bilgi alabilirsin o bu süreci doktorunun ilgili olması acısından çok daha bilinçlı ve rahat geçirmiş dermamelan yaptırmakla iş bitmiyor devam kremini de kullanmak önemli oda şişiriyor kızartıyor alışana kadar onla da mücadele ettim ama kullanmayı bırakmadım devam kremi beni parça parça soymadı ince ince soydu cildimi ,ama dermamelan işleminden sonra üç gün içinde resmen kat kat soyuldum parça parça derilerim döküldü

X