Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Lekeleriniz ve kılcal damarlarınız ne durumda arkadaslar ,devam kremini kullanmaya devam ediyormusunuz ?benim lekelerim fena değil devam kremini günde bir kez kullanıyorum ,kılcallarım özellikle sağ tarafımda biraz belirgin ,endocare kullanmaya devam ediyor, çinko kremi ve k vitamini ile cildimi destekliyorum bi de sabahları erkenden yüzüme bio oil kullanmaya başladım ,lekeler yara izleri düzensiz renk tonunda etkili bir yağ karşımı imiş ,ayrıca cildimi nemlendiriyor sonra endocare ardından day long actinicia ve blamish balm ile güne devam ediyorum ,sabah erkenden başlayan krem trafiğim saat 17 gibi devam kremi ve ardından uyguladığım kremimle son buluyor.yaşamımı kremlerime göre ayarladım bir nevi, paylaşınlarınızı bekliyorum arkadaslar sevgiler lekesiz günler

benim lekeler aynen geri geldi. devam kremini kullanıyorum ama çok az sürmeme rağmen muaazzam bir şekilde soyuyor. peeling niyetine kullanıyorum. nemlendiriciyi boşlayınca kılcallar belirginleşti. nemlendiricye yeniden başlıyorum. ama lekelerde en ufak bir değişim yok. yaz sonuna yeniden maraton başlayacak gibi.

Benim lekelerimde eskisi gibi olmasada hala var eskisi kadar koyu renkli değiller ,endocarenin nemlendirmesinden çok memnunum ben ayrıca cildi yenileme özelliğide var blamish balm sayesinde de lekelerimi farkeden bile yok hatta cildimin ne kadar güzel olduğuna dair sık sık iltifatlar alıyorum

mrb kızlar
ben güne yüzümü sebamed sabunu yıkayıp yeni keşfettiğim kuzey koreden gelen missha bb 42 faktörlü kremi sürerek başlıyorum.hem nemlendirici hemde kapatıc hemde koruyucu 4 gün olduğu başlayalı ama o kadar krem kullanmaktansa tek bi krem evde yetiyo hem aynaya baktığımda kendimi iyi hissediyorum.şimdilik memnunum.devam kremini hafta 1 kullanıyorum.1 hafta zaten soyulmayı tamamlıyo.cilt sürekli soyulduğunda hem hassaslaşıyo hemde kılcallar çıkıyo.başka dışarı çıkarken bu bb krem için çok iyi deselerde ben yinede hamilton koruyucu kullanıp üstüne bb kullanıcam
bu arada kılcalları fazla önemsemeyin şöyle anlatıyım beniim burnumda kocaman vardı kılcal 4 yıl önce barış bey tek bi iğneyle yok etti. benim burun kenarlarımda yine çıktılar dudak üstünde de var burnum üstünde de küçük kü.ük 2 tane şuan çok sırıtmıyo biraz zaman geçsin yada çoğalsın gidip yaktırıcam .bu arada barış bey çok yaşlanmış aynı tedaviyi yapan başka bi doktor bulursam ona gidicem bu arada unutmadan pc kullanırken dikkat edin beyaz ışık lekeleri artırıyor..floresan ışıkta ben pcmin ayarlarını değiştirdim simsiyah kullanıyorum belki msnrana yardımcı olur.google yapabilsem bide harika olacak.böyle işte lekelerle mücadeleye devam.

merhaba yardımcı olmak isterim ama soruyu anlayamadım. ekrandan bahsediyorsanız ekran koruyucu aradım bi ara. uv engelleyici bulamadım henüz.

Elimde bir miktar daha dermamelan maskesi var buzdolabında muhafaza ediyorum ama şişip kızarıp hayattan tecrit olmaktan öyle yoruldum ki maskeyi kullanmaya hiç cesaretim yok lekelerimin durumu fena değil devam kremimi günde bir kez kullanmaya devam ediyorum lekelerim hafif bir blamish balm ile kapanıyor bu halinede razıyım yeter ki çok koyulaşmasınlar bu devam kremini en fazla ne kadar kullanabiliyormuşuz yani tedavinin tamamlanma süresi yokmuymuş

Sabah bio oil sürüyorum lekeli bölgelere ve akşam devam kremimi bio oil lekelerime iyi geldi ,tedavime bu kombinasyonla devam ediyorum ,bio oili tavsiye ediyorum

Lekeleriniz ne durumda ve devam kremini ne şekilde kullanmaya devam ediyorsunuz kılcal damar için lazer yaptıracaktınız sonuçlar nasıl

Çok iyi anlıyorum seni yazın sıcakta çok zor işimiz o sıcakta suratımızda kapatıcılar öyle eziyet oluyor ki

Devam kremini buzdolabında saklıyorum ben kremin üzerinde 3 ay yazıyor ama buzdolabında sakladığım için daha fazla kullanma imkanı olurmu acaba ,kremin ömrü konusunda bir bilginiz var mı ?ben devam kremini hergün birkez kullanmaya devam ediyorum lekelerimin durumu daha iyi ama tam anlamı ile geçmiş değiller

Devam kremini bence hergün kullan msnrana ,güneşli günler başlıyor belki hergün düzenli kullanırsan lekeler biraz açılırlar

devam kremim 3 ay geçti havalar zaten soğuk diye
buzdolabına koymadım.az kaldı zaten bitince cildiye doktorum verdiği acn+hidrokinon+exp karışımı kullanıcam hafta 3 gün ptesi çarşamba cuma gündüz sadece lekeli bölgelere hamilton ve üstüne missha bb kremi ev için böyle dışarı çıkarsamda hamiltonu sürüp fondötenimi sürücem bb tam kapatmıyo.
devam kremini sürekli süren arkadaşlar merak ediyorum soyulma hala devam ediyom.koruyucularınızı heryıl yeniliyormusunuz.bişey daha
hamilton mu
daylong acnitica mi
bi marka daha duydum
SOLANTE PİGMENTA sizce hangisi

devam kremim 3 ay geçti havalar zaten soğuk diye
buzdolabına koymadım.az kaldı zaten bitince cildiye doktorum verdiği acn+hidrokinon+exp karışımı kullanıcam hafta 3 gün ptesi çarşamba cuma gündüz sadece lekeli bölgelere hamilton ve üstüne missha bb kremi ev için böyle dışarı çıkarsamda hamiltonu sürüp fondötenimi sürücem bb tam kapatmıyo.
devam kremini sürekli süren arkadaşlar merak ediyorum soyulma hala devam ediyom.koruyucularınızı heryıl yeniliyormusunuz.bişey daha
hamilton mu
daylong acnitica mi
bi marka daha duydum
SOLANTE PİGMENTA sizce hangisi

Ben day long actinicia kullanıyorum tüm gün koruyuculuğu olduğu için tercih ediyorum ama deniz kenarında vs iken tüm gün koruyuculuğuna güvenmemeli birkaç kez yenilenmeli diye düşünüyorum ama normal hayatta günde bir kez kullanımı cazip geliyor ,devam kremi hafif soyuyor beni öyle belirgin parça parça soyulmuyorum ,sanırım kremin misyonu sadece soymak değil lekeyi baskılamak ben günde bir kez akşam kullanmaya devam ediyorum bu kavanoz bitince bir tane daha alıp kullanıcam lekelerim sıfırlanmasa da hayli hafiflediller bu haline şükürler olsun blamish balm ile kolayca kamufle oluyorlar

Acnelsye ve expigment içeren bir karışım vermiş sanırım doktorun umarım iyi gelir sonuçlarını bize bildir bu forumda bulunan diğer arkadaşlar yazmaktan vazgeçmeyelim ve leke sorunumuz ile duyduğumuz öğrendiğimiz yeni gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim hepimiz aynı dertten muZdarip haldeyiz birbirimize lütfen destek olalım yazmaktan lütfen vazgeçmeyin , sevgiler lekesiz günler

Bio oil kullanıyorum sabahları lekelerime daha iyi geliyor gibi ,nemlendirici özelliği de var yıpranan cildimiz için rahatlatıcı bir alternatif üstelik alerji kaşıntı vs.etkisi olmadı,fiyatı uygun paylaşmak istedim

Devam kremini bence hergün kullan msnrana ,güneşli günler başlıyor belki hergün düzenli kullanırsan lekeler biraz açılırlar

aslında devam etmem lazım da evlenmeyi düşündüğüm kişiden ayrıldım işimde mutsuzum hepsi bir araya gelince bunalıma girdim. bir de ilacı bir kez sürüyorum 2- 3 gün sonra sürdüğüm yer soyulup kalkıyor sizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…