Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kendınde yapabılırsın ancak atkestanesi son bıaharda olgunlasıyor,o kadar zaman nasıl muhafaza edebılmısler,tazemı?bır de hazırlama suresı var ,o kadar bekleyecek mısın?

Aktardan aldım taze mi bılmıyorum kı bugün tam 15 gün oldu bekletiyorum 20 günde kullanıma hazır oluyormuş ,devam kremi beni bugün yine kızarttı sanırım cildim lavantayada bağışıklık gösterdi bir gün ara veriyorum devam kremime bu gibi durumlarda ama asla kullanmaktan vazgeçmiyorum uygun bir anımda yine kalan dermamelan maskemi yüzüme incecik uygulucam lekerimin durumu fena değil zorluk çekiyorum kullanırken devam kremi ve maskemi ama yinede kullanmaktan vazgeçmiyorum

Dermamelan bana bir sürü zorluk yaşattı ama yaptırdığıma pişman değilim lekelerimin sıfırlanmasada bir hayli hafifledi

Dermamelan bana bir sürü zorluk yaşattı ama yaptırdığıma pişman değilim lekelerimin sıfırlanmasada bir hayli hafifledi

ben de cosmelan yaptırdım lekeler yüzde 50 ye yakın açıldı ama devam kremini kullanamadım.sen devam kremini kaç ay kullandın ve hangi aylarda kullandın.maske uygulandıktan 1 ay sonra kabuklanmanın kalmayacağını söyledi uzman sadece kızarıklık oluyomuş bu doğru mu yoksa kabuklanma devam kremini kullandığımz sürece devam edecek mi.ben sadece 15 gün dayanabildim oda dışarı fazla çıkmadım...lütfen ayrıntılı bir cevap verir misinz ona göre tekrar dermamelan yaptırmayı düşünüyorm...

Ben 4 ekimde yaptirdim islemi devam kremi bende kabuklanma yapmadi ama kizarip sisirdi ama ben herseye ragmen gunde iki kez devam kremimi kullandim son bir bucuk aydir falan sadece geceleri suruyorum bazen sisiyorum bi gun ara veriyorum bende cok zor gunler gecirdim devam kremimi kullanirken bazen insan icine cikamayacak hale geldim o kadar kizartip sisirdi cildimi lavanta ile cildimi once yatistiriyorum sonra hametan avil krem endocare pisik kremi ve la roche posay toleriane richden olusan bir karsim hazirliyorum bu tamamen benim karisimim deneme yanilma yolu ile elde ettim eger cildim cok hassas ise bu karisima cok az miktarda advantan ekliyorum bu karisimi devam kremimden 15 dakika sonra yuzume suruyorum bu cildimin sisip kizarmasini engelliyor ama bazen bu karisimima ragmen cildimin sisip kizardigida oluyor benim dermamelan seruvenimi bastan okumanizi tavsiye ediyorum dermamelan devam kremi ile resmen aylardir savasiyorum sirf cektiklerim bosa gitmesin diye

Devam kremini kullanmak cok onemli eger aktif bir yasantiniz var ise dermamelan yaptirsaniz bile devam kremini eger cilt yapiniz asiri hassas ise duzenli kullanamazsiniz ben ev hanimiyim eger calisiyor olsa idim devam kremini kullanmakta zorluk cekerdim cunku zaman zaman sisip kizarip insan icine cikamayacak hale geliyorum ne yazik ki benim cildim cok hassas ve yine ne yazik ki bana bu islemi yapan merkez ve doktor benimle hic ilgilenmedi kendi arastirmalarim ve bir mezoestetic yetkilisinin tavsiyeleri ve yardimi ile bugune kadar geldim

Baska bir doktora gidecegini soylemistin,gittin mi ? Doktor ne dedi ve lekelerin ne durumda, merak ettim seni ...

Baska bir doktora gidecegini soylemistin,gittin mi ? Doktor ne dedi ve lekelerin ne durumda, merak ettim seni ...

evet ünlü bir doktor. kendisi bakacakmış cildime. Ama biraz vakit geçsin istiyorum. Devam kremi bitsin. Yaz sonu olacak büyük ihtimalle. çünkü baya pahalı hizmetleri var.

Lekelerin ne durumda daha da koyuldular demistin hala koyularmi ,dermamelan islemini yapan doktorun bu konuda yorumu nedir

Lekelerin ne durumda daha da koyuldular demistin hala koyularmi ,dermamelan islemini yapan doktorun bu konuda yorumu nedir

malesef yapılmadan önceki halindeler. ziyan olmasın diye devam kremini kullanıyorum. belki bir ümit soyula soyula biraz daha açılır belki diye:) bir de devam kremini cilt bakım kremi niyetine kullanıyorum. bildiğin peeling yapıyor:) doktora bir ara gideceğim. ama bence o da sonuç başarısız olduğu için mutsuz olmuştur. sonuçta olumlu olsaydı yaptıranlar listesine referans olacaktık.

Uzuldum msnrana,hani bir makina var cilt doktorlarinda lekenin hangi derinlikte olduguna bakiyorlar ,sen o makinaya girdinmi ?acaba lekelerin cok mu derinde ?bende kalan maskemden azicik surdum lekeli kisimlara yine,sisti surdugum bolgeler,yine hayattan tecrit vaziyetteyim,bende de yuzde yuz bir basari yok ama yinede fena sayilmaz lekelerim,cok yiprandim ,cok uzuldum ve cok bunaldim bu tedaviden bunca sey cektik bari sonuclar kalici ve tatmin edici olsa idi

Devam kremini sadece lekeli bolgelerdemi butun yuzunuzdemi kullandiniz bana butun yuzume kullanmam soylendi ama acikcasi cesaret edemedim iyi ki kullanmadim diyorum her yerimde kilcallar artacak idi simdi kremi surdugum yerde kilcallar cok belirgin bu durum da beni cok uzuyor ne yapicaz bu kilcallara

Doktor takibinde olan arkadaslar kilcal damarlar hakkinda yorumlarinizi bekliyorum

ışıkla bakıyorlar. bakım yaptırdığım doktorum eğer cildini gerdiğinde lekede değişiklik olmuyorsa derindir demişti.

dün akşam cilt bakımı yapan doktorum kılcal damarlar için bol bol nemlendirmelisin dedi bilginize. lazerli tedavi leke yapabilirmiş.

BENIM DR UMDA laser onerıyor ve nemlendırıcı haftaya cumartesı once cılt bakımı yapılacak ardından laser 2 seans planladık

bende leke kadar kılcal damar var, hatta sol yanağımdaki kılcalların gölge etkisi lekeden daha fazla. leke oluşmayacak sözü verseler hemen yaptıracağım ama bakım yapan doktorum leke yapabilir dedi. araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…