hangi şehirdesiniz?ben istanbulda EsthetiCCity nesrin hanıma yaptırdım ,her asamasında son derece ılgılı ve bılgılıydıarkadaşlar ben bu maskeyi nerden alabilirim ulaşabileceğim bi yer var mı...
At kestanesini yagini bende duydum hatta 10 gun once aktardan kendim alip rendeledim halis zeytinyagina yatirdim bekletiyorum senin baska bir tavsiyen varmi satilan herhangi bir at kestanesi yagi iceren urun veya bir marka gibi senin tavsiyelerinden cok faydalaniyorum fikirlerin onemli lavantayi senin sayende ogrenip rahata kavustum tekrar tekrar tesekkur ediyorum
Dermamelan bana bir sürü zorluk yaşattı ama yaptırdığıma pişman değilim lekelerimin sıfırlanmasada bir hayli hafifledi
Devam kremini kullanmak cok onemli eger aktif bir yasantiniz var ise dermamelan yaptirsaniz bile devam kremini eger cilt yapiniz asiri hassas ise duzenli kullanamazsiniz ben ev hanimiyim eger calisiyor olsa idim devam kremini kullanmakta zorluk cekerdim cunku zaman zaman sisip kizarip insan icine cikamayacak hale geliyorum ne yazik ki benim cildim cok hassas ve yine ne yazik ki bana bu islemi yapan merkez ve doktor benimle hic ilgilenmedi kendi arastirmalarim ve bir mezoestetic yetkilisinin tavsiyeleri ve yardimi ile bugune kadar geldim[/QUOTE
ben şuan meb te öğretmenm o yüzden devam kremine devam edemedim kızarıklığı bir şekilde kapatabiliyoruz yine ama ben 15 gün boyunca kabuklandı ve devamlı kabuklanacak korkusuyla bıraktım devam kremini şimdi lekeler yeniden geliyo yazın yaptırmayı düşünüyorum tekrar inş. bir sorun olmaz..siz ne kadara yaptırdınız dermamelanı
Baska bir doktora gidecegini soylemistin,gittin mi ? Doktor ne dedi ve lekelerin ne durumda, merak ettim seni ...
Lekelerin ne durumda daha da koyuldular demistin hala koyularmi ,dermamelan islemini yapan doktorun bu konuda yorumu nedir
Uzuldum msnrana,hani bir makina var cilt doktorlarinda lekenin hangi derinlikte olduguna bakiyorlar ,sen o makinaya girdinmi ?acaba lekelerin cok mu derinde ?bende kalan maskemden azicik surdum lekeli kisimlara yine,sisti surdugum bolgeler,yine hayattan tecrit vaziyetteyim,bende de yuzde yuz bir basari yok ama yinede fena sayilmaz lekelerim,cok yiprandim ,cok uzuldum ve cok bunaldim bu tedaviden bunca sey cektik bari sonuclar kalici ve tatmin edici olsa idi