Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
dermamelan devam kremine başladım. şimdi kabuklanma sürecinde. ilk kez sürdüğümde cildimi yakıyordu ertesi gün buruşuyordu. şimdi karıncalanma bile yok. soyulunca resmini çekerim. hafta sonu kontrolüm var.

bir de spora başladım:) doktorum önerdi.moral bozukluğuna az da olsa iyi geliyor.

Son düzenleme:
Spora başlaman çok iyi olmuş kafanı dağıtırsın bende çarşambadan beri evdeyim kizarikigim ve yer yer sisligim var maskeyi sürdüğüm yerler daha kipkirmizi canım çok şıkkın yine hayattan koptum fazla insan icine karisamiyorum Allah başka dertler vermesin ama bu dertle ugrasmaktan çok yoruldum ikimizden başka yazanda kalmadı forumda biz iki dertli yaziyoruzda yazıyoruz siyah arkadasımız ne oldu acaba lekelerinin geri geldigini yazmıştı sonrada bı daha yazmadı ,ben sana bir soru sormak istiyorum sadece lekeli kısımlarına maske sürmüştün ya kaç gu n sonra devam kremini kullanmaya başladın ben bu halde iken henüz devam kremimi sürmeye cesaret edemiyorum cevaplarsan çok sevinirim birde kilcallarin için doktor hangi yöntemi uygulayacak ve bir soru daha geldi aklıma su bahsettigin beyazlatici ampuller ile ilgili olarak beni bilgilendirebilirmisin TSK ediyorum sevgiler ve lekesiz günler diliyorum Msnrana

ben devam kremini ilk soyulma tamamen bittikten sonraki gün kullandım. bahsettiğim ampuller pek çok markada vardır sanırım. mesoestetic white in. ama daha iyisi var mı diye araştıracağım. açıkçası bu maske bende pek işe yaramadı. devam kremi bitene kadar düzenli kullanacağım. sağ ve sol yanağımın resmini ekledim. bıyık ve burunda yeni lekelerim vardı. onlarda da gelişme olmadı.

cosmelan yaptırmadan önce araştırmalarımda yapan insanlarla konuşma sansım olmamıştı. bu nedenle burayı kimse okumasa bile hem kendim için en azından günlük gibi olsun hem de yaptırmayı düşünen varsa en azından süreci öğrensin. olumlu olumsuz yanlarını bilsin diye yazıyorum.

siz kılcallarınız için laser yaptırmamısmıydınız?yoksa yanlış mı hatırlıyorum?bu arada ben okumaya devam edıyorum ama benım surecım sızden farklı gelıstı ,ben ıkıncı maskeden 10 gun sonra lekelerımden tatamen kurtuldum ,tabı devam kremımıde duzenlı kullanabıldım,sevgiler

siyah yaptırdı. ben de yaptırmalıyım ama cildime lazer değmesinden çekiniyorum. iğneli varis tedavisi var onu sordum doktoruma. araştıracağım biraz.

size tesekkur etmek istiyorum lavanta cildime cok iyi geldi buz kalıplarına döktüm cildime masaj yapıp biraz sonrasında devam kremimi kullanıyorum maşallah diyeyim yinede ne bir şişme ne de bisey hatta dün iki kere kullandım devam kremimi şişmedim ki cildim cok hassas durumda idi binlerce kez tesekkur ederim inanamıyorum ama lavanta mucizem oldu inşallah hep boyle gider msnrana arkadasim sanada tavsiye ederim lavantayi cildimin kızarıp şişmesini engelliyor

Kusura bakmayın başlık yazarken telefonunun azizliğine uğramisim sevgiler lekesiz günler hayatımı kolaylaştıran tavsiyeniz için tekrar teşekkür ediyorum

Rica ederim işinize yaramasına çok sevindim lavanta tonık olarakta kullanılabılır cıldı oldukça sakinleştiriyor,sevgiler

Arkadaslar bana yardimci olun..cildim de cik benzeri lekeler var.suan karbon peeling yaptiriyorum ama sadece aydinlanma oluyo ciller gecmedi halasiz memnunmusunuz dermalamen den sizce yaptirmalimiyim

Arkadaslar bana yardimci olun..cildim de cik benzeri lekeler var.suan karbon peeling yaptiriyorum ama sadece aydinlanma oluyo ciller gecmedi halasiz memnunmusunuz dermamelan den sizce yaptirmalimiyim

Arkadaslar bana yardimci olun..cildim de cil benzeri lekeler var.suan karbon peeling yaptiriyorum ama sadece aydinlanma oluyo ciller gecmedi halasiz memnunmusunuz dermamelan den sizce yaptirmalimiyim

bu arada lavantayı her seferınde taze hazırlıyorsunuz degıl mı?

lavantalı suyu buz kalıplarına döktüm devam kremimden önce bi kaç saniye masaj yapıyorum cildime eğer tonik şeklinde kullanırsam buzdolabında saklamak koşulu ıle kaç gün kullanabilirim sizce hangi türlü kullanımım daha faydalı olur buz şeklindemi tonik olarakmı tşk ediyorum sevgiler

bence her ıkısınıde kullanabılırsın ,cılt hassaslastıgından sakınlesene kadar buz senı daha ferahlatacaktır,ama hassasıyetın gecene kadar tonık olarak sadece bunu kullan ıstersen ,sevgıler

çillerin derinliği ne durumdaymış bence onu sorun. ultraviyole ışık ile bakıyorlar. derin ise çok uzun uğraş gerektiriyor. burda 4 kişiden sadece biri olumlu sonuç aldı. başka 2 kişi daha devam kremini kullanmadıkları için lekeleri geri dönmüş.

Son düzenleme:
az önce ışık peeling için görüştüm. 2350 tl dediler. %100 garanti veriyorlarmış. bence siz bunu yaptırın. ben de düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…