Derin'in yeni evine buyrun kızlar:)

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
Selam kızlar,daha önce eski oturdugumuz evi eklemiştim..3 ay oldu buraya taşınalı..çokkkk eksiklerim var biliyorum ama yinede şimdilik bunları koymak istedim...resimler epey bir karanlık çıktı o yüzden salon pek iç açıcı görünmeyebilir...yatak odasıda öyle...şimdilik buyurun bakalım,eksikler tamamlanınca inşallah yeniden yükleyecegim...küçük odamı da söylemeden geçmiyeyim...eski evim 1 oda 1 salondu bu evde 3 odalı oldugu için burası boş kaldı.şimdilik oraya eşya almayı düşünmüyorum...hepinize şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.opuyorumnanaktan

SALONUM

060810211350.jpg

060810211412.jpg

060810211442.jpg

YATAK ODAM

060710231318.jpg

060710231148.jpg

060710231337.jpg

060710231349.jpg

MUTFAGIM

060710230519.jpg

060710230559.jpg

060710230641.jpg

BANYOM
060710230900.jpg

060710230912.jpg

060710231103.jpg

ANTRE

060710230732.jpg

KÜÇÜK VE BOŞ ODAM:)AYAKKABILARIM VE BıLGıSAYARIMIZ VAR SADECE.

ışte bu kadar kızlar,evim çok boş gelebilir size ama dedigim gibi çok eksiklerim var.tülleri bile daha yeni aldım...çeşitli aksesuarlar,tablolar herşey düşünüyorum zamanla...avizelerim dahi yok şuanda.inşallah yakında tamamlıyacagım..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eklemişsin yeni resimleri..maşallah çok güzel ve tertemiz Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç eksik etmesin en kısa zamanda da bebişle şenlendirsin yuvanızı inşallahopuyorumnanaktan

evin çok hoş canım allah mutlu oturmayı nasip etsin
çok sagol tatlım öpüyorum seniŞeniz
canım eklemişsin yeni resimleri..maşallah çok güzel ve tertemiz Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç eksik etmesin en kısa zamanda da bebişle şenlendirsin yuvanızı inşallahopuyorumnanaktan
aşkumm sagol bitanem inşallahhh aminnnnŞenizevime ilk gelen canım arkadasımmmmmmmmmmmŞeniz
cnm benim güle güle oturun
sagol canım Allah razı olsunopuyorumnanaktan
iç açıcı değil demişsin ama gayet güzel cnm evin güle güle otur cnm

öyle mi diyosun?sagol canım yok resimlerden dolayı dedim..bide eksikler varya ondan..çok sagol canım yorumun için öptümŞeniz

gayet ferah yemiz sıcak samimi ve hoş görünüyor:)

iyi günlerde huzurla oturun.

ya bide kıslarr şu son resmi küçültebilen varsa yapabilir mi acaba ya rica etsem..imagehackten yapamadım ben ..başka sitede bilimiyorum.boshayallersmile

aslında salon perdelerim hiç göründügü gibi degil ışıl ışıl yaa olmadı ki böylee:(( resimler hiç iyi çıkmadı...pırıl pırıl perdeler dümdüz görünüyo offf.

canım evin çok hoş güle güle otur daha öncede söylemiştim herşey süper eksikler zamanla tamamlanır .ayrıca oboş odayı doldurma bebişin gelip doldurcak inşallah .canım arkadaşım herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

canım evin çok hoş güle güle otur daha öncede söylemiştim herşey süper eksikler zamanla tamamlanır .ayrıca oboş odayı doldurma bebişin gelip doldurcak inşallah .canım arkadaşım herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan
canım benim yaaa inşallah ebrarım sagol hayatım yorumun içinŞenizvalla ne yalan diyeyim hiç içimden gelmiyo bu odaya esya almak..bende içten içe bebişime ayırıyom galiba:)))
ben bişi göremiyom

nese hayırlı olsun

aa niye acaba canım..olsun açılır belki..sagolasın zeynepcimopuyorumnanaktan

zannedersem oturma grubun falan cıvılk cıvıl renkli ama görünmüo aydınlatmadan dolayı resimler buğulu çıkmış canım yinede anladım yani tatlı bi evin var güle güle otura.s.

canım benim çok hoş çok güzel herşey yerli yerinde ben sakaryada olduğum için evi eşya ile boğöayı mantıklı bulmuyorum malum deprem bölgesi allah koruusun allah iyi günler iyi haberler bebiş mevlütleri yaşamayı nasip etsin bu evinizde

canim güle güle otur evin cok güzelmis
sagol zeynimm benimm öpüyorum canımopuyorumnanaktan
zannedersem oturma grubun falan cıvılk cıvıl renkli ama görünmüo aydınlatmadan dolayı resimler buğulu çıkmış canım yinede anladım yani tatlı bi evin var güle güle otura.s.
evet canım..füme zemin üzerine pembe ve kırmızı çiçekleri var çok canlı aslında..perdelerimde hertarafı gümüş ışıltılı ama hiç belli bile olmamış..dedigin gibi aydınlatmadan dolayı böyle çıktılar olsun napalım...çok sagol tatlım...opuyorumnanaktan
canım benim çok hoş çok güzel herşey yerli yerinde ben sakaryada olduğum için evi eşya ile boğöayı mantıklı bulmuyorum malum deprem bölgesi allah koruusun allah iyi günler iyi haberler bebiş mevlütleri yaşamayı nasip etsin bu evinizde

sagol gamzecimmmopuyorumnanaktanevet bende çok eşyayı sevmiyorum aynen..sadece süslemedim çok ondan eksiklerim var dedim..tablo falan istiyorum..halılarımı degiştiricem..sonra avize alıcam falan ufat tefek detaylar yani...sagol yorumun için tatlımmmopuyorumnanaktan

bence sen nap bilio musun gündüz çek o resimleri tekrar çünkü hatayı gece çekerek yapmışsın bencea.s

Back
X