Selam kızlar,daha önce eski oturdugumuz evi eklemiştim..3 ay oldu buraya taşınalı..çokkkk eksiklerim var biliyorum ama yinede şimdilik bunları koymak istedim...resimler epey bir karanlık çıktı o yüzden salon pek iç açıcı görünmeyebilir...yatak odasıda öyle...şimdilik buyurun bakalım,eksikler tamamlanınca inşallah yeniden yükleyecegim...küçük odamı da söylemeden geçmiyeyim...eski evim 1 oda 1 salondu bu evde 3 odalı oldugu için burası boş kaldı.şimdilik oraya eşya almayı düşünmüyorum...hepinize şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.opuyorumnanaktan
SALONUM
YATAK ODAM
MUTFAGIM
BANYOM
ANTRE
KÜÇÜK VE BOŞ ODAM:)AYAKKABILARIM VE BıLGıSAYARIMIZ VAR SADECE.

ışte bu kadar kızlar,evim çok boş gelebilir size ama dedigim gibi çok eksiklerim var.tülleri bile daha yeni aldım...çeşitli aksesuarlar,tablolar herşey düşünüyorum zamanla...avizelerim dahi yok şuanda.inşallah yakında tamamlıyacagım..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
SALONUM

YATAK ODAM

MUTFAGIM

BANYOM

ANTRE

KÜÇÜK VE BOŞ ODAM:)AYAKKABILARIM VE BıLGıSAYARIMIZ VAR SADECE.

ışte bu kadar kızlar,evim çok boş gelebilir size ama dedigim gibi çok eksiklerim var.tülleri bile daha yeni aldım...çeşitli aksesuarlar,tablolar herşey düşünüyorum zamanla...avizelerim dahi yok şuanda.inşallah yakında tamamlıyacagım..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Son düzenleyen: Moderatör: