• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derın ın yenı hallerı

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar burdan eklemeyı beceremedım bende profılımdekı albume koydum oglumun yenı resımlerını.dogdugu halıyle hıc alakası yok cok degıstı bızım ufaklık cokta cırkınlestı yaaa.

yerim ben onucokacimcoook.. çok tatlı maşallah:nazar:. son resimde nasılda kurulmuş oturuyor. allah bahtını güzel,ömrünü uzun etsin

:nazar:Annesi çok tatlı ya.maşallah.ne kadar da güzel uyumuş öyle..diğer resimlerde de çok efendi,seni hiç üzmüyor anladığım kadarıyla:))

Çok tatlı çoook anneside çok güzel bakmış Allah nazarlardan saklasın.Bu arada isim süper bende derin bilge koymak istemiştim oğluma ama babası bu kadar büyük bir misyon yüklemeyelim çocuğa demişti sonra taylan bilge oldu.Derin deniz ismiyle yaşasın kendisi gibi kaderide güzel olsun.

:nazar:Annesi çok tatlı ya.maşallah.ne kadar da güzel uyumuş öyle..diğer resimlerde de çok efendi,seni hiç üzmüyor anladığım kadarıyla:))

ya sorma arkadasım.o efendılıgın altında nasıl bır canavar yatıyor.tum gun ezıyet edıyor bana.aıleme dıyorum bu cocuk buyuyene kadar ben bakırkoye yatıcam dıye

Çok uslu,efendi bakmış canım benim:nazar:Bizimde artık gündüz uykularımız iyice azaldı,hep oyun istiyor oğluşum.ben de büyüdükçe işim kolaylaşıcak dedikçe daha da zorlaşıcak..Hepsi allaha emanet kuzuların...

maşallah cnm çok şeker allah nazarlardan saklasın...

Back