arkadasim öncelikle güle güle kullan. bende evimde koltuklarim ,yemek masasinin sandalyeleri,mutfak masasinin sandalyeleride deri aldim.kullanim cok rahat temizligide cok kolay.ben koyu renk aldim arkadasimin ki kremdi bana koyu renk al dedi.acik renk zamanla grilesiyor.
arkadasim öncelikle güle güle kullan. bende evimde koltuklarim ,yemek masasinin sandalyeleri,mutfak masasinin sandalyeleride deri aldim.kullanim cok rahat temizligide cok kolay.ben koyu renk aldim arkadasimin ki kremdi bana koyu renk al dedi.acik renk zamanla grilesiyor.
a.s.Sağol sende güle güle kullan insan çok rahat ediyor değilmi temizlik derdi
yok silme derdi yok sırnaşık şey daha önceden almadığıma pişmanım alırken çok teredütlüydüm
ama şimdi çok memnunum (sandalyelerin ağırlığı dışında)Renginin grileştiğini hiç duymamıştım:1shok:
canım napalım grileşirsede bi çaresini buluruz:çok üzgünüm: .
merhaba gülse bende yeni köşe takım aldım mutfak için ve deri inan çok rahat 4-5 ay oldu alalı hem görüntü olarak çok şık duruyor hemde çok kullanışlı inan sende çok memnun kalacaksın..
merhaba gülse bende yeni köşe takım aldım mutfak için ve deri inan çok rahat 4-5 ay oldu alalı hem görüntü olarak çok şık duruyor hemde çok kullanışlı inan sende çok memnun kalacaksın..
:çok üzgünüm:Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun anında prilli su yapıp simedinmi güzelim bana öyle demişlerdi tüh yazık olmuşş,Peki o küçük bölümü tekrar yaptırma imkanınız yokmu?
Teşekkürler Evet bende sırf bu yüzden silme temizleme derdi olmasın diye düşündüm inşallah problem çıkmaz şimdilik çok memnunum geçekten rahat yanii sadece sandalyeleren sorunum var
arkadaşlar hafta sonu bende baktım mutfak köşe takımı.mobilya olanları hiç sevmiyorum.cam masa ve oturma gurubu metal ve deriden yapılanlar çok hoşuma gitti.o yüzden yorumlara bakmak istedim.sizin yorumlarınız sayesinde kararımı verdim.nasıl olsa küçük çocuk yok evde.siler siler kullanırım diyorum.almaya karar verdim. teşekkürler...