- 17 Ekim 2016
- 86
- 17
- 28
- Konu Sahibi endoplazmik retikulum
çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir
acilen iç hastalıkları bölümüne görünün bence
Bu gidisle baska yerlerde aramak lazim zaten sorunu tesekkur ederim insallah degildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir
acilen iç hastalıkları bölümüne görünün bence
Aynen bende 2 yillik evliylem farkettim. Birden çoğaldılar ve panikle esimi zorla doktora götürdüm. Doktor bakti hic problem yok bunlar onemsiz dedi tahlil bile yapmadi. 5 yıl oldu bi prpblem yok rahat ol senBenim hem kardesimde hem annem hem babamda var bende de vardi tek tuk ama bu sene 3 4 hafta oncesi sanirim birden kollarimda farkettim sonra inceledikce kucukleri gordum ve hizla arttilar bende korktum haliyle neden birden cikip hizla cogaldi diye
Aynen bende 2 yillik evliylem farkettim. Birden çoğaldılar ve panikle esimi zorla doktora götürdüm. Doktor bakti hic problem yok bunlar onemsiz dedi tahlil bile yapmadi. 5 yıl oldu bi prpblem yok rahat ol sen
Canım ben doktora gittim bugün, bende kızarık ve kaşıntıda vardı, doktor korkulacak bişey yok dedi.Stresden bile olabilir dedi, sende korkma içim rahat olsun dersen cildiyeye git derim.
Niye bu kadar panik yaptınız. Bende yıllardır var arkadasimda müthiş sayıda 15_16 yıldır var. Doktorumun soyledigi kandaki kolesterolle alakaliymis. Adam takmadi bile. Bende de 10 yıla yakındır var.
Yani sorun yoktur bence.
kesinlikle oyle ne zaman gorsem daha cok panik oluyorum yine cikmis diye ders calisiyorum birakip ayna karsisinda incelemeye basliyorum oda pskilojimi olumsuz etkiliyo ve surekli cikmaya devam ediyo en guzeli takmamak sanirim
sizinkiler gectimi peki
umarim strestendir sagolun biraz icim rahatladi
Hala bir sürü var senin gibi takmadigim için ilgilenmiyorum belki kaybolup yenileri çıkıyordur o kadar bilmiyorum ama bende de bir anda bir sürü çıkmıştı o zaman araştırmıştım.lazer tedavisi yapılıyormuş ne kadar sağlıklı bilmiyorum yaptıracaksan iyi araştırmak gerekkesinlikle oyle ne zaman gorsem daha cok panik oluyorum yine cikmis diye ders calisiyorum birakip ayna karsisinda incelemeye basliyorum oda pskilojimi olumsuz etkiliyo ve surekli cikmaya devam ediyo en guzeli takmamak sanirim
sizinkiler gectimi peki
umarim strestendir sagolun biraz icim rahatladi
Hala bir sürü var senin gibi takmadigim için ilgilenmiyorum belki kaybolup yenileri çıkıyordur o kadar bilmiyorum ama bende de bir anda bir sürü çıkmıştı o zaman araştırmıştım.lazer tedavisi yapılıyormuş ne kadar sağlıklı bilmiyorum yaptıracaksan iyi araştırmak gerek
Tuzlu limonlu suyla yıkadın mı hiç
Mutlaka deneyin limon şart değil ama tuzlu su soda vs çok iyi geliyor bebişlere bile sürüyorlarYok daha ilk kez duyuyorum sizden faydaliysa deneyeyim kollarimda
Rozasea hastasi olabilirmisin acaba gul hastaligi denirArkadaslar gercekten cok kotuyum vucudumda boynumda sirtimda omzumda gogsumde ama ozellikle kollarimda birsuru kirmizi noktalar cikti. bir tane gorsel ekleyecem altina bir kac tane kendini belli edenlerin yaninda toplu igne ucu gibi kucuk kucuk olanlar var cok fazla onlar fotoda gozukmuyor diye eklemiyorum. beyaz tenliyim isin tuhafi birden cikmaya basladilar ve giderek cogaliyolarlar o kadar fazlaki suan sayamam bile gozden kacirdigim cok vardir. Nokta gibi bircogu. Cildiyeye gozuktum kan degerlerinde bi sorun yok dedi karacigerde baktirdim fakat hala devam etmesi yuzunden icim hic rahat degil doktorlar bir sey olmaz diyip yolluyor kucuklerde gozukmuyor damar benidir diyorlar ama yuzumde bile cikti 3 4 tane bu kadar cok cikmasi yuzunden cilt kanseri yada kan kanseri dusunmeye basladim kan tahlilinde kan kanseri belli olurdu belki yalniz cilt kanseri cikabilir diye cok korkuyorum bu yuzden sormak istedim hic boyle bir drumla karsilasan var mi nedendir ne olur ? kasinti yapmiyolarlar ama uzerlerini tirnaklarimla zorlarsam belirginlesiyorlar
Birde eklemeyi unuttum 20 yasindayim
rozasea gul hastaligida denir olabilirmi acabaArkadaslar gercekten cok kotuyum vucudumda boynumda sirtimda omzumda gogsumde ama ozellikle kollarimda birsuru kirmizi noktalar cikti. bir tane gorsel ekleyecem altina bir kac tane kendini belli edenlerin yaninda toplu igne ucu gibi kucuk kucuk olanlar var cok fazla onlar fotoda gozukmuyor diye eklemiyorum. beyaz tenliyim isin tuhafi birden cikmaya basladilar ve giderek cogaliyolarlar o kadar fazlaki suan sayamam bile gozden kacirdigim cok vardir. Nokta gibi bircogu. Cildiyeye gozuktum kan degerlerinde bi sorun yok dedi karacigerde baktirdim fakat hala devam etmesi yuzunden icim hic rahat degil doktorlar bir sey olmaz diyip yolluyor kucuklerde gozukmuyor damar benidir diyorlar ama yuzumde bile cikti 3 4 tane bu kadar cok cikmasi yuzunden cilt kanseri yada kan kanseri dusunmeye basladim kan tahlilinde kan kanseri belli olurdu belki yalniz cilt kanseri cikabilir diye cok korkuyorum bu yuzden sormak istedim hic boyle bir drumla karsilasan var mi nedendir ne olur ? kasinti yapmiyolarlar ama uzerlerini tirnaklarimla zorlarsam belirginlesiyorlar
Birde eklemeyi unuttum 20 yasindayim
Rozasea hastasi olabilirmisin acaba gul hastaligi denir
Kızamık olmayasın
aynı şekilde benimde kollarımda bir sürü kırmızı kucuk noktalardan cıktı . yazın cok daha fazla kendini belli ediyor . bende cildiyeye göstermiştim , doktor onemli bir şey olmadığını soyledı . yani hapsururken kendini kastıgında bile cıkabilirmiş bu noktalar.