Mesajim yanlis anlasilmis Ben kimseye hakaret etmedim sadece dr bir bildigi vardi o yuzden boyle davranmistir dedim herkez kendince yorum yapmis dedim Konu sahibi arkadasim ben kendi bilgilerimle yorum yaptim bence siz konu fake diyen yorumcu iki arkadasa bir danisin yineliyorum kimseye hakaret etmedim veterinerle dr ayirt edilsin dedim
konuma fake diyen sanirim banada eksi rep birakan kisiler sanirim ben doktorlari falan suclamadim islerinin zorluklarini bilmeme gibi bir durum soz konusu olmaz annem ve kizkardesimde doktor sadece komsumla ilgili SIKINtimi yazmak istemistim
- verip terbiyesiz şeyler yazmak yerine burdan cevap verebilirdiniz.Ben sadece ecrin23 e hak verdim.Kimse size katılmak zorunda değil.Anlayana...
Bence ecrin23 haklı.
- verip terbiyesiz şeyler yazmak yerine burdan cevap verebilirdiniz.Ben sadece ecrin23 e hak verdim.Kimse size katılmak zorunda değil.Anlayana...
kizlar sukur bugun iyice azaldi benekler birkac gub icinde gecicek insallah kadininda umarim derdine care vardir gencecik kadin sonucta herbirinize ilginiz icin tesekkur ederim once saglik gerisi yalan hele cocugunsa iki defa dusunceksin Allah tum sevdiklerinize ,hepinize saglik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?