Deri koltuk kullanan var mı???

ben 3.5 aydır evliyim benim koltuklarımın kenarları arkaları altları siyah deri beğenerek aldım şimdilik memnunum bi sorun yaşamıyorum temizliğide kolay oluyor sadece sert bişey değdirip çizdirmemek lazım

eğer gerçek deri ise korkmadan al ama suni deriden uzak dur.ben 6 yıldır siyah deri takım kullanıyorum çok memnunum.6 ayda bir yağlıyorum bakımı bu kadar.bakımını yaparsan hem toz tutmuyor hemde deforme olmuyor.tabi hegün tozunu alıyorum nemli bezle.ama çok kullanışlı

kızlar birsey sorucam bubahsettikleriniz gercek deri mı?UNLU MARKALARIN YAPTIGIve sureklı reklamı olanların gercek deri olmağını biliyorum,kolay yırtılabiliyormuş.gercek deri olanların 7000 ytl ve üzeri,sağlam oldugunu duydum doğrumu?

canım kesinlikle tavsiye etmem arkadaşım özel yaptırdı krem rengi koltuklarını 3 ay olmadı henüz evleneli bıktım bıktım diye feryat ediyor resmen bide çalışan bi insan yinede sen bilirsin

beyaz renk almada ne renk alirsan al canim
valla ben biktimmm temizligindenn
beyaz ve krem alma derim ben :delphin:

Benim kilerde beyaz deri, dikatli kullanmak gerekiyor cünkü kot izi falanda oluyor ve cikarmasi zor oluyor.
Onun disinda kolay kullanimi, yani kumasda görmedigini tozu bunda görüyorsun ve siliyorsun daha hijenik yani.
Ama süet deri demissin bence süetin bakimi daha zordur onu düsün derim.
Kadife kumas gercekden en kullanisli olan koltuk tiplerinden.
Ama deri de güzel duruyor yani, ben hep deri kullandim diye bilirim, ama ilk defa beyaz, eee bunun bakimida biraz daha zormus yani:))

eyer henüz evlenmediysen bendende bir tavsiye bak canım aldığın eşyaların markalarına dikkat et elyan az olsun temiz kullanışlı kaliteli olsun benim koltuklar istikbal deri kolları kenarları sadece oturma ve yaslanma yerleri deri değil inan bana o kadar sıcak şeyler koydum öyle şeyler yaptım hiç bir şey olmadı tavsiye ederim

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar birsey sorucam bubahsettikleriniz gercek deri mı?UNLU MARKALARIN YAPTIGIve sureklı reklamı olanların gercek deri olmağını biliyorum,kolay yırtılabiliyormuş.gercek deri olanların 7000 ytl ve üzeri,sağlam oldugunu duydum doğrumu?

EVT ARKADAŞIM BENİM KOLTUKLARIM 2 BİN 100 YTL AMA İNANIN ÇOK İYİ ÖMÜRLÜK DESEM YERİ TAVSİYE EDERİM YAŞASIN İSTİKBAL YAŞASIN BELLONA YAŞASINN EVİMMM :)

bizim misafir salonunun koltukları gerçek deri tepe home dan almıştık oranın bazen fırsat ürünleri oluyo 5 sene kadar önce aldık 2 milyardı. borda renkteler. temizliği çok kolay dııırt sil geç hemen. evet tozlnıyo ama sanıyomusunuz ki kumaş koltuklar tozlanmıyo. deri sadece içine çekmediği için kumaş gibi belli oluyo. bence çok sağlıklı. kokusuna gelince öyle çok yoğun bir kokusu olmadı bizimkinin tabiki kokuyo ama. bide biz çok pufuduklardan almadık çünkü onların içindeki kaz tüyü filan zamanla şekil aşmına uğruyo böyle topaklanıyo diye.
koltuklar çok rahat ama kışın soğuk oluyo ilk anda. sonra azcık oturunca bir ısınıyo ki sorma gitsin. yazında bazen yapışıyosun:D buna rağmen ilerde kendi evim olursa inşallah bende deri almayı düşünüyorum. ama gündelik oturucağım koltukları deri almam, insanın içi gidiyo. biz yeni aldığımızda bi misafirin çocuğunun kotunda zincir asılıymış bi oturdu çizildi koltuk böyle. ben oturmaya kıyamazken böhüüüüü:( ben tavsiye ederim çok sağlıklı çok rahat.

Ilk evlendigimizde koltuklarim deriydi 7 yil kullandim, piril pirildi, yeni alinmis gibi. 1ay önce gene deri aldik. Deri temizleyicileri ve parlaticilari alirsan yillarca piril piril kullanabilirisin. Temizlik olarak kolaylik, görünüs olarak odaya müthis bir ferahlik veriyor. Deri koltuklari tavsiye ederim.

hayal kırıklığına uğradım biras çünkü çok beğenmiştim:bbo:...beğendiğim yere de sordum çok kalay temizliği kumaştan bile daha kullanışlı dedilerKötü Kazen...cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar...iyiki sormuşum size...a.s

bunca yıllık koltukcu fırmasında calıısıom kımseye sırf deerı tavsıye etmedm he doktor olur ofis koltuu alır o ayrı onun ayrı bı havası var ama tutupta evıme koltuk odama hayatta almam bı kere yazın pişişirrr mahveder kışın soguktan oturamazsın temızlıgı berbat bısı sıyah tozu hemen bellı eder acık renk dırekt leke tutarr

yok yok yok deri koltukmu bende uzak dursunn:mymeka:

bende deri koltuktan asla vazgecmem.ama kahverengi yada siyah olacak,benimkiler siyah,ayda bir deri bezle hafiften dolaniyorum mis gibi oluyorlar,ne koku cekiyor ne leke kaliyor...
arkadasiminkiler beyaz deri,cok pisman,2 sene oldu evleneli,ilk aylarindan itibaren jeans pantolonlarin renkleri deri arasina girmisti bile...
koyu renk deri koltuklar bence cok asil duruyorlar...tavsiye ederimmm

bende sıyah ıstıorum mob krem sıyah..
beyaz sırıtır gıbı gelıo yada beyaz cıg kaçar siyah kullanan fıkır verebılrımı kızlar?:gitme:

bunca yıllık koltukcu fırmasında calıısıom kımseye sırf deerı tavsıye etmedm he doktor olur ofis koltuu alır o ayrı onun ayrı bı havası var ama tutupta evıme koltuk odama hayatta almam bı kere yazın pişişirrr mahveder kışın soguktan oturamazsın temızlıgı berbat bısı sıyah tozu hemen bellı eder acık renk dırekt leke tutarr

Başta tereddütlü idim, araştırdım çok farklı yorumlar okudum, bir arkadaşım yıllardır kullanıyor memnun olduğunu söyledi. 6 ay önce aldım ve kullanıyorum memnunum fakat biraz dikkatli kullanmak lazım , kot pantolona özellikle , benim koltuklar bembeyaz değil, toz tutmaması çok iyi, Welcome to IKEA.com - IKEA dan bakabilirsiniz ....

temızlıgı kolay olsun dıye aldım..ıyıkıde almışım...cok memnunum..ama rengım acık degıl...koyu kızılımsı bır renk..

aynen katılıyorum

Beyaz renk her zaman daha güzel duruyo ama temizliği çok zor :S

Back