Deri koltuk kullanan var mı???

larajj22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
19
0
86
Bolu
Arkadaşlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım biraz acemiyim:1rolleyes:.... evlilik hazırlığı yapıyorum ve fildişi renginde süet deri oturma grubu beğendim... evinde kullanan var mı __?? kullanışlı mı?? temizliği fln nasıl oluyor diye merak ediyorum bilen arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.... fisfisfisbenneyaptımki

canım bende yeni evlendım bnmde ilk koltuklarım deri ve açık renkti bir sene anca dayandı yanlarından dikişleri çıktı patlamıs gibi oldu hiç de gusel durmadı gecen ay yenı aldım tavsiye etmiyorum cnm

benim koltuklarımda beyaz deri kesinlikle tavsiye etmiyorum elinde bezle sürekli dolaşırsın eşime kollarını dahi koydurtmuyorum leke yapıyor...Kötü Kazen

Canim Bende Deri Kullaniyorumm Benim Beyaz üzeri Siyahh Toz Oluu Valla Sil Sill Zorr Ee Tabiii Leke En önemli Faktörr O Odayi Kapattim Siğer Odayi Kullanioz Eğer 2 Odan Olacakk Yap Ama Sakin Koyu Mobilya Alma Sürekli Tozz Oluyoo 2 Güne Birr Sill öldüm Valla.

benimkiler açık sarı deri hem çok çabuk kirleniyor hemde yırtılıyor eşim astım hastası olduğu için aldık ama asla önermem yinede sen bilirsin :)))))))))))

hayal kırıklığına uğradım biras çünkü çok beğenmiştim:bbo:...beğendiğim yere de sordum çok kalay temizliği kumaştan bile daha kullanışlı dedilerKötü Kazen...cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar...iyiki sormuşum size...a.s

canım satabilmek için yalan söylemıs kesınllıkle tavsiye etmiyorum yanıı

bende deri koltuk kullanıyorum. kenarları ve arkası koyu kahve, oturulan yerler ise açık kahve krem ve sütlü kahve karısımı kadife kumaş ben çok memnunum. 1 yıllık evliyim ve daha şikayetim olmadı. :nazar:

bizim büyük salondaki koltuklarda oturma odasındakilerde kenarları deri olanlardan ve çok memnunuz derilerini silme gibi bi durum olduğu için gayet kullanışlı bence

canımben 3 sene oldu evlenelı bendede bı merak vardı derıye fıldısı rengınde benımkıde ama ben memnunum ama haftada bır sılıorum rahatlık acısından cok rahat amam mısafırın yatılıya cok gelırse tavsıye etmem yatılmıo ya acılmadından ama ben yatmasına bayılıom koltumda hemen uyku yapıo ınsanda temızlıne gelınce ılık suya buyuk marketlerde sabunu satılıo onunla sılıom o olmadındada bulas deterjenı sıkıom az onunla sılom tertemız yapıo

benimde kanepelerin bir kısmı deri bence zor oluyo ama evim kaloriferlı doğazgaz pek kırletmiyo diyolar ,temizliğine dayanırsan ne ala konforlu

bende yeni mutfağıma köşeli takım aldım çocuklarla rahat kullanırım diye düşündüm:uhm:

Bizde koltuk almayi dusunuyoruz esimde deri istiyor ama ben temizligi kullanilisi (cocuklar da var kucuk yirtilir falan.. ) yuzunden kararsizim..Gerci kumaslarida silmek falan ugrastiriyor yikanabilir yuzlerden kullandim ama iste ocuklardan SIK yikadigim için yiprandi..Yeni yuzlerde pahali...Simdii burda herkex ayni fikirrde olmadigina gore kafalarimizin dahada karismis olmasi normal herhalde....

Birde bizim baktigimiz inek derisiydi hangisi iyidir hangisi kullanislidir farkalari nelerdir merak ettim...(Bir arkadas gecen forumda deri koltuklarinin koktugundan bahsediyordu cunku...)
Simdiden cevaplayanlara tesekkur ederimmm...

slm canimm,bnde deri kullaniyorum,cokta memnunum simdi yine degistirecenm ve yine deri alacamm,temizlemesi daha kolay,,helede cocuk olursa daha kullanisli,,ama tavsiyem acik renk alma,,beyaz,acik sari,gibii,ve temizlemesi icin ozel sabunu varr,sevgilerrrrr

Benim eşimin asıl mesleği dericilik.Deri koltuk almayı çok istemiştim.Bakımının çok zor olacağını söyledi.Ayrıca kokusuda cabası.Vazgeçtim o yüzden.En ufak bir darbede yırtıldığınıda duymuştum.Tabi zevk meselesi ama rahat kullanamayacaksam bir anlamı yok almanın diye düşünüyorum.Sevgiler...

kızalar kafam daha da karıştı:bbo:....memnun olan arkadaşlar da var olmayan da......beğendiğimiz koltuk da kaz tüyü öyle bi rahat ki oturunca kalkası gelmiyo insanın:emir_bebek::emir_bebek:sırnaşık şey....biraz daha düşüneyim sonra pişman olmıyımCADIARZU.....

HAkiki deri aldiginiz sûrece asla yirtilma ve terleme olasiyla karsilasmasiniz. Ve senede bir kere özel süt kremiyle siliyorsunuz. BAkimi sadece bu kadar. Ama tabiiki açik renk alirsaniz, kotlarin izi bile çikar ve bosuna silip durmayim, bu zamanla gidiyor

Back