10 tl almanya dan alındı08 yazan üzerinde çantayı ücretli mi veriyorsunuz ne kadar ?
ne arıyorsunuz başka dergun hanım :)pijama takımını bulamayınca bir çift satın aldım. ama diğer aradıklarımı buradan bulmak istiyorum. hadi kızlar yardım :)
aradıklarım çoook :)ne arıyorsunuz başka dergun hanım :)
bu iki gömlek güzelmiş. ikisi hakkında biraz bilgi verir misin? (beden, kumaş, kullanım durumu, fiyatı vb.)
FİYATLARDA 2 Sİ 30 TLKULLANIM DURUMU İYİ ÇÜNKİ 1 KERE GİYDİM :) 38/40 BEDENE OLUR VE KUMAŞIDA ŞİFONDUR
merhabalar ben size 38 no kısa topuk ayakkabı atmıştım siyah hem yazlık olan hem de kışlık olarak 2 tane.aradıklarım çoook :)
- 40 beden pantolon+etek+gömlek+kazak,
- 46 beden etek+gömlek+kazak,
- 39 numara ayakkabı (platform ve dolgu topuk hariç),
- 38 numara siyah ayakkabı (kısa topuklu olursa sevinirim),
- çanta (2 tane arıyorum. birini siyah alacağım),
- 9-10 yaş erkek pantolonu (renkli ve yumuşak olursa sevinirim),
- 25 numara erkek bebek ayakkabısı,
aaa, unutmuşumdur ben onu. bir daha bakıp dönerim şimdi. kadife pantolon da mı siyah? eğer siyahsa düşünürüm tabi. boyu da uzunsa, çok sevinirim.merhabalar ben size 38 no kısa topuk ayakkabı atmıştım siyah hem yazlık olan hem de kışlık olarak 2 tane.
numara sormuştunuz sonra iletişim olmadı düşünmüyorsunuz galiba?
pantolon 40 beden mango kadife var siyah birde düz. düşünürseniz onlarında foto atabilirim
evet ayakkbılarda pantolonlarda siyah canm 4. sayfada benm ürün bu topikte. çantalarla ekleme yapmıştımaaa, unutmuşumdur ben onu. bir daha bakıp dönerim şimdi. kadife pantolon da mı siyah? eğer siyahsa düşünürüm tabi. boyu da uzunsa, çok sevinirim.
hımm hatırladım şimdi. 38 numarayı annem için düşünüyorum. o da önü açık istemediği için olmamış. dönüş yapmayı da unutmuşumdur canım ya. kusura bakma. pantolonu görmek isterim ama. boyu da 100 cm civarındaysa, anlaşalım.evet ayakkbılarda pantolonlarda siyah canm 4. sayfada benm ürün bu topikte. çantalarla ekleme yapmıştım