- 14 Ekim 2014
- 593
- 81
bej+beyaz karışımlı polaris yazlık ayakkabı, bej çanta ve yeşil çanta fiyatlarını alabilir miyim? çok beğendim.Ayakkabı ve çantalar var 39 numara hepsi beğendiğin olursa fiyat veririm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bej+beyaz karışımlı polaris yazlık ayakkabı, bej çanta ve yeşil çanta fiyatlarını alabilir miyim? çok beğendim.Ayakkabı ve çantalar var 39 numara hepsi beğendiğin olursa fiyat veririm :)
Şifon gibi bişi arkası uzun ama önü gömlek boyunda ben eteğin içine koyuyodumgömlek çok güzelmiş. kumaşı nasıl birşey? tunik tarzında galiba.
Kusurq bakmayin bildirim gelmedi de hemen soyleyeyim. Polaris ayakkabi 35 tl bir kez evde giyildi. Yesil canta 35 tl hic kullanilmadi anneme küçük oluyor begenip almis ama esyalarini sigdiramadi. Cok ünlü bir markanın modeli. Krem cantayi unuttum onu bi sorayim oyle yazayim.bej+beyaz karışımlı polaris yazlık ayakkabı, bej çanta ve yeşil çanta fiyatlarını alabilir miyim? çok beğendim.
Tmm cnm. Bi bakayım. Uyarsa, dönerim sana. Ama çantaların çok güzel. Tabi biraz benim için pahalı.Etek olarak da konumda var bir.iki tane ama sanirim aradiginiz tarz degil. Isterseniz beklerim bi goz atin yine d3 :)
Onceden daha fazla soyluyordum indirdim. Annemin cantalari, hep pahali alır ama boyl3 icine sindiremeyip kullanamadiklari oluyor. Ayakkabinin da altini gosterebilirm yeni gibi duruyor. Sen yine de bak tabi haber verirsin :)Tmm cnm. Bi bakayım. Uyarsa, dönerim sana. Ama çantaların çok güzel. Tabi biraz benim için pahalı.
aradıklarımı yazıyorum.
para/takas hepsi olur.
- 38-40 bedene uygun pamuklu pijama (acil ihtiyaçtır),
- 40 beden pantolon+etek+gömlek+kazak,
- 46 beden etek+gömlek+kazak,
- 39 numara ayakkabı (platform ve dolgu topuk hariç),
- 38 numara siyah ayakkabı (kısa topuklu olursa sevinirim),
- çanta (2 tane arıyorum. birini siyah alacağım),
- 9-10 yaş erkek pantolonu (renkli ve yumuşak olursa sevinirim),
- 25 numara erkek bebek ayakkabısı,
Çanta çok güzel. Ayakkabı keşke platform olmasaymış. Ikisi harika bir takım olurdu. Sadece çantayı sorsam, ne kadar cnm? İçi geniş mi?
aradıklarımı yazıyorum.
para/takas hepsi olur.
çanta kitap sığabilecek kadar geniş hem kolda hem askıyla kullanılabilir ben askısını hiç açmadım fiyat 30 tl ,dolgu topuk sandalet var 39 numara 15 tl düşünürsen canımÇanta çok güzel. Ayakkabı keşke platform olmasaymış. Ikisi harika bir takım olurdu. Sadece çantayı sorsam, ne kadar cnm? İçi geniş mi?
Ilk ayakkabının numarası kaç canım? Yazlık mı?
kısa topuklu 38 numara ayakkabı var cnm bende siyah özelden konuşalım.aradıklarımı yazıyorum.
para/takas hepsi olur.
08 yazan üzerinde çantayı ücretli mi veriyorsunuz ne kadar ?