- 14 Ekim 2014
- 593
- 81
iç gösterecek kadar ince şifonlardan mı, içine birşey giymem gerekir mi yani? bir de en son ne olur ikisi?FİYATTA YAARDMCI OLURM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iç gösterecek kadar ince şifonlardan mı, içine birşey giymem gerekir mi yani? bir de en son ne olur ikisi?FİYATTA YAARDMCI OLURM
eve gidince bilgilendirirm canımhımm hatırladım şimdi. 38 numarayı annem için düşünüyorum. o da önü açık istemediği için olmamış. dönüş yapmayı da unutmuşumdur canım ya. kusura bakma. pantolonu görmek isterim ama. boyu da 100 cm civarındaysa, anlaşalım.
25 OLUR İÇİNE BİŞİ GİYMEN GEREKİYO TABİ ASKILI FELENiç gösterecek kadar ince şifonlardan mı, içine birşey giymem gerekir mi yani? bir de en son ne olur ikisi?
BİDE BİR TANESİ ÜZERMDE RESM ÇEKLMİŞ HALİ DESENLİ OLDKLARI İÇİN OKADAR ÇOK İÇ GÖSTERMİYOR :)25 OLUR İÇİNE BİŞİ GİYMEN GEREKİYO TABİ ASKILI FELEN
Ay ne güzel şeyler yüklemişsin. Cepten girdiğim için pek anlayamadım ama uygun olduğumda bilgisayardan bakacağım. Ama önce 2'li pantolonlar hakkında biraz bilgi istesem??milanodan ananem 2 canta getirmişti tarzıma uymadı koydum kenara ama yukleyemedim mb yuksek geldi tekrar denicem
Tmm cnm. Daha uygun birşeyler bulamazsam bu iki Gömleği alırım. Tabi soran olursa satabilirsin. Bekletmek istemem.25 OLUR İÇİNE BİŞİ GİYMEN GEREKİYO TABİ ASKILI FELEN
LCW WOMAN 36-38 BEDEN RENKLERİNE UYAN AYAKKABIM YOKTU ONDAN GİYEMEDİM HİÇ. LEKESİ YIRTIGI SOLUGU YOK ÇÜNKÜ SAYILI GİYDİMAy ne güzel şeyler yüklemişsin. Cepten girdiğim için pek anlayamadım ama uygun olduğumda bilgisayardan bakacağım. Ama önce 2'li pantolonlar hakkında biraz bilgi istesem??
Hadi ya. Ben 40 bedenimLCW WOMAN 36-38 BEDEN RENKLERİNE UYAN AYAKKABIM YOKTU ONDAN GİYEMEDİM HİÇ. LEKESİ YIRTIGI SOLUGU YOK ÇÜNKÜ SAYILI GİYDİM
Canım, pantolon çok büyük bana. 40 beden giyiyorum.
Bekliyorum cnm. Kadife pantolonu.eve gidince bilgilendirirm canım
yok canm ne kusuru
canım @ yapıp yazınca bildirim gelmiyor haberin olsun
92 çok kısa ( tüh.canım @ yapıp yazınca bildirim gelmiyor haberin olsun
pantolonu ölçtüm canmda senin boy kaçtı pantolon 92 cm çıktı sen 100lerde mi demiştin ?